אין שום סיכוי שבעולם שאנחנו נקבל 400 מליון יורו בשנה רק על השכרה של הברנבאו לאירועים חיצוניים. אני מוכן לחתום על כך.
אין לזה גם שום סימוכין. אולי בתור הכנסה חד פעמית.
אין לי אומדן כדי לדעת כמה האירועים החיצוניים האלה אמורים להכניס, ולכן אין לי גם אפשרות להכריז על זה כהגיוני או לא הגיוני. למשל הופעה כמו של טיילור סוויפט, אין לי מושג מה העלות להביא אותה עם כל הצוות שלה, כמה היא פופולארית בספרד וכמה יקנו כרטיסים להופעה שלה ובכמה כסף. או במילים אחרות, אין לי מושג אם ערב כזה יכול להכניס 2, 3, 10 או 20 מיליון יורו.
כמו כן אין לי אפשרות לדעת כמה ערבים כאלה בשנה החברה האמריקאית מסוגלת לסגור.
בגלל שאין לי הבנה בעניין אשמח אם תריץ חיפוש בגוגל ותסביר לכולנו אם ככה מה באמת הדיווחים האלה אומרים.
החיפוש New Bernabeu Expected Annual Revenue יעלה את הדיווחים המדוברים.
בתור הכנסה חד פעמית קיבלנו 360 מיליון יורו, וזה דווח רשמית על ידי לג’נדס.
יפה, הייתי קרוב
זה היה רק המענק הראשוני. לא שיפצנו את הברנבאו במיליארד יורו בשביל לקבל 360 מיליון בחזרה וגם שנתחלק בהכנסות שלנו עם איזושהי חברה אמריקאית.
חיפוש בגוגל יחסוך לשנינו הרבה זמן של הודעות מיותרות.
אתה כתבת בעצמך שזה Revenue
תכפיל מאה יורו לכרטיס כפול 50 אלף כפול 200 יום בשנה ותגיע למיליארד. זה הכנסות. לא שילמת אפילו למאבטח והנחת שיש ארבע הופעות בשבוע בתפוסה מטורפת, די מופרך.
…
@SantiagoBernabeu כל מה שצריך זה להפעיל את הראש, לא נתונים מדויקים (שבטח שלעולם לא יהיה לנו).
- לא ייתכן שבשנה אחת נכסה את כל עלות שיפוץ האיצטדיון. אם זה היה נכון היית רואה איצטדיונים צצים כפיטריות אחרי הטיילור.
- לא ייתכן שריאל מדריד מכניסה כיום בשנה, בסה"כ, כ-700 מליון יורו, אבל תכניס פתאום רק ממכירת אירועים שלא קשורים בכלל לכדורגל יותר מחצי מזה.
- שוב, מה ש @whykds אמר.
אני אומר שוב, אם הדבר הזה ייתן לנו אקסטרה כמה עשרות מליוני יורו בשנה זה כבר היה שווה את זה והצלחה גדולה. ריאל מדריד לא פתאום תגדיל את ההכנסות השנתיות שלה בין לילה ב100%-50% רק כי יש לה איצטדיון משופץ.
שוב דוד. אני לא יכול להפעיל את הראש ולהגיע למסקנות כי מעולם לא ניהלתי אירועים כאלה או התעסקתי עם סכומים כאלה. אין לי איצטדיון או מתחם עסקים, וסכומים של 20 מיליון, 100 מיליון או חצי מיליארד כולם דימיוניים לגמרי עבורי. כשמדובר במחיר של שחקנים למשל שמשחקים ברמות הגבוהות אני יכול להבין ש10 זה מחיר זול ו150 זה מחיר יקר כי יש לי איזשהו אומדן, בזה אין לי.
אני מסתמך על מה שמדווח באתרי התקשורת השונים, בלי יכולת לנתח את מה שכתוב בצורה מקצועית. אם כתוב שם שההסכם עם לג’נדס ו-Sixth Street יכניס לנו כ400 מיליון יורו בעונה, אני לוקח את זה כמות שזה בלי ניתוחים ופרשנויות.
ההסברים שנתנו זה שיש לנו נכס ענק בלב העיר מדריד שהוא לא מנוצל. עם שיפוץ האיצטדיון הוא יוכל להפוך למרכז אירועי תרבות וספורט 365 ימים בשנה. בנוסף מתחם העסקים ישופר ויוגדל וכן הלאה.
יותר מזה אני לא יכול לנהל דיון, מכיוון שאין לי ידע או ניסיון בנושאים אלה. אז או שכל הדיווחים האלה בולשיט, או שהם נכונים. ואגב, אני מדבר על ה400 מיליון, המיליארד נשמע גם לי הזוי.
