בטח שמתם לב ש...גירסת ריאל מדריד

פאבריציו פרסם את החדשות על ויניסיוס ובאותו הפוסט רשם שעסקת ז׳סוס נפלה על מגבלת הזרים- כלומר שהוא היה מועמד קונקרטי.

בכל מקרה הוא כבר לא רלוונטי כמובן, חבל על הבירוקרטיה שמרחה את זה למרות שויני זכאי לדרכון ספרדי כבר איזו שנה.

מה נגיד על טשואמני ושחקנים כמו קמאבינגה שרק חולמים להגיע לריאל מדריד בעידן שהכסף משפיע המון והפרימייר ליג היא השואו הכי גדול?

הרבה אהבה למועדון יש לילד. זה ממש משמח. זה מצטרף לסטורי שהוא העלה לאינסטגרם כשרק הגיע.

בקיצר, מקווה שהרווחנו אותו ואת קמאבינגה (ושאר הצעירים שפשוט אוהבים את המועדון) לפחות ל10 שנים קדימה.

בטח הפקיד במשרד הפנים שטיפל באזרחות הוא אוהד אתלטיקו.
חיכה בדיוק עד שחלון ההעברות יסתיים כדי לתת לו את האזרחות :smile:

פרט מידע נחמד ששמתי אליו לב.

כל קפטן של ריאל ב-30 שנים האחרונות הניף את גביע האלופות עם הקבוצה למעט ראול.(סאנצ׳יס עד מרסלו)

לצחוק או לבכות? אז מה גרם לג’וזף פדרול לחייך ככה באל צ’ירינגיטו? תומאס רונסרו המדרידיסטה נשאל על ארלינג הולאנד ואמר: “הוא שלנו (כלומר ישחק בריאל מדריד) ומושאל לשנתיים למנצ’סטר סיטי”. בינתיים החלוץ בן ה-22 כבש כבר 12(!) שערים בשמונה הופעות ולא נפצע פעם אחת (שיישאר בריא), אם היה ספק לגבי מצבו הרפואי.

ועוד קצת עם המטורללים האלה של השעה המאוחרת בלילה: גוטי חד כתער כמו תמיד באל צ’ירינגיטו ולוקח ללב כל מה שקשור לריאל מדריד. גם הוא קרא או שמע על הריאיון האחרון של קיליאן אמבפה וממש לא אהב את המשפט “מעולם לא הייתי שם (בריאל) אבל זה נראה כמו הבית שלי”. גוטי היה המום וענה: “אמבפה אמר רק אמת אחת (וכל השאר שקר) - ריאל מדריד היא המועדון הגדול בעולם. אף אחד לא מאמין לכל השאר. אם הוא מדבר ככה אבל בסוף לא הגיע…”

image

חלקים שמפורסמים מהדוקו על הגעתו של לואיס פיגו ממשיכים לעורר הדים בספרד. שימו לב לזה. הפורטוגלי הצליח לעמוד בלחצים אדירים, גם של אשתו הלן.

“היו הרבה איומים, לחץ כבד שהופעל, הרבה הצהרות וחדשות מכוערות בעיתונות נגדי ונגד משפחתי”, קונן פיגו. באותו זמן, כשהוא ה-כותרות של העיתונים ולא רק של הספורט - הפורטוגלי מצא מקלט בחוף האידילי של סרדיניה עם בת זוגו ובנותיהם. אבל גם זה לא עזר לו כדי להימלט מהמצור של העיתונאי וגם לא מפאולו פוטרה וגם נציגו חוסה ויגה - הם כן ניסו לשכנעו לעזוב את ברצלונה.

בחוזה כמובן היה סעיף של קנס כספי כבד מאוד אם הוא ייסוג, והוא התכונן לטוס במטוס פרטי לליסבון כדי להיפגש שוב עם פלורנטינו פרס. וכל זה בזמן שמעבר למצב הבעייתי בין-כה, אשתו תוארה כ"נסערת ועצובה מאוד".

בליסבון, פלורנטינו פירט לפיגו את פרויקט הספורטיבי שהיה מתוכנן ואמר לו שהוא אבן הפינה. "אמרתי לו שהשחקנים הטובים בעולם הולכים להגיע, שאנחנו רוצים להפוך את מדריד לקסומה ונאמנה להיסטוריה שלה. עבורי, הוא היה העמוד שעליו עמד הפרויקט. באותה תקופה, כפי שמסביר פוטר, פיגו “כמעט משוכנע” לחתום בריאל מדריד. אבל השיחה הגיעה לאשתו, עם עלות השחר ובמה שעומד להיות לילה ארוך מאוד. “הקשבתי למה שכולם אומרים, עד לרגע שהתקשרתי לאשתי (…)”, סיפר פיגו. “אני אומר לה ‘תראי, קיבלתי את ההחלטה לשחק בריאל מדריד’”. הוא דיבר איתה באנגלית והמילה ‘כן’, חזרה חמש פעמים ברצף. אף אחד לא יודע ולא פורט מה אמרה לו הלן בשיחה, אבל לאחר מכן הוא אמר: “אני לא יכול לחתום!”. בסוף הוא חתם גם חתם והשאר היסטוריה. פלורנטינו גאון.

