בטח שמתם לב ש...גירסת ריאל מדריד

לא יודע מה עבר על דימטרי, אני הבנתי מיד שאתה ציני.

סליחה, פשוט הפסקתי לקרוא את הדיון ההוא מזמן , לא ידעתי שאתה מככב שם.
כאילו אני יודע שהדיפולט זה שאתה מתלוצץ, אבל לחלוטין לא הבנתי על מה, אז אמרתי לעצמי אולי הוא רציני הפעם
סליחה .

בטח שמתם לב שקמאבינגה קיבל את החדשות על זה שאנצ’לוטי ממשיך איתנו עוד שנה, אז התחיל להתאמן בזמן החופשה על לכסות עמדה נוספת לעת צרה:

אני אוהב את השטויות האלה:
1.אימו של ארדה גולר לא מצליחה לעצור את הדמעות בזמן הסרטון וידאו בתחילת הצגתו לתקשורת. רגע יפה שהוא מחבק אותה ונותן לה נשיקה.
2.ארדה גולר כמובן לא מבין ספרדית, הוא היה נרגש ולא מספיק מרוכז. בזמן שפלורנטינו פרס הזכיר את השם שלו בנאום - גולר חשב שהגיע זמנו לדבר ועלה לבמה, נעמד ליד הנשיא, אבל פרס עדיין לא סיים. “זהו, הוא כבר רוצה לפרוץ לדשא”, נכתב במארקה בהומור.

3.ואם כבר בכי, גם חלק מחבריו של ארדה גולר בפנרבחצ’ה הזילו דמעה. השחקנים נפגשו במיוחד במסעדה לצפות בהצגתו כשחקן החדש של ריאל מדריד והתרגשו יחד איתו.

4.פחות חשוב, אבל מספר 24? נאצ’ו שיחק עם הספרה הזו ב-2012/13, חסוס ואייחו האגדי לבש אותה למשך כמה ימים תיאורטית הקיץ, והיו גם אסייר ייראמנדי, סמי קדירה ועוד מלבד מריאנו דיאס (אחרי שהחוצפן לקח את חולצה מספר 7). מי שמציל את הכבוד הוא קלוד מקאללה ששיחק עם 24 בין 2000 ל-2003.

וזה עוד כשמנדי עם 23. ממש עולם הפוך

למי שמסקרן אותו, קצת על האקדמיה של טוני קרוס:

“פרופסור קרוס לא נח”, נכתב ב-AS. בזמן שרבים מחבריו מבלים בחופשה רגע לפני חידוש האימונים, טוני קרוס מפגין נוכחות באקדמיה שלו בגרמניה. הילדים נהנים ממפגש איתו ולומדים מהטוב ביותר. הוא מפקח מקרוב על הילדים במחנות הקיץ, מתאמן איתם ונותן להם עצות.

פרויקט, אקדמיית טוני קרוס כזכור נולד במטרה “לתת לילדים ולצעירים עצות אימון ולעזור להם להיות כדורגלנים טובים יותר”. הקשר פיתח את הרעיון הזה בתחילת מגיפת הקורונה כאשר היה בלתי אפשרי להתאמן בקבוצות ואחד מרעיונות המפתח באינסטגרם היה ‘TonisHomeChallenge’, פופולארי מאוד ברשתות שלו: "אלה היו תרגילים שצריך לעשות אותם, שהבן שלי לאון צילם עם הנייד שלו בסלון או בגינה שלנו”

מאז, הקפטן הרביעי החדש של המועדון הלבן עובד ללא הרף על האפליקציה עם צוות מפתחים, כשהמטרה העיקרית היא “לאפשר למשתמשים לעקוב אחריו מקרוב ולהדריך אותם עם תוכן איכותי וספציפי לכדורגל”, כפי שמבטיח דף האקדמיה. באמצעות הפלטפורמה, טוני מעלה סרטונים עם אתגרים, עצות ואפילו פתרון לשאלות של משתמשים: “אני בוחר את התרגילים בעצמי ומסביר אותם, בליווי אירועי משחק אמיתיים מהקריירה המקצועית שלי. אני גם מראה איך השגרה היומית שלי מתנהלת, הדרך שלי למקום שבו אני נמצא היום, על אילו מכשולים אני מתגבר, מהם הערכים שלי…".

בנוסף, לאוהדים יש אפשרות להעלות סרטונים משלהם, את האתגרים הללו לאפליקציה, כך שיוכלו להיות בפיקוח הכדורגלן עצמו או מאמנים שנבחרו על ידו. דרך יעילה ליצור אינטראקציה עם הקהילה ההולכת וגדלה שלהם, שיש לה היום יותר מ-500 ילדים רשומים: “הצעירים של היום באים במגע עם העולם הדיגיטלי מוקדם מאוד, והם יכולים למצוא הרבה הסחות דעת. זו גם הסיבה שהעליתי את ה’אפליקציה’ הזו. שם הם יכולים לעשות את התרגילים שלי. זה כיף, זה מסיח את הדעת, וזה הרבה יותר טוב מלשבת על הספה במשך שעות ולבהות במסכים”.

