לא מסכים, אם לפרז אחרי מה שהוא נתן לריאל מחליט שמספיק לו, אז אני הראשון שיגיד לו תודה וישחרר אותו הלאה. המנהל הספוטיבי הגדול ביותר שידע הספורט.
דרך אגב, ידוע על איזשהו מועמד בכלל שאמור לרשת אותו. בחלומי אני רואה את קסיאס. לא כזה הימור פרוע אם נזכרים בזה שהוא רצה לרוץ לנשיאות הליגה.
נראה ששיפוץ הברנבאו והחתמת אמבפה הן הפעולות הגדולות שהוא מסוגל לעשות, והוא מבין שסופרליג לא תהיה.
העיקר שיהיה בקו הבריאות.
תמיד הנחתי שבוטראגניו הוא האיש.
ריאל עם הודעה רשמית בנושא(תירגמתי מגוגל):
מול שמועה שהופיעה בכמה רשתות חברתיות לפיה הנשיא פלורנטינו פרז שוקל לכאורה לעזוב את הנשיאות של המועדון, ריאל מדריד CF רוצה לציין את הדברים הבאים:
-שהשמועות האלה שקריות לחלוטין ומצייתות לכמה אינטרסים שאין להם שום קשר למציאות.
-ושבאסיפה הכללית הבאה של נציגי השותפים של ריאל מדריד לא יהיה נושא על סדר היום שבו נדון שמה של ריאל מדריד סיטי.
מנצ’סטר סיטי החתימה היום רשמית את הבלם הקרואטי של לייפציג שבלט במונדיאל, יושקו גברדיול (21), בתמורה ל-90 מיליון יורו ובכך הפכה אותו לשחקן ההגנה היקר בתולדות המשחק. לרגל המאורע בואו ניזכר בשחקני ההגנה היקרים בתולדות ריאל מדריד.
- אדר מיליטאו - 50 מיליון יורו| נרכש מפורטו עוד במרץ 2019
- פרלאן מנדי - 48 מיליון יורו| נרכש מליון בקיץ 2019.
- אלבארו אודריוסולה - 32 מיליון יורו| נרכש מריאל סוסיאדד בקיץ 2018.
- דנילו - 31.5 מיליון יורו| נרכש מפורטו בקיץ 2015
- פפה - 30 מיליון יורו| נרכש מפורטו בקיץ 2007.
- פאביו קונטראו - 30 מיליון יורו| נרכש מבנפיקה ליסבון בקיץ 2011.
- סרחיו ראמוס - 27 מיליון יורו (סעיף שחרור)| נרכש מסביליה בקיץ 2005.
- וולטר סמואל - 25 מיליון יורו| נרכש מרומא בקיץ 2004.
- תיאו הרננדדס - 24 מיליון יורו| נרכש מאתלטיקו מדריד בקיץ 2017.
רוב הנפילות הן המגינים, פרט לתיאו הרננדס אולי אלו היו רכישות פזיזות מדי - בעיקר דנילו ואודריוסולה. אני זוכר את וולטר סמואל שחיכיתי לו כילד בציפייה גדולה בקיץ 2004, הבלם הראשון שפלורנטינו פרס החתים, קראו לו ‘החומה’ מרומא. לא התחבר לקבוצה בכלל, עשה אצבע שלישית לקהל אחרי שכבש נגד אלבסטה, ברח לאינטר אחרי עונה אחת.
@dmitrys, חד משמעית טעות הקלדה, אתנצל בפניו. הכוונה הייתה 48, הלכתי עם טרנספרמרקט.
למה אתה מזלזל ככה בפרלאן מנדי?
לפי מארקה, עלה 50M.
לפי טראנספרמארקט, 48M.
לפי יורוספורט, וזה המספר שאני זכרתי, 55M.
בטח שמתם לב ש @Raulito-7 ייצג אותנו נאמנה בפודקאסט בנושא הליגה הספרדית של הפודיום.
הליגה הספרדית הלכה כל כך הרבה אחורה לעומת הפריימרליג בשנים האחרונות ואני נחרד לראות ילדים קטנים עם חולצות של סיטי ופריז לעומת ברצלונה וריאל.