ברור לי שמדובר עסקה מסובכת אבל אני תמיד קיבלתי את הרושם שפיגו די היה נעול על המעבר הזה. עם עוד ועוד ועוד פרטים שנחשפים ולצערי הרב אין לי נטפליקס וגם אותי זה מפתיע שטרם צפיתי - אני מעריץ את פלורנטינו פי אלף על מה שעשה. למרות שכבר בספר המחזור בכיתב י"ב כששאלו ‘איפה תהיה בעוד 20 שנה’ אמרתי שאני רוצה להיות היורש של פלורנטינו. אגדה.

אני חושב שבשלב הזה, לאחר ששמענו את הצדדים השונים ולאור כל המידע שאספנו עד עכשיו, ניתן לומר בצורה בטוחה יחסית: ברוך שפטרנו.

“מה שקרה במסכי הקאמפ נואו דקות לפני המשחק מעלה את הקטאלונים באש” (התיעוד - ב-AS). משעשע: לאוהדי ברצלונה קצת היה קשה להתרגל לעובדה שריאל מדריד היא אלופת אירופה. אמש 25 דקות לפני שריקת הפתיחה למשחק בין ברצלונה לוויקטוריה פלזן - משחקו הראשון של צ’אבי בליגת האלופות כמאמן - התנגן סרטון וידאו על המסכים בקאמפ נואו. הייליטים של קארים בנזמה וגם הנפת הגביע של מרסלו וריאל מדריד. הקהל הגיב בשריקות בוז צורמות למלכים של אירופה. חייב לומר שחשבתי ש אני הוזה. 🙂

אבל זה ריגש אותי מאוד וכל הכבוד למועדון הכדורגל של ברצלונה על הספורטיביות! :slight_smile:

נראה לי קצת מוזר, בהתחשב בזה שאנחנו אלופי אירופה מרבית הזמן ב-9 השנים האחרונות.
לדעתי הם פשוט עוד לא התרגלו לראות את זה אצלם בקמפ נואו - בליגה האירופית יש אלופה אחרת… :upside_down_face:

ככה זה שאופ’'א בכיס הקטן של פרס שקונה שופטים ומסדר הגרלות קלות לקבוצה בדרך לגמר.

אה רגע…

פשוט להתמוגג מאלבארו ארבלואה. קבוצת הנוער של ריאל מדריד פתחה בסערה עם שלושה ניצחונות ומאזן 0:16 אבל מצב הרוח נעלם לחלוטין עם הפציעה הקשה של הקשר מארק קוקלון, מהשחקנים הבולטים בקבוצה. ארבלואה המאמן העלה פוסט וכתב: “הבחור הזה הולך להיות שחקן גדול, בינלאומי, באחריות. בנוסף להיותך כדורגלן מיוחד, אתה ילד יוצא דוםן, חבר מצוין לקבוצה ומנהיג למופת. כל מאמן היה רוצה שחקן כמוך. יום אחד אתה תגשים את החלום שלך ותהיה שחקן גדול. כשתסתכל אחורה אתה תבין שזה רק חיזק אותך. זו רק אבן מחורבנת על הכביש. מחכים לך בחזרה, בקרוב מאוד!”.
אגב, טוני קרוס, אותו הילד מעריץ, שמע על מה שקרה והעניק לו חולצה שלו מהמשחק נגד סלטיק (נבחר ל-MVP) חתומה על ידי שחקני הסגל. “תודה לך טוני שאתה לא רק שחקן ענק כמו שראינו אלא גם איש יקר מחוץ למגרש”.

https://twitter.com/MadridXtra/status/1570192122724356097

נתון מעניין (מעבר לזה שאנחנו עם 100% בינתיים בכל המפעלים):

3 משחקים באירופה, 3 רשתות נקיות
5 משחקים בליגה, 0 רשתות נקיות.

לא ספגנו באף משחק באירופה, ספגנו בכל משחק בליגה.