האקדמיה מגבירה את פעילותה במהלך הקיץ עם מחנות האימון, שנערכו השנה ברוסטוק, במינכן ובקלן, ובימי האימון המיוחלים , כמו זה שמתקיים היום ישתתף טוני שוב - להתאמן וליהנות עם הילדים שנרשמו בקמפוס. ימים בלתי נשכחים לכל הילדים הקטנים, שלא רק לפניהם הזדמנות ייחודית לפגוש את האליל שלהם, אלא גם ללמוד לצידו כדי להפוך יום אחד אולי לטוני קרוס הבא, חלומו הגדול של כל ילד גרמני. לסיום, דוגמא לתרגיל שצריך לנסות בבית עם פרטנר, תוכן שעלה לפני יומיים.

מעניין עם יש לזה תקדים, קצת זינדין זידאן:

-התשעה ביולי: ב-2001 הוא הוצג כשחקנה החדש של ריאל מדריד, עזב את הדיכאון של יובנטוס, שבר את שיא ההעברות של לואיס פיגו והגיע כגלאקטיקוס הנוצץ ביותר. סיים את העונה עם השער המדהים בגמר ליגת האלופות נגד באייר לברקוזן, זכה לראשונה במפעל ובאותו הרגע היה גם אלוף אירופה ואלוף העולם עם צרפת וגם אלוף אירופה עם ריאל מדריד. אגב זה קרה בצהריים ולא באיזה אירוע מטורף כמו של כריסטיאנו רונאלדו, קאקה, קארים בנזמה וכן הלאה (גם עם לואיס פיגו זה היה כך)
-התשעה ביולי: ב-2006 היה גמר המונדיאל, צרפת נגד איטליה. זידאן בריקוד האחרון הציג טורניר פנומנלי בעיקר מהנוקאאוט. כבש נגד ספרד, הציג פארטידזו ענק נגד חבורת הכוכבים של ברזיל ורקד על המגרש נגד רונאלדיניו וקאקה ובישל את שער הניצחון לתיירי הנרי, כבש בפנדל נגד פורטוגל בחצי הגמר. בגמר הוא גם כן הבקיע בפאננקה, הוא גם כמעט ניצח את המשחק בהארכה. אבל ג’יאנלואיג’י בופון עצר את הנגיחה ההיא, ואז הראש ירד לחזרה של מרקו מטראצי.

מבחינתי זה הרגע העצוב ביותר בתולדות המונדיאלים איי פעם, כל כך הגיע לו לזכות, איך ‘עלה לו’, כמה חבל. מקומו בהיכל התהילה מובטח אבל תארו לכם כמה היו מדברים עליו עם עוד מונדיאל ברזומה, אחד ולא שניים. טורניר עצום-עצום-עצום שלו וזה צריך להיות הרף. היום אחרי שני משחקים טובים (לאו דווקא מדבר על ליאו מסי או אנטואן גריזמן) ממהרים להלל.

לא ייאמן איך בגיל 30 אני עדיין מתרגש לראות ילד בן 20 לובש חולצה מסויימת בפעם הראשונה.

חלקנו מתרגשים גם בגיל מתקרב ל 60…

הוגשה תלונה רשמית נגד אנצ’לוטי על פשע שנאה.
מי הגיש ולמה?
איזשהו אירגון של אוהדי ולנסיה הגיש תלונה כי אחרי אירועי ויניסיוס במשחק ההוא, אנצ’לוטי קרא לכל הנוכחים באיצטדיון גזענים ואמר שכל האיצטדיון קרא לויניסיוס קוף.
לטענתם, הכללה שכזאת מול 46000 צופים באיצטדיון היא פשע שנאה נגד כל הנוכחים באיצטדיון וגם נגד תושבי ולנסיה ככלל.
(בפועל נעצרו פחות מ 10 אנשים)

פרטים במארקה

בלי קשר, ויניסיוס הוזמן להעיד מתישהו הקיץ נגד אותם אנשים שהואשמו בגזענות.

בטח שמתם לב שיש איזשהו סלוגן עם לא מעט תמונות של בלינגהאם, “מבירמינגהאם לברנבאו”, כאילו מדובר באיזושהי עיירה שכוחת אל איפשהו באיי ונואטו. קצת מגוחך בעיניי.

באנגליה כל אחד שלא בא מלונדון/ ליברפול/ מנצסטר הוא ילד שהגיע מעיירה x ל y.

רק שבירמינגהם היא העיר השניה בגודלה ב UK, לפני ליברפול ומנצ’סטר.

לא הבנתם -
זה הפיקי פאקינג בליינדרס:

image

קצת היסטוריה: האגדה הוגו סאנצ’ס חגג אתמול יום הולדת 65. אחד השחקנים הגדולים ביותר שלא זכינו לראות במו עינינו. מילה נרדפת במילון: סקורר, גולים ועוד גולים. חלק קטלני מהקינטה דל בויטרה ששלטה בספרד ביד רמה, וזה ששבר לאוהדי אתלטיקו מדריד את הלב כשחצה את הכביש אחרי ארבע שנים. הוגו כבש 208 שערים ב-283 משחקים, אתם מבינים לבד את המתמטיקה. הוא זכה בפיצ’יצ’י בעונתו האחרונה באתלטיקו ובריאל עשה זאת ארבע פעמים בחמש שנים. 38 שערי הליגה שהפגיז ב-1989-90 (ב-35 משחקים) - ממוצע של שער למשחק - הציגו אותו כחייזר לכל דבר. באותה עונה כבש 42 שערים בכל המסגרות, כשעונת השיא הייתה ב-1986-87 כשכבש 43 שערים. כריסטיאנו רונאלדו היה הראשון שהגיע למספר שערי הליגה שלו, ב-2010-11. אגדה שהייתה באמת ואף מילה על המספרות המרהיבות שגרמו לסנטיאגו ברנבאו לצאת מדעתו.

כדי שתבינו עד כמה העונה ההיא של הוגו סאנצ’ס ב-1989-90 בה כבש 38 שערי ליגה הייתה פנומנלית (אתמול חגג יום הולדת 65 - זה ‘ההקשר’) - זו כמות השערים הרביעית הכי גדולה בהיסטוריה של ריאל מדריד. ומי עבר אותו? רק כריסטיאנו רונאלדו, שלוש פעמים. כמובן שכריסטיאנו פשוט פנומנלי!

1. כריסטיאנו רונאלדו - 48 שערים ב-35 משחקים בעונת 2014-15| 1.37 שערים למשחק
  2. כריסטיאנו רונאלדו - 46 שערים ב-38 משחקים בעונת 2011-12| 1.21 שערים למשחק
  3. כריסטיאנו רונאלדו - 40 שערים ב-34 משחקים בעונת 2010-11| 1.18 שערים למשחק
  4. הוגו סאנצ’ס - 38 שערים ב-35 משחקים בעונת 1989-90| 1.09 שערים למשחק
  5. כריסטיאנו רונאלדו - 35 שערים ב-36 משחקים בעונת 2015-16| 0.97 שערים למשחק
  6. הוגו סאנצ’ס - 34 שערים ב-41 משחקים בעונת 1986-87| 0.83 שערים למשחק
  7. כריסטיאנו רונאלדו - 34 שערים ב-34 משחקים בעונת 2012-13| שער למשחק
  8. כריסטיאנו רונאלדו - 31 שערים ב-30 משחקים בעונת 2013-14| 1.03 שערים למשחק
  9. אלפרדו די סטפאנו - 31 שערים ב-30 משחקים בעונת 1956-57| 1.03 שערים למשחק
  10. הוגו סאנצ’ס - 29 שערים ב-36 משחקים בעונת 1987-88| 0.81 שערים למשחק

בטח שמתם לב שכמות הלייקים שההכרזה על חתימתו של ארדה גולר בריאל מדריד קיבלה עקפה את כמות הלייקים על הכרזת מסי לפסז’ וניצבת כרגע במקום השני (!) בהיסטוריה (אחרי חזרת כריסטיאנו ליונייטד).
איפה הוא היה לפני חודש…
ככה זה כשכל טורקיה עומדת מאחורי שחקן כדורגל :man_shrugging:

ויניסיוס ביקש להיות הפנדליסט שלנו בעונה הבאה,עכשיו אני מבין את החשיבות של הגג החדש בברנבאו.

ציון 0 במודעות עצמית הויניסיוס הזה, ולמזלו זה מה שהופך אותו לשחקן ענק, אבל אם יתנו לו לבעוט פנדלים זה כבר טמטום, אולי כשאנחנו כבר מובילים 3-0 בדקה ה90 במשחק ליגה נגד קבוצת תחתית.

אני בטוח שאחוז גבוה מאתנו קילל את ואסקס לפני הפנדל הראשון בגמר נגד אתלטיקו 2016, כשהלך בנונשאלאנטיות וסובב את הכדור על האצבע. ובסוף מה? לא ראיתי אותו בועט פנדלים אבל זו יכולה בהחלט להיות החלטה טובה

לא צריך לראות את ויניסיוס בועט פנדלים, מספיק לראות אותו בועט.

לא הייתי נותן לו לבעוט פנדלים גם בפיפ"א.