מקווה שהגלגל יסתובב חזרה.
עונה חדשה, התחלות חדשות. כבוד גדול עבורי להצטרף לפודקאסט העצום “הפודיום” - אחד מהגדולים במדינה, כזה שכולם מדברים עליו, לקחת פיקוד על קבוצתי האהובה ריאל מדריד, ועם פיגורות כאלה. כל אחד עיתונאי בצבע ויש מה ללמוד ממנו.
פודקאסט שכעת עם ניחוח מיוחד – “פודקאסט קלאסיקו” שיטפל בכדורגל הספרדי – בעיקר שתי הגדולות ריאל מדריד וברצלונה (בסדר הזה) אבל גם כריסטיאנו רונאלדו וליאו מסי (הלגיונרים שלנו כביכול), וכל זווית אפשרית. מוזמנים להאזין ולשמוע על הסיפור שלי עם ריאל מדריד למי שלא מכיר – איך הכל התחיל, גמר הדסימה, הספר שהוצאתי והגשמתי עוד חלום| וגם דברים קצת פחות מרגשים כמו מה שאני חושב על העונה שבפתח. הדבר שהכי אהבתי בקדם העונה (קבוצה פשוט נטולת אגו) וזה שהכי הרגיז אותי (מערך היהלום שלא מתאים לנו), מה צריך לשפר, השחקן הכי חשוב, זה שהכי יפתיע וההרכב המשוער - כי קרלו אנצ’לוטי מקובע אין מה לעשות. אפילו משפט ‘הערצה’ לליאו מסי וקצת לכלוכים על עוסמאן דמבלה אין כמו כדורגל. מי שרוצה להאזין - כאן
גם אני ככה, ואני מכיר עוד מישהו שגם. זה לא כזה נדיר
לא הכרתי, חשבתי שמי שבועט בימין גם כותב בימין ולהיפך.
מן הסתם בד"כ זה ככה.
רציתי בהתחלה ‘להתלהב’ פה איתכם שעוד כתבה שלי פורסמה ב-‘וואלה ספורט’ והפעם על האין התקפה שלנו אבל זה קיבל חשיבות משנית:
כל “מביני” הפייסבוק - מבקש את עזרתכם. בשעות הצהריים קיבלתי הודעה רעה מאוד. הדף מושבת, אני מקווה שלפחות זמנית - בשל ‘עבירה את חוקי הקהילה’. עכשיו חשוב להבהיר שאני מעולם לא ‘גונב’ סרטוני וידאו וכאלה מחשש להפרת זכויות יוצרים, כבר סגרו לי את הדף הקודם ב-2017 בגלל סרטון דבילי של כריסטיאנו רונאלדו, היו אז 30 אלף עוקבים והיום הכמות נמוכה בחצי על אף כל מאמציי והעובדה שאני מעדכן כל הזמן, 24/7, בכל שלב במהלך היום.
“רבתי” עם אחד שכתב לי דברים ממש מכוערים בפרטי אבל קשה לי להאמין שהוא התחונן. בכל מקרה שלחתי מייל לפייסבוק, התקשרתי אבל הטלפון שיש באינטרנט לא רלוונטי, דיברתי עם עיתונאית ב-Ynet שנתנה לי וואטספ של ‘הדוברת’ אבל היא לא עונה וכמובן “הגשתי ערעור” וכתבתי שהדף לא היה צריך להיסגר והסברתי גם למה. כל מי שמבין בזה ויכול לעזור - אשמח.
מצד אחד זה מפנה כל כך הרבה זמן פנוי, הלוואי והייתי משקיע בדברים אחרים ככה, והאמת שיש בעיה באלגוריתם והטראפיק הולך ופוחת וזה מייאש. מצד שני אני חי את זה…
אגב קיבלתי כמה וכמה הודעות מאוהדים ואפילו אוהד ברצלונה כתב לי שהוא אוהב את הדף ‘ומתגעגע’, זה חימם את הלב.
מצער לשמוע דור, מקווה שיסתדר על הצד הטוב ביותר בהקדם.