ריאל מדריד עם 8 מ-8 בפעם השלישית בתולדותיה| כן, מאז עונת 1968/69, כבר זמן רב עבר מאז - 54 שנים - אלופת אירופה הגאה לא פתחה את העונה עם שמונה ניצחונות רצופים בכל המסגרות. קרלו אנצ’לוטי חתום על הישג שהיה שייך רק למיגל מוניוס האגדי שעשה זאת פעמיים בשנות ה-60. גם בעונת 1961/62 וגם בעונת 1968/69 - ריאל מדריד זכתה באליפות והיא נעצרה רק במשחק ה-11. ב-1962, עם אלפרדו די סטפאנו בחוד, ריאל נעצרה בגמר גביע אירופה על ידי בנפיקה של אאוסביו וחוותה הפסד ראשון במעמד הגמר. העונה, “עקפה” את הקבוצה של מנואל פלגריני מוד 2009-10 שניצחה בחמשת משחקי הליגה הראשונים וכן פעמיים בשלב הבתים בליגת האלופות ואז נתקעה במשחק השמיני עם הפסד 2:1 בפיחואן. זינדין זידאן בעונת הדאבל 2016-17 הוליך את הקבוצה לשישה ניצחונות רצופים, אך נזכיר כי הוא נשאר ללא הפסד עד למשחק ה-29!

ואיך אפשר שלא: אחרי המשחק נגד לייפציג, פדה ואלוורדה אמר שהוא התערב עם קרלו אנצ’לוטי על כמה שערים יבקיע העונה. המאמן: “אמרתי לו שאם הוא לא יבקיע לפחות עשרה שערים הוא צריך לקרוע לי את תעודת המאמן שלי”. אז הנה במארקה נכתב כבר על האתגר שלו: לכבוש העונה עשרה שערים. בינתיים הוא כבש שלושה, כמו עונת השיא שלו ב-2020-21, והיה מעורב בשער ארבעה משחקים ברציפות

חייב להגיד שלמרות שזאת נשמעת כמו דחקה בין מאמן לשחקן בקבוצה, מדובר באמירה פשוט מופלאה של אנצ’לוטי. לוקח שחקן צעיר, שכולנו רואים את הכישרון שלו, אבל שקשה לשים את האצבע על האיכות המרכזית שלו ובכל מקרה כיבוש רחוק מלהיות הצד החזק שלו, ושם לו מול העיניים מטרה ברורה ועם ביטחון מלא של המאמן שלו שיעמוד בה.
אמירה חינוכית מהרמות הגבוהות ביותר. עם יחסים כאלה, אני שם את הצ’יפים שלי על אנצ’לוטי (ועל פדה).

אנצ’לוטי כל כך זקן, שאצלו התעודה זה אשכרה דף נייר.

עם כמה שאוהדי ריאל מדריד מטורפים עליו - כולנו למעשה - מינה בונינו, אישתו, היא המעריצה מספר אחת של פדה ואלוורדה. והיא מאוד אהבה את הפוסט הזה ועשתה לו שיתוף בסטורי.

פדה ואלוורדה יכול לשחק כקשר כנף.
פדה ואלוורדה יכול לשחק באמצע.
פדה ואלוורדה יכול לשחק כמגן.
פדה ואלוורדה לעולם לא מפסיק לרוץ.
פדה ואלוורדה לעולם לא מתלונן ולא משנה כמה זמן הוא משחק.
פדה ואלוורדה מעולם לא התלונן או דרש לשדרג את שכרו.
פדה ואלוורדה - אפס סקאנדלים.
פדה ואלוורדה הוא הקפטן העתידי של ריאל מדריד.

החגיגות שלו אחרי השערים זה טירוף והוא גם חגג ככה כמה שערים שלא הוא הבקיע (בעיקר זכור העניין בעונת האליפות 2019/20). לובש בגאווה את החולצה של פדה לעונה החדשה זו שקניתי בקיץ, חולצת ליגת האלופות טהורה (גם קניתי אחת כזו של לוקה מודריץ’) ועד עכשיו היא לא מאכזבת. ‘חולצת המשחק’ שלי שהחליפה את זו של קארים בנזמה בעונה שעברה…

ניימאר בפוסט תמיכה בויני,מדאיג.

image

ניימאר אמנם העלה את הפוסט אבל יש סיפור מעבר לזה: התגובה של רינייר ז’סוס: “אנחנו איתך, ויני. מקומו של הגזען חייב להיות בכלא”. דבריו הם תגובה להצהרותיו של פדרו בראבו האידיוט, מארגון השחקנים. שאמר באל צ’ירינגיטו כי ויניסיוס חייב להפסיק להתנהג ‘כמו קוף’ (“הוא צריך לכבד את היריבים שלו. אם הוא רוצה לרקוד שיעשה את זה בחולות בברזיל ויפסיק להתנהג ככה”). בראבו חזר בו אבל הנזק כבר נעשה. דביל עם תעודות. בעצם ממש התחיל גל, גם ראפינייה מברצלונה, רישארליסון וכן הלאה. זבוב הפך לפיול.

וואוו,קראתי מה שקוקה אמר,לא ידעתי שזה הגיע עד למקומות כאלה מגעילים.

מה הוא אמר?