אתה צודק, לא הגענו לגמרים האלו, זה לא במקרה. זה לרוב בגלל מאמנים בינונים הנהלה כושלת וטעויות שלנו. לא מבין על מה המהומה פה. זה בדיוק הבעיה. התארים שהשגנו (אני מדבר בשנים שמאז טיטו ז"ל נפטר) , זה לרוב בזכות הדיוס.
שאני רואה את אוהדי ריאל מסתערים בהגנתם על ואלורדה והנהלה שלנו (כל פעם מחדש). רק ממחיש את הבעיה (וטיפה מצחיק אותי חייב להודות).
סתם אנקדוטה מצחיקה, לפני כמה ימים נכנסתי לאיזה טויטר של אוהדי ברצלונה בינלאומי שעשו שם סקר , אם לפטר את ואלורדה. בסקר השתתפו כמה אלפים. שבסופו של דבר ובאמת לא מפתיע, 90 אחוז מן הסתם רצו לבעוט לואלורדה בתחת. 10 אחוזים אמרו שלא… שציציתי בצחוק, ש10 אחוזים הם אוהדי ריאל. לא שיערתי לעצמי, שבמהלך השעות הקרובות. אני יקבל כל פעם נוטפקישן אחר, מאוהד ריאל אחר שהתודה שזה נכון. והוא הצביע לואלורדה. אני מאחל לכם מכל ליבי, שמהמאמן הבא שלכם יהיה ואלורדה והנשיא הבא שלכם יהיה מישהו כמו ברתומאו. אז נראה אחרי ,שנה שנתיים כמה סבלנות יהיה לכם אז.
ואם כבר אוהדי ריאל נכנסים מטיפים לנו מוסר וקוראים לנו מפונקים. בוא ניקח דוגמה מהמועדון שלהם:
לפני כמה שנים קרלו אנצלוטי היה מאמן ריאל, בעונה הראשונה שלו ומול ברצלונה של מסי, הוא זכה בגביע ובדסימה, של אחרי עשרה שנים של יובש. שנה אחרי כמו שכולנו זוכרים, ולמרות שריאל זכו בסופר קופה הארופי ובגביע העולם לקבוצות, ריאל נכשלה בלזכות בכל תואר משמעותי באותה שנה. ראוי לציין שקרלו זכה לתמיכה של כל השחקנים הכבדים במדריד באותה תקופה, ראמוס, צאבי אלונסו ובראשם כריסטיאנו רונאלדו שכולם הביעו תמיכה פומבית באנצלוטי. ודרך אגב, בניגוד לואלורדה , לקרלו היה תמיכה ציבורית הרבה יותר. ואוהדי ריאל היו הרבה יותר חצוים מאיתנו.
מה פלורנטינו עשה?
- הקשיב להם וחס על קרלו המסכן
- הראה לו את הדרך המהירה ללשכת התעסוקה
התשובה ברורה, אם בחרתם ב2 צדקתם, כי פלורנטינו הבין שבמעודון כמו ריאל, אי אפשר לעבור לסדר היום מול מאמנים שנכשלים. לא משנה מה היה שנה לפני. ופלורנטינו לא היה מוכן לתת לשחקנים שלו לקבוע לו מי יהיה המאמן. בטח לא אותם שחקנים שכשלו במשימה.
זה ההבדל בין הנשיא שבסופו של יום, אוהב את הקבוצה שלו ורוצה לטבוע בה סטנדרט של מצוינות. לבין נשיא שבסתר ליבו אוהד את אספניול.