הצוות המקצועי בראשות קיקה סטיין

הבעיה של ברצלונה בלהביא מאמן בחורף, שרוב המאמנים :
א. תפוסים או קשה להשיג אותם
ב. מאמנים בכירים לא רוצים להגיע לקבוצה שהסגל והשיטה נקבעה ע"י מאמן אחר.

בקיץ הכל מתאפס. והכל נפתח מחדש. אני מבטיח לך שבקיץ , (גם צאבי לפי שמועות הסכים להגיע בקיץ) רשימה של מאמנים תהיה הרבה יותר גדולה ופתוחה. (קומאן למשל כבר הסכים, אבל רק להגיע בקיץ)

איחלת לי מזל טוב בסוף ההודעה אז בבקשה אל תגרום לי להקיא. אני רוצה לשרוף את ההנהלה הזו אם לפידים. אני מוכן לתת לואלורדה עוד שנה וחצי אם היתי יכול לקבל בתמורה שהנהלה הזו תיזרק החוצה.

מועדון שמתאים למידותיו? אז זהו שיש מועדון עצום שפונה עליו ומאפשר לו סיכוי להצליח ולהיכנס להיסטוריה. ודרך אגב, מבטיח לך שקיקה סטיין עד לפני כמה שבועות בחיים שלו לא היה חושב או מנחש שהוא יגיע לאמן את ברצלונה. לעזאזל אני עד לפני שבוע חשבתי שואלורדה ישאר עד סוף השנה. אז באמת. זה מה שנקרא, הצעה של פעם בחיים.

זה לא שאני אומר חצי שנה וזהו, אלא לתת לו שיטת מקל וגזר, לקבוע נוסחה משותפת להצלחה. נגיד לקבוע שאם ברצלונה תזכה באליפות. הוא מקבל ישר הארכת חוזה . צמפיונס ? קבל הארכה, לא זה ולא זה. וברצלונה תהיה חופשיה לבחור מאמן אחר בסוף השנה בלי לשלם או להיות מחויבת כלפיו.

מה יש לו להפסיד מחוזה כזה? שום דבר. רק להרויח.

גם קיקה סאטיין הוא פלסטר. וזה מביא אותנו לאותה נקודה בדיוק. יצליח ? יקבל הארכת חוזה. לא יצליח או יחזור לברצלונה ב או קבוצה אחרת (דרך אגב במקרה של פימניטה זה גם היה יוצא יותר זול)

מסכים איתך שזה לא אופטימילי או מצב טוב. אבל יש לברצלונה עמדת כח. היא פשוט לא השתמשה בו.

דרך אגב. היו יותר מכמה מועמדים. וזה כמו פוקר. אתה לא צריך להגיד אמת. מותר במקרה הזה גם לבלף…

תודה רבה בלאנקו.

האמת שצריך להבין אם הרוב חושב כמוני או לא, אין לי מושג כי הבעתי את דעתי בלבד

אם אתה רוצה להגיב לרעיון איקס שהוא חלק קטן מהודעה. אז מה ההצעה? תגיב לכל ההודעה. זה לא יראה ברור.

סתכל, אם להיות מדויק יותר לגבי מה שעובר על ברצלונה צריך לכתוב. שיש כמה אפשרויות, אפשרות רעה ורעה יותר.

ברצלונה במופע אימים של חובבנות ניבזות וחוסר מקצועיות. דחפה את עצמה ישר לפינה. מכיון שכל אוהדי ברצלונה מסכימים שארנסטו ואלורדה צריך היה ללכת הביתה (בצורה יותר יפה) אתה צריך לשאול את עצמך, מה האפשרויות שעומדות למועדון?

פוטינצינו למשל, היתי מאושר עם היו נותנים לו חוזה ארוך טווח. אותו דבר על מאמן צעיר ומוכשר אחר. אבל הם בחרו במאמן מבוגר שבא לתפקד בתור פלסטר על מנת להוריד את הביקורת.
הדעה שלי שחדר ההלבשה הנוכחי של ברצלונה זה חדר הלבשה מאוד חולה , וקיקה מאמן שאני לא יודע אם יכול לעזור במקרה הזה . הלואי שכן. אז מה עדיף לתת לו חוזה שיכבל את ברצלונה מבחינה חוזית וכלכלית? או חוזה קצר עם האפשרות להארכה במקרה של הצלחה?

לדעתי, בשביל להחזיר את ברצלונה למסלול, לא תהיה שום ברירה אחרת, אלא לעשות זעזוע מאוד קשה בסגל של הקבוצה. אני לא מדבר על שחקן אחד או שנים אלא על יותר. ארתור, דה יונג, וטר שטגן זה השחקנים היחידים עם חסינות. בשביל זה חיבים לא רק מאמן חזק אלא הנהלה אחרת. הנהלה חזקה עצמאית וטובת הקבוצה עומדת בראשה.

התנאים של הקבוצה היום. לא מתאימים למהפכה הדרושה.

אני לא יודע אם מסי בוסקטס ופיקה באמת התקשרו לצאבי. אבל אם זה נכון. כל שלושת השחקנים האלו. אני רק יכול להתבייש בשבילם. חבורה של פחדנים. וחסרי עמוד שידרה. (שוב אם זה נכון)

:flushed::flushed: זה כי מסי לא נחשב שחקן אלא חצי אל/חצי מאמן? או כי שכחת? או בכלל אתה חושב שהוא לא חסין??

אני לא חושב שיש רק את שני האפשרויות שאתה מציג.

ראשית, השכר שלו הוא שליש מהשכר של הצנון. ואני מאמין שהוא יצליח הרבה יותר טוב ממנו. זה סוג של פשרה שמרמזת ששני הצדדים קיבלו את מה שהם רצו. בכל מקרה, זה לא חוזה כובל. העלות שלו לעומת השכר של הצנון היא כמו חצי עונה שנותרה ועוד שליש. כלומר, אם ההנהלה מתירה את החוזה שלו בסוף העונה, אז הפסדנו שכר ששוויו שליש עונה של הצנון. אני לא קורא לזה: מגביל מבחינה כלכלית.

שנית, אתה דוחף חזק את האופציה של חוזה לחצי שנה עם אופציה להארכה. יפה מאוד, אבל מאיפה אתה מביא את זה? מאיפה אתה יודע שדבר כזה עלה? שיש איזשהו מאמן שהיה מסכים לזה?

פמיינטה הוא המאמן היחיד שיכול היה להסכים לכזה חוזה, ורק בגלל שהוא מאמן של הקבוצה השניה, אז זה מתקבל כצעד חיובי לשני הצדדים.
סטאיין לא אימן קבוצת על, אבל הוא מאמן בליגה הראשונה כבר 4 שנים. לא צריך לחשוב על להשפיל אותו עם חוזה לחצי שנה על תנאי.
גם לא חושב שהוא היה מסכים להשפלה שכזו.
גם לא חושב שחוזה כזה מביך היה תורם לנו.

מסי הוא נפרד. דיון מאוד מורכב לגביו. מבחינה מקצועית הוא בלתי ניתן להחלפה. כל עוד הוא רוצה לשחק בברצלונה יש לו חסינות תמידית. לצערי אבל מבחינת התנהגות שלו הוא לא קפטן. מצטער.

מקבל, מבין ומסכים :slight_smile:

למה אתה חושב שזה השפלה מצידנו? באמת? הוא בא לעבוד במועדון שהוא מעריץ שחקנים שהוא מעריץ ואני מאפשר לו עדיין את האופציה להצליח ולקבל על זה תמורה.

יצליח? יקבל תמורה על ההשקעה. יכשל ? ניפרד כידידים.

שוב, מה האלטרנטיבה שלו? לחכות שבסלטה ויגו יפטרו את המאמן ואז הוא יקבל שם כמה חודשים?

שאתה פונה למאמן כמו קומאן או צאבי (כל מאמן אחר בכיר) אתם צודקים, למאמן כזה, יש לאבראג על ברצלונה. קומאן יודע שהנבחרת סידרה לו אופציות. צאבי שיודע שעוד שנה וחצי ברתומאו יזרק לפח הזבל של ההיסטוריה. אבל קיקה סאטיין? אין לו, נאדה… זה לא השפלה בשבילו. במקרה של הצלחה, אפילו הצלחה מינמלית הוא יקבל תמורה לאגרה, מקרה של כישלון, אף לא יאשים אותו והוא לא ינזק מזה, יש דברים יותר גרועים מזה, לשבת כל השבוע לצפות בטלויזיה ולשמוע את האישה מקטרת שהוא לא מוריד את האסלה או מוריד את הזבל. מבטיח לכם שזה יותר גרוע.

כמובן, המקרה המדובר עם כמה ציטוטים שונים מאותה הודעה.

אני רוצה להתייחסת לכמה נקודות שעלו פה.

קודם כל, חוזה לשנתיים וחצי זה אכן המון זמן, וזה לגמרי סיכון עם מאמן כמו קיקה (שאני אישית כן מבסוט על ההחתמה שלו). עם זאת, לתת לו חוזה לחצי שנה, שבה הוא צריך רק לתקן את כל הבלגן של וולדמורט זו בדיחה. מצטער משה, אתה לא רציני. הפתרון היחיד שאפשר היה למצוא וכן מכבד אותו הוא חוזה לעונה וחצי עם אופציה לעונה נוספת. כלומר יקבל עונה שלמה להכין בעצמו וימדד על פי התוצאות שלה.

שנית, פמיינטה מעולם לא היה אופציה. ברתומיאו לא ספר אותו, ועד כמה שאני הייתי מאוד בעדו, זו מעולם לא הייתה אופציה ריאלית. רק של האוהדים והעיתונאים. ואז בתחילת עונה הבאה מנחיתים לטן האח הצעה שהוא לא יכול לסרב לה, כולל אוטוריטה מקצועית מוחלטת עם 0 התערבות מצד ההנהלה (הצחקתי את עצמי). מהאופציות הקיימות אני כן חושב שקיבלנו את הטובה ביותר. אלגרי או קומאן גורמים לי לחלחלה, ועם כל הכבוד לפטוצ’ינו - שילך לפתוח חווה. בהצלחה לו.

שלישית, הדיבורים על “מהפכה בסגל” ועל לזרוק חצי קבוצה מצחיקים אותי. הם על גבול ההזויים. בברצלונה יש חדר הלבשה שמלא בכוכבים שנעים על הרצף של כוכבים עולמיים עד שחקנים בקנה מידה היסטורי. היה פה מאמן שאחרי ההפסד לאתלטיקו נתן להם 4 ימי חופש. למה אתם מצפים לעזאזל? הציפיות פה של אנשים לא הגיוניות. מתי אתם בחיים שלכם קיבלתם אפשרות לעשות בית זונות בעבודה עם כל החברים שלכם, לקבל משכורות עתק, ובכל זאת קרעתם את התחת? לא אנושי לצפות דבר כזה מאף אחד. הסגל שלנו הוא הסגל הכי טוב באירופה למרות כל המחדלים (ויעזור לי המסי, אין לי כוח לתגובה של טיטי על זה), ואנחנו משוועים כבר המון המון זמן למישהו שידע מה לעשות עם כל זה.

טוב זה נשמע יותר טוב, בחוזה של קיקה, יש סעיף שמאפשר לנשיא הבא לבטל את ההתקשרות איתו.

https://twitter.com/BarcaWatch/status/1217082264020029443

אז בעצם קיקה קיבל חוזה לשנה וחצי מובטחות ושנה נוספת על תנאי, לדעתי זאת באמת האופציה הטובה ביותר המונחת על השולחן (מפתיע מאוד שההנהלה בכלל חשבה על זה).

דרך אגב מישהו יודע כמה פיצוים ואלורדה קיבל? קראתי במקום מסוים שהסוכן שלו דורש 27 מיליון. יש מישהו מידע?

מדברים על 20, והבנתי שזכייה של הקבוצה העונה בתארים תוסיף לו עוד מענקים.

מעניין מאוד מה היה עתידם של ראקיטיץ ווידאל תחת קיקה. הלואי שאפשר להחזיר את טודיבו מגרמניה. עדיין לא חתם, אפשר עדיין לתקן .

דבר אחד בטוח, אחרי שנים, אלבה מתחיל לרעוד למעמדו. באמת . פירפו שיחק תחת קיקה בהצלחה. יותר אין לזרוק אותו ליציע ולתת לאלבה חסינות. הלואי שלא רק אלבה יתחיל לחשוש…

אם קיקה ישחק עם 3 בלמים (וזה לא בושה, אני כבר הרבה זמן רוצה לראות את הקבוצה משחקת ככה), פירפו ישחק כבלם השמאלי. הרבה זמן לא היה לנו מגן-בלם אמיתי בשמאל.

סטיין לא ידרוש את טודיבו בחזרה, הוא פשוט ישחק עם מה שיש לו, לפחות כרגע. אראוחו יקבל את הדקות שלו לדעתי.

דווקא דמבלה אמור לפרוח במערך 3 בלמים. עם קצת משמעת טקטית, הוא יכול להיות אחלה מגן ימני, עמדה שהיא התקפית פי כמה במערך כזה.

האמת מינוי מאד מעניין. יש את סיפור הבועה הברסאית והגנטיקה של צ’אבי ושאר המשתלה שעוברים במים של הפנימיות של בארסה (כאלגוריה כמובן), הבועה שהניבה תארים, כדורגל קסום ותהליך הירואי של מביא כדורים צנום למביא תארים קירח (אתם יודעים, פפ). כל האתוס הזה עשה גלים בכל העולם והגיע עד לחלומותיהם של ילדים ושל ילדים קצת יותר גדולים.
והנה מהעץ הגדול והמדומיין הזה נשר לו עלה, עשה דרך ארוכה ומלאת חוויות עד שנחת בקאמפ, לעלה הזה קוראים קיקה- הוא לא עלה תאנה, אבל הוא צריך להוכיח שבתוך העלה הזה יש את המבנה של העץ כולו. קל זה לא יהיה.

לא רואה את כל המשחקים של ברצלונה ב. וטודיבו בקושי שיחק, אבל על סמך המשחק שלו מול אינטר (מגרש מאוד קשה ויריבה מאוד חזקה משחק שהיה מאוד חשוב לה) יש לך הסבר הגיוני למה שולחים אותו לגרמניה?

אפשר לדבר כמה שרוצים על קיקה שהוא לא מתאים והסיכוי שלו להצליח לא גבוה. אני לא חולק יותר מידי על ההנחה הזאת. אבל בשביל זה ולא רק בשביל זה, היה שווה לפטר את ואלורדה:

https://twitter.com/BarcaWatch/status/1217387153459572736

יותר מזה, ברצלונה קרובה לרכוש קשר מברזיל לברצלונה ב, יכול להיות שזה בשביל מחליף לריקי?

https://twitter.com/BrasilEdition/status/1217229897900445696

או מחליף להנריקה, קייריסון ודוגלאס.