ביום ראשון תנסה קסטיליה של ראול לעשות היסטוריה ולהעפיל שוב לליגה השנייה בספרד. בינתיים בספרד מזכירים נשכחות. המארקה עם כתבה יפה “מה קרה לגיבורי קסטיליה שעלו לליגה השנייה ב-2012?”, אז זה קרה בפעם האחרונה. שבעה מהם זכו בליגת האלופות עם ריאל מדריד ו-16 שיחקו בליגה הראשונה.
דני קרבחאל בן ה-31 הוא השחקן שהצליח יותר מכולם. עשור כשחקן הרכב בקבוצה הגדולה מכולן.
נאצ’ו (33) הפך גם הוא לשחקן חשוב בריאל מדריד. כל עונה הוא מתחיל כאנדרדוג הנצחי ומסיים עם הרבה משחקים.
לוקאס ואסקס חזר הביתה ב-2015 ותמיד מצא את מקומו כשחקן ספסל חשוב, זכה בארבעה גביעי אירופה!
חסה רודריגס כבר בן 30, הבריק בעונת הדסימה אך לא חזר באמת מהפציעה הקשה בחודש מרץ.
אלבארו מוראטה בן ה-30 חזר לריאל לעונת שיא כחלוץ מחליף ב-2017, זכה בדאבל ונמכר לצ’לסי.
את דניס צ’רישב כולם זוכרים בגלל המקרה המצער ושיתופו ‘שלא כחוק’ נגד קאדיס וההדחה מהגביע ב-2016
חוסלו בן ה-33 חוזר הביתה אחרי נדודים רבים. הפגיז בעונה שעברה במדי אספניול וכבש גם באלאבס.
באותה עונה, חוסלו הפגיז 26 שערים, לאלבארו מוראטה היו 17 ולחסה רודריגס 11, דניס צ’רישב כבש שמונה. שיאן הדקות היה המגן הימני דני קרבחאל עם 3,374 דקות ואחריו נאצ’ו עם 3,253. עוד בקבוצה ניתן למצוא את אלכס פרננדס אחיו של נאצ’ו שתרם שער אחד למשל, השוער הוא חסוס פרננדס שרשם 21 הופעות. הוא המשיך כשוער שלישי בעונת הדסימה ולאחר מכן עזב ללבאנטה והקריירה שלו התדרדרה. חורחה קאסדו שהיה חלק מקו ההגנה - כמגן שמאלי, עבר לבטיס ושיחק גם בסראגוסה, יש לו 134 משחקים בליגה השנייה. פדרו מנדס (בן 32) היה הפרטנר של נאצ’ו בקו ההגנה. לאחר עליית הליגה הוא לא המשיך בקסטיליה. שיחק בספורטינג ליסבון, פארמה, ססואולו, ראן ומונפלייה.
בטח שמתם לב לתסרוקת החדשה של ויני, ברגע שאתה חושב שהוא לא יכול להיות יותר מעצבן הוא עושה את זה…
אבל מצד שני, תמיד כשהראו את הפרצוף של ויני היה מזכיר לי מישהו ואף פעם לא הצלחתי ממש להבין מי, עם התסרוקת המטופשת זה פשוט הכה בי, הוא הבן האובד של ג’יימס בראון !
לדעתי איבד כיוון לגמרי ואין שם אף אחד לישר אותו. זה לא התספורת, באמת שהתספורת זו הבעיה האחרונה שלו, הבעיה שהבנאדם מתעסק יותר מדיי בכל השיט שמסביב. כל יומיים מעלה תמונה עם ספורטאי או מפורסם אחר ועף על עצמו יותר מדיי, כשבנוסף הוא מאמין שהוא באמת לוחם שיוויון אגדי.
כשהוא מרוכז בכדורגל הוא שחקן על וראוי לכל הסופרלטיבים, הבעיה שגם על הדשא וגם מחוצה לו הוא בקושי מתרכז בכדורגל.
לויניסיוס יש בעיה קשה של חוסר מודעות עצמית וזה בולט בהתנהגותו גם על המגרש וגם מחוצה לו. בעיניי זה אולי המחסום העיקרי בינו לבין כדור הזהב ואם אף אחד לא יעבוד איתו על זה (וזה מאוד בולט שכרגע אף אחד לא עובד איתו על זה) הוא פשוט ייתקל בתקרת זכוכית שיתקשה מאוד לשבור. חבל.
מבחן ידע קצר שערכו במועדון לג’וד בלינגהאם על ריאל מדריד, מה דעתכם, עמד בציפיות או לא? באיזו עיר זכתה ריאל מדריד בלה דסימה אחרי שניצחה את אתלטיקו מדריד? אני אתן לך שלוש אפשרויות. ג’וד ממהר: “הבנתי, הבנתי, אני יודע. ליסבון!”. השאלה הבאה הייתה: ציין את המבקיעים של ריאל מדריד בגמר 2017 נגד יובנטוס. הוא ענה: "בסדר. כריסטיאנו רונאלדו, קאסמירו ומרקו אסנסיו. ראיתי את המשחק? בטח. עם החולצה הסגולה. “אפשר להגיד שהוא מכיר את הסיפור היטב”, נכתב ב-AS. הנה זה למי שרוצה עוד.
קראתי על זה.
מדובר על עדות שקר כביכול של מודריץ שקשורה למכירה שלו מדינאמו זאגרב לטוטנהם לפני הרבה שנים.
הנשיא של דינאמו דאז הואשם בהעלמות מס, ומודריץ’ העיד לטובתו. הנשיא הורשה בכל זאת בכמה סעיפים, קיבל עונש מאסר בפועל אבל ברח מקרואטיה.
כבר היה משפט על עדות שקר לפני כמה שנים ולא נמצא כלום והתיק נגד מודריץ’ נסגר אז ללא שום עונש. לא הבנתי למה זה נפתח עכשיו מחדש.
בתור זה שאחראי לבערך חצי מההודעות בדיון המקביל, כולל ההודעה האחרונה בת’רד - חייב להגיד שאני מרגיש קצת forgetable.
בכנות דימה, ממך לא ציפיתי. אני בטוח שאם הייתי שורה סטטיסטית שולית מעמוד 2937 בספר התקציב של בארסה, לא היית שוכח אותי ככה.