אז החלטתי סוף סוף לראות “כדורגל” נשים כי וואלה, זה קשה בלי כדורגל וקליקת מביני העניין מהתקשורת ממשיכים לפמפם את הדבר הזה, אז רציתי לבדוק בעצמי כמה הם משקרים.
בחרתי במשחק של לסביות אמריקה מול חמודות הבלונד משוודיה כי אם אני הולך לסבול במשחק נשים אז לפחות שתהיה מישהי חמודה להסתכל עליה, והשוודיות לא איכזבו.
ואז התחיל המשחק וחוץ מתחת שוודי מוצק ועגול פה ושם, זה היה איום ונורא.
הייתי בטוח שאני הולך לראות כדורגל ברמת נמוכה והגעתי בלי ציפיות, ולמרות זאת הופתעתי כמה גרוע זה היה:
אין סדר, אין משחק ברור, אין שיטה, אין דריבל, אין דיוק, אין מהירות, אין אינטנסיביות אבל יש טקטקיה ברמת ילדים בני 11 ונגיעה ראשונה נוראית.
מדהים מדהים כמה זה היה גרוע. והריעילות המאריקאקיות אמורות להיות טובות הזה. לול.
עוד דבר שלא מדברים עליו מספיק: מכירים את זה שמשחקים ישנים כמו דיאבלו הראשון שהיה עם רזולוציה שהתאימה למסכים המרובעים העתקים וכשנסו בעזרת פאטץ’ ולהתאים אותו למסכים רחבים זה שבר את המשחק. למה? כי האויבים שבמסך המרובע היו מחוץ לפריים פתאום מופיעים במשחק במסך הרחב אבל לא מגיבים וסתם עומדים שמה כי הם “לא יודעים” שהם אמורים לזוז כי כנראה הם היו מתוכנתים לזוז רק ברגע שהשחקן יהיה קרוב אליהם.
אז פה זה השוערות. השוערות שוברות את כדורגל הנשים.
הן קטנות ולא אתלטיות ועם זמן תגובה של דוב מנומנם כך