מוזמן לקרוא את הנאמר ולהביע את דעתך. כמישהו בעל תארים בכלכלה אני בטוח שתוכל להסביר את מה שכתוב שם הרבה יותר ממני.
האתר הזה סתם נבחר רנדומלית, הידיעה חוזרת על עצמה באינסוף אתרים.
זה כל מה שאני יודע, מעבר לזה אין לי יכולת להתדיין או להביע דעה.
ממה שכתוב שם זה לא מאוד ברור. בגדול מדובר על הכנסות משוערות מהאירועים של כ-400 מליון יורו. הכנסות. כתוב גם שריאל מדריד תשמור לעצמה לכאורה 80% מהרווח הנקי הסופי.
קח לדוגמא את האירוע של טיילור סוויפט. אתה מבין שרוב ההכנסות מהאירוע הזה ילכו בכלל לסוויפט והצוות שלה, כן? ממה שיישאר צריך לממן את כל שאר העלויות, ורק אחרי זה נשאר הרווח הנקי שממנו לכאורה ריאל מדריד תחזיק 80%.
אני לא יודע מה שולי הרווח מסוג העסקים האלו אבל גם אם נניח שולי רווח מאוד מאוד מאוד גבוהים של 20% (וזה פאקינג שולי רווח פסיכיים), וגם אם נניח שאכן יצליחו להגיע לסך הכנסות של 400 מליון יורו, מדובר בסוף על כ-64 מליון יורו הכנסה עודפת לריאל מדריד על הדבר הזה. שזה כבר הרבה הרבה הרבה יותר הגיוני. אני אגב טוען שגם זה מאוד אופטימי.
הניתוח הזה שלי הוא לא מאוד מעניין כי אין לי מושג אם זה נכון וזה סתם פרשנות אפשרית למספרים שנזרקים, וסביר להניח שאני טועה פה בהמון נקודות. העניין הוא שהפרשנות הזו סבירה הרבה הרבה יותר מהפרשנות ש-400 מליון זה הרווח הנקי.
הסיכוי שה-400 מליון מהכתבה הם סך ההכנסות מהאירועים אחרי ניקוי ההוצאות והחלק של בעל האירוע עצמו (סוויפט במקרה של הדוגמא) הוא פשוט בלתי סביר בעליל. זה לא עובד מתמטית.
אני מבין, תודה על ההסבר. נחכה לראות מספרים רשמיים.
באמת מוזר. היות ומדובר בחשבון הרשמי של המועדון הייתי מצפה לאיזושהי התייחסות ואולי קצת רעש, אבל יש שקט מוחלט באתרים הגדולים.
לא אתפלא אם התברר שהוא שוב עשה לנו תרגיל.
עצם העובדה שזה לא נמחק עד עכשיו - מוזרה.
מוזר מאוד, זה לא מופיע לי בעמוד הראשי הרשמי, אבל זה לגמרי ציוץ שלהם.
אני מניח שזה איזה מנהל תקשורת סורר ומשהו הסתבך עם המחיקה כי אין סרט שזה מכוון וזה לחלוטין לא נמצא בעמוד עצמו, רק הלינק הישיר לטוויט קיים.
יש מצב שזה טוויט איזורי. זכור לי שהייתי מקבל טוויטים מהחשבון הרשמי של הלה ליגה בעברית, כך שקיים מושג כזה. בטח איזה אדמין קיבל ג’ננה.
גם קשה לי להאמין שככה ריאל מדריד תודיע על כך שהיא יוקדת ממנו, הזוי לגמרי. מה עבר לאותו אדמין בראש אין לי מושג.
לא הבנתי מה הבעיה בציוץ הזה.
עריכה: אוקיי, עכשיו קלטתי. אבל תכלס זה נכון אז אני בעד שישאירו
מדובר באיזו מערכת שמתייגת כל חשבון שעשה לייק לציוץ באופן אוטומטי, ראיתי כבר כמה חשבונות שחשבו שהם תוייגו בדיוק באותו ציוץ. אין מה להתרגש.
נקבע סדר המשחקים לעונה הקרובה בליגה.
מתחילים בחוץ מול בילבאו.
3 מחזורים ראשונים בחוץ בגלל השיפוץ בברנבאו.
סיבוב ראשון קשה עם משחקי חוץ מול בילבאו, אתלטיקו, סביליה, בארסה ובטיס.
מקווה שלא נצא ממרוץ האליפות מוקדם כמו בעונה הקודמת.