בבזנס ובספורט אסור שתהיה שום אג’נדה. נשים, כל קבוצת נשים בעולם, תקבל בראש מכל קבוצת ילדים בני 15. בדוק.
באופן אישי אף פעם לא היה אכפת לי מכדורגל נשים, עד שכל מיני נאורים התחילו לדחוף את הכדורגל הנחות הזה בגרון ולהאשים גברים שהם “שוביניסטים” אם הם לא רואים כדורגל ברמת זעטוטים.
מה שמצחיק בכל הסיפור זה שאפילו נשים לא רואות כדורגל נשים אבל הן דורשות “equal pay” כי הסרטן האמריקאי התפשט גם לפה.
לשלם להן למה?? על מה?
ראית כמה משחקים? אני כן. כדורגל נוראי גרוע יותר מהMLS ועם שוערות מביכות. השער השני של ספרד אתמול נראה לקוח מפרודיה על המשחק.
יש סיבה לתפיסה הרווחת הזאת. לא סתם אנחנו לא רואים ליגה ג’.
שואל באמת: לאיזה רמת גברים אתה מקביל את רמת כדורגל הנשים? ליגה א? ג’? חובבנית? ילדים? זעטוטים? ובמי מאלה אתה צופה?
זה טיעון שכל מיני דוחפי אג’נדות אוהבים להשתמש בו (לא מאשים אותך חלילה בזה, קח את כל ההודעה שלי בהומור אחי) אבל זה איש קש. לא כל משחק או סגנון אמור להיות כיף. מי יותר ממני יודע את זה? אבל סף המינימום אצל הגברים לא קיים אצל הנשים: אין מהירות, אין כוח, אין שוער בשער…
מי פה יעריך משחק של 4-4 שכולם נכבשו בגלל טעיות בהגנה?? זה לא רציני ולא כיף, מסכים? פעם בעונה משחק כזה יכול להיות כיף, יותר מדי פעמים זה לא. אתה הנשים השערים כמעט תמיד מביכים.
אצלן כל בעיטה קצת גבוהה ומדויקת וזה שער בגלל השוערות הקטנות, האיטיות וחסרות האתלטיות לחלוטין.
זה לא כיף ואי אפשר להתלהב מהן.
אצל הגברים זה ממש הישג כביר להבקיע מול אובלק, טיבו או אליסון. אצל הנשים זה פשוט “תכווני רחוק מהשוערת ומתחת למשקוף”
לא. זה כי שום בן אדם נורמלי שרואה ליברפול בשיא מול ריאל לא הולך לראות אחרי זה את מונדיאל הזעטוטים ומשחק אותה מתלהב. בחייך.
ואגב, למה נשים לא רואות את זה?? מי מונע מהן לתמוך בכדורגל שלהן? הנה סרטון מושלם שממחיש את זה:
תראה איך הן רוצות את אותו הכסף בלי להבין במה מדובר, בלי שום היגיון (כיאה לפימינסטיות) ובלי לשלם את חובן למשחק (הן לא טורחות לראות את המשחק) איזה יופי שהוא השתיק אותן.
נו באמת, אני מאוד ימני ומאוד קונסרבטיבי ואין לזה שום קשר לבוז שאני רוחש לכדורגל הנשים.
הדבר הקונסרבטיבי היחידי הוא שחלק מהבוז שלי הוא בגלל הדחיפה המוגזמת לכדורגל הזה שבאה מאידיולוגיה וזהו. אני רואה איך הם משקרים בלי בושה וזה כן מעצבן אותי.
השאר זה בגלל שאכן מדבר בכדורגל נוראי.
ומה זה שוביניזם ומה זה קשור? להגיד שאישה בממוצע חלשה מגבר? להגיד שכל קבוצת ילדים מועכת אותם? לראות משחקים כדי לראותי מישהי קצת שווה? ביטויים פימינסטיים כאלה פשוט לא תופסים, הם איבדו את המשמעות משימוש היתר.
אתה מבין שנבחרת הפורום פה זוכה במונדיאל המצחיק הזה?