תעשו איזה משהו עם הוצאת עין הרע בעופרת אצלכם שם בריאל.
אמבפה, קורטואה ועכשיו הדף של דור.
שמע, יש פה משהו די מוזר. אתמול באמת נעלם העמוד שלך, וכשחיפשתי אותו נתקלתי בעמוד חדש שעלה… בדיוק אתמול (מדרידיסמו ישראל).
אולי מישהו מנסה לעשות מחטף לפלח שלך
אני מכיר כמה עמודים ‘חדשים’, יש ‘לוס בלאנקוס’ או משהו כזה. אין בעיה, שתהיה תחרות הוגנת, לבריאות. אני כבר לא מחפש “להשיג” או להתקרב למדרידיסטה, אני עושה את זה בשביל הכיף (כבר הפסקתי להסתכל על לייקים ותגובות או יותר נכון להתלונן על כך, שמתי לב שיש ירידה ניכרת), כי התרגלתי, כי יש הרבה אנשים שקוראים. המון אוהדים שאלו אותי מה קרה עם הדף וחיפשו אותי אפילו בדף כדורגל כללי שניהלתי בימים שהיה לי משעמם בתואר בתקשורת במכללה למנהל.
כדי לנסות להציל את הדף הנוכחי אפילו דיברתי עם שי פל ועוד כמה ניסו לעזור וזה בינתיים לא מצליח. חבל שמורידים דף והורסים בלי סיבה. זה יישמע פלצני אבל כמובן שקודם כל זה לא יישאר ככה לנצח אבל לדעתי זה הדף הטוב ביותר של ריאל מדריד.
בדף ב-2017 כמו שאמרתי היו 30 אלף לייקים, לא היו כאלה פערים ממדרידיסטה, והייתי מעדכן אני פחות. היו כמה מנהלים, כולל גיא קליין. אחד אחר היה זה שפירסם את הסרטון של כריסטיאנו שהיה עבירה על זכויות יוצרים. אני גם בגלל “באג” מסוים המנהל היחיד אבל לא ‘מנהל על’ ולא יכול לצרף נניח חבר שרוצה לעזור לי, הכל עליי. אם הדף הזה חס וחלילה ייסגר אני לא חושב שיהיו לי כוחות נפשיים לפתוח פעם נוספת מאפס ובטח לא בפורמט הנוכחי.
דור ממש מצער לשמוע, אני יודע שפייסבוק לא ידועים בהיגיון הבריא, אבל מקווה שכן יהפכו את ההחלטה.
הצעה למקרה והדף לא יחזור, אתה יודע מה גם אם יחזור, פייסבוק היא פלטפורמה קצת מיושנת, נתונה לחסדי אלגוריתמים. ישנם עוד חסרונות רבים ולכן הייתי מציע לחשוב על מיגרציה לפלטפורמה אחרת, טלגרם למשל הרבה יותר חדשנית, קל לצרוך שם חדשות ואני לא מדבר רק על מאניה, אני עוקב שם אחרי מספר עמודים של בארסה עם מעט מאוד עוקבים (יחסית למאניה) אבל הם מגישים חדשות ודעות בצורה בוגרת.
אני לא מכיר משהו כזה אצל ריאל, חיפשתי ומצאתי רק עמודים עם אלף אולי אלפיים עוקבים, אולי אתה תוכל לפרוץ את החסם הזה. נקודה למחשבה רק…
מסכים, אפשר לעשות שם קבוצה ראשית ששם רק המנהלים יכולים לפרסם, ואפשרות להגיב על כל הודעה + קבוצת תגובות, ששם כולם יכולים לעשות דיונים.
לדוגמא נמרוד דרור, עם העמוד טניס הכי מצליח בארץ (נמרוד חופר על טניס, עבר לטלגרם, וזה עובד לו מעולה. יש לו 1500 עוקבים בראשי ו650 בקבוצת תגובות, שמאד פעילה סביב טורנירים גדולים.
אמנם פורום של מדריד אבל אם בא לך לשתף איזה קבוצות, כאן או בפורום של בארסה, זה יהיה נחמד מצידך.