הצוות המקצועי בראשות קיקה סטיין

הוא מיועד לברצלונה ב. לפי מה שאני מבין. אז דוגלאס הוא לא יהיה.

במגזין 4-4-2 הוא דווקא נבחר לאחד הקשרים האחוריים בעלי הפוטנציאל הגבוה בעולם, אני אישית לא שמעתי עליו אבל מצד שני גם ארתור נכנס לתודעה (שלי) רק מספר חודשים בודדים לפני שנרכש.

בואו נקווה שזה אכן יסגר ונראה מה הוא יתן בבארסה ב’

אין לי מושג מי הוא או מה הוא שווה. אני רק אומר את מה שאני מבין. יתחיל בברצלונה ב.

ציטטתי אותך אבל התכוונתי גם לתגובות כמו דוגלאס החדש, חוץ מהעובדה שהוא מיועד לבארסה ב’ הוא גם נחשב פוטנציאל גבוה יחסית, בניגוד לברזילאים אחרים וחשודים שעברו בסכומים גדולים ולא התקרבו לתחתית המדד “שחקן שיכול לשחק בברצלונה”

יכול להיות, אבל צריך לשאול מי זה הסוכן שלו ומי מקבל פרמיות עליו.

זה תמיד אותו אחד.

כל עוד הוא לא יגיע ישר לבוגרת. ויתרום לזה שריקי יעלה לבוגרת. אין לי תלונות.

עבר הרבה זמן מאז שהתרגשתי לפני משחק וספרתי את הימים…

את הקלאסיקו האחרון ראיתי לבד בבית.
בד״כ אני רואה אותו עם חברים וזה אירוע, הפעם לא היה למה לחכות.

ועכשיו עם סטיין על הקוים…

הצעד הראשון שאהבתי היה שהוא ביטל לבטטות שלנו את החופש שהיה אמור להיות להם היום.
כלומר, מקצוענים ותותחים ככל שיהיו, אני לא מבין למה היו להם כל כך הרבה ימי חופש תחת הצנון…

הצעד המרגש השני היה שריקי התאמן עם הבוגרים.
הצד המרגש השני טייק #2 היה שקיקה שלף את ריקי מבארסה ב׳, ושלח אותו להתאמן קבוע עם הסגל של הבוגרת. ביום ראשון כנראה שהוא יחליף את דה-יונג המורחק בסגל מול גראנדה.

באמת שעם הצנון לא עשינו הרבה. לא התאמנו, לא לחצנו, לא טרחנו להחזיק בכדור. תחת המאמן הזה הגענו לשיא של 9 משחקים בשנתיים וחצי שבהם החזקנו בכדור פחות מהיריבה. :face_vomiting:
שלא לדבר על משחק לחץ.
או משחק בנגיעה.
כל קשר שלנו מתמזמז עם הכדור כמו בן 16 שסופסוף הגיע לחברה שלו מתחת לחזייה ולא רוצה להפרד…
אני ממש מקווה שקיקה יחזיר אותם לשחק בנגיעה. זו צורת משחק מהירה שדורשת מחשבה מהירה, נכון. אבל כשמשחקים בנגיעה לקבוצה היריבה עוד יותר קשה לעמוד מולך או להגיע לכדור.

כמובן שמשחק בנגיעה דורש שהשחקנים ידעו להתמקם נכון במגרש.
לא ראיתי את הקבוצות של סטיין משחקות, אבל אומרים שזה חלק מהדברים שהוא שם עליהם דגש.

אני ממש מקווה שהמאמן הזה יחזיר אותנו להיות חיות…
יש לנו את אחד הסגלים הכי טובים באירופה.
פתאום מפייבוריטים להשפלות, הפכנו לפייבוריטים לתארים…

יאללה למשחק מול גראנדה :crazy_face: :crazy_face:
ויסקה בארסה, ויסקה קטאלוניה.

סוארז גמר את העונה, בוא נהיה יותר צנועים. מבחינה הגנתית, יש לנו את אחד הסגלים הכי גרועים באירופה בין קבוצות צמרת. (שוער לא נחשב)

שמישהו ירשום לי שחקן אחד בהגנה שלנו, בכושר הנוכחי שלו, שהוא בין שלושת הראשונים באירופה. לא אומר מקום ראשון.

עצם זה שאני בלחץ כי לנגלה קרוב לקבל צהוב ולהיות מורחק אומר הכל.

שאר ההודעה שלך. בדיוק מה שאני מרגיש.

דוקא זה שסוארז גמר את העונה נותן לי המון אופטימיות.

כמה שאני אוהב את השחקן הזה, בגיל 33 ועם התנועה הרבה שהוא עושה הוא כבר לא צריך לשחק 90 דקות כל משחק.
ובכלל, בגיל 33 אני רוצה שיתחילו לקדם את המחליפים שלו ליום שאחרי.

כבר היה לנו פה ויכוח אם לואיסיטו משחק כל משחק כי הוא רוצה או כי הצנון טחן אותו בשביל שישמש לו כרשת ביטחון. מה שבטוח, עכשיו רשת הביטחון הזו איננה.

זה הזמן של גריזמן, פאטי ודמבלה לקחת את ההנהגה (תחת מסי, כן). ופרז בתור סותם חורים, זה יותר ממספיק עבורי.

לגבי ההגנה, החזקת כדור זו גם צורה של הגנה.
אני לא חושב שפויול ופיקה היו צמד בלמים מטיל אימים. פשוט היו לפניהם קשרים שלא איבדו כדור בסיטונות כמו מה שקורה לנו העונה. וכשכן איבדו, הם היו ישר עושים משחק לחץ. לא דומה בכלל לאטיות שאנחנו רואים מהשחקנים היום.

אבל כן. אין לנו הגנה טובה מספיק.
גם אני בצד שמצטער על זה שטודיבו בדרך לשאלקה.
אולי אולי נראה את אומטיטי חוזר לכושר רציף, ואז תהיה לי תשובה בשבילך על שחקן אחד בהגנה שלנו שהוא בין שחקני ההגנה הטובים באירופה. אבל זו סתם פנטזיה שלי…
אתה צודק, ההגנה שלנו, לפחות בינתיים, פח.
וקיקה לא ידוע כמי שיודע לייצב הגנה… :roll_eyes:

חחח אתה לא פולני לפי האופטימיות שלך . דמבלה :slight_smile: תזרוק לי גם טיפה מזה.

עלית עליי… אני באמת לא פולני :slightly_smiling_face:

פציעות לדעתי זה גם בעיה של הצוות המקצועי, לא רק השחקנים או תיקולים אגרסיביים.

תראה כמה ימי חופש השחקנים שלנו קיבלו תחת הצנון. מה זה הבית-זונות הזה?
למה אני הולך לעבודה כל יום, והם לא? כמה פעמים עולה פה העניין של ״שחקן זה או אחר, מאמן זה או אחר, לא צריכים לוותר על המיליונים שהם מרוויחים בשביל הכבוד של הקבוצה״. יופי. אבל הם עדיין מרוויחים מיליונים, אז יאללה שילכו לעבוד.

כושר גופני זה לא רק לשלוח את השחקנים לחדר כושר ואז באימון לעשות להם משחקונים שבהם טר-שטגן עוצר יותר כדורים מנטו, ומי שבקבוצה של מסי מנצח.

שחקנים צעירים לא פרחו תחת הצנון. זה לא רק בגלל הפריזר, אלא גם בגלל שלא היה לו מה לתת להם ומה ללמד אותם.

אבל אני חייב לעצור פה ולומר, זה עוד מימי לוצ׳ו שאין לנו מאמן שיודע לפתח ולקדם צעירים. מה שהשניים האלה קיבלו זה מה שהם הלכו איתו. אף שחקן שלנו לא השתפר תחתם.

אם קיקה יעמוד בציפיות ממנו לפי כל הטררם שעושים על שיטות האימון שלו, אז הצעירים שלנו יתחילו להתפתח ולהתקדם.
כן, גם דמבלה.

פויול חד משמעית היה צמד בלמים מטיל איימים. הקישור עזר כמובן, אבל הוא היה חומה עוד מימי ראייקרד עם אדמילסון/ואן בומל/דווידס + דקו וצ’אבי חצי אפוי לפניו. שלא לדבר על ערבים קשים ולא נדירים במיוחד כשמצדדיו היו אולגר, סילביניו ושות’.

אגב, גם פיקה בשיאו יחסית אנדרייטד כאן בפורום לטעמי (כולל האליפות הראשונה עם ואלוורדה שבה נתן את אחת העונות הטובות שלו), אבל זו לא אותה ליגה.

אני לא כל-כך בונה על שינוי דרסטי מיידי.
עם כל הכבוד לקיקה סטיין וההתלהבות שלו, יש לו הרבה מה להוכיח וגם השחקנים צריכים להחליף פאזה בראש.

גם פפ הדגול, אחרי קיץ שלם של הכנות, התחיל את הליגה זוועה מול יריבות פח.

אתה ממש צודק וזה כבר מדהים. אני מצפה למשחק הבא יותר משציפיתי לקלאסיקו האחרון. יקח זמן לראות שינוי ממשי, אבל יש תקווה, וזה היה ממש חסר לי.

נכנסתי כדי לרשום שלראשונה מזה אני לא יודע כמה זמן אני אשכרה מתרגש ממש ממשחק של בארסה שוב, ואני רואה שהקדמת אותי :smiley:.

תן לי קבוצה אחת, כולל סיטי שהחלוץ 9 הכי טוב שלה בהמלך ההיסטוריה נפצע ויש לה שחקן על כמו גריזמן שימלא את מקומו. יש דברים שאפשר להתבכיין עליהם כמו בניית סגל לא נכונה ולא מאזונת, אבל הסגל שלנו מפוצץ בסטארים שצריכים להתחיל לדעת לעבוד יחד. וזו העבודה של המאמן החדש.

אני לא. אומטיטי נראה בסדר גמור מאז החזרה האחרונה שלו מפציעה, ואני יודע שלהאמין בו שוב זה קשה - אבל אם הוא מצליח לסגור את העונה הוא צריך להיות הבלם המוביל. הוא טוב מלנגלה בשתי רמות.

אני מאוד מסכים עם זה. דווקא למאמן כמו קיקה שיצטרך להסתגל באמצע עונה לחדר הלבשה מפוצץ בכוכבים ולחוליית התקפה עמוסה בכוכבים, החיסרון הזה ב"צרות טובות" יכול להועיל לו. שלא לדבר על זה שאם נצליח להגיע רחוק במסגרות השונות, נקבל את סוארז רעב מאוד לרגעי הקלאץ’ של העונה.

סמדו. ההוא שלא נספר על ידי וולוורדה ואולי יעזוב בקיץ.

אולי כי המתחרה שלו זה סרגי רוברטו. אבל אתה באמת חושב שהוא בטופ? כרגע?

עד פברואר-מרץ דברים ישתנו מבחינת הכושר של שחקני המפתח, גם בהגנה. רמז: סרחיו ראמוס. אגב לנוכח הקושי העצום של ריאל וכל מיני 0:0ים בבית נגד בטיס ובילבאו - בהחלט היה יכול להיות שגם עם ואלוורדה זה היה נגמר באליפות.
חייב לציין שהפריע לי מה שנכתב על סוארס לעומת דמבלה. איך אפשר להאמין בילד הזה שנפצע בלי סוף, לא ממש אכפת לו מכדורגל והוא מזכיר את בייל? הוא צריך לרוץ כמו מטורף ולהגיד תודה על הזכות לשחק בברצלונה. סוארס עושה את זה שוב ושוב למרות שעשה את שלו. דמבלה לא אמין. הוא החמיץ אינסוף משחקים ועלול שוב לאכזב במאני טיים. השאלה היא אם צריך איזה קרלוס ולה או סטואני. אני כן בטוח שגריזמן יתן מספרים טובים יותר.

כן, כל פעם שהוא שיחק הוא הרשים אותי מאוד. אפילו היה טוב כמגן שמאלי לאחר כמה משחקי נפל.
אני כמובן לא יודע אם הוא בין 3 הטובים בעולם, אבל הוא טוב מאוד ומגן ימני הכי טוב בליגה.
זה נכס, ואולי סטיין ייתן לו במה והוא יישאר.

לגבי ההגנה שלנו אני חייב להגיד שאין לי בכלל ספק שאם נחזור לשחק משחק לחץ יעיל היא תשתפר. אולי האיכות הלא מדהימה של שחקני ההגנה שלנו תהיה בעייתית מאוד מול אריות אירופה (או אפילו קבוצות טובות מאוד), אבל מול רוב הקבוצות משחק הלחץ “יסתיר” את החסרונות (למשל פיקה ולנגלה לא יצטרכו לחפות על שטחים עצומים בהגנה לבד, מה שחושף את איטיותם).

עם ואלוורדה כמעט כל קבוצה הגיעה לכמה וכמה מצבים טובים מאוד מולנו, לפעמים טר שטגן הציל ולפעמים ספגנו תיקו/הפסד. אם קיקה יצליח להוריד משמעותית את כמות המצבים מולנו, הוא כבר ישפר את ההגנה. אני לא חושב שהוא יכול להפוך את ההגנה שלנו לאיזו ליברפול, אבל כן לשפר אותה לעומת מה שהייתה תחת ואלוורדה.

העניין עם משחק הלחץ הוא שמספיק שחקן אחד שלא משתתף בו והתוצאה יכולה להיות איומה. כבר יצא לי לראות מדי פעם (פעמים נדירות) תחת לוצ’ו ו-ואלוורדה ניסיונות אקראיים של הקבוצה לשחק משחק לחץ, בהרבה מקרים היריבה הגיעה לאזור הרחבה שלנו מהר מאוד ובקלות, בגלל משחק לחץ לא מסודר ולא מתואם. אני לא חושב שקיקה יכול לגרום למסי לעזור במשחק הלחץ ופה הבעיה הגדולה. מבחינתי אחד הדברים המעניינים ביותר זה איך מסי ייראה תחת קיקה מבחינה הגנתית. אם איכשהו הוא יצליח לגרום לו לעזור הגנתית, אז אני מאמין שנראה טוב. הבעיה, שוב, שבקטע הזה אני די פסימי.

ואז ברתומאו היה מאריך לו את החוזה עד 2050. תודה אבל לא תודה. אני את ברצלונה הנוכחית, וזה נס שאני מחזיק מעמד עד עכשיו , לא מסוגל לראות יותר.

דימה

אתה צודק שמבחינה הגנתית הוא מרשים, וזה בעיקר כי סרגי רוברטו לא מגן. הוא פתח טוב את העונה. אז נפצע ואז שוב ואלורדה הסתכל על העינים של סרגי רוברטו וגילה “מאן קראש” רציני . ואז שוב ביטחון שלו ירד.

מבחינה התקפית. הוא חלש. סטיין יכול לעזור לו בתחום הזה. לא חושב שהוא כרגע “עילוי” בדומה ללנגלה העובדה שהוא מרשים אותנו זה יותר לחובת ההגנה שלנו. הלואי שאני טועה. אין לי שום דבר אישי או מקצועי נגדו.

Shusaku

התיחסתי להגנה שלנו. ובכושר הנוכחי שלה, אומטיטי בפוטנציה שלו, יכול להיות וורלד קלאס. אבל צריך לשכנע אותו לעשות עבודה בשביל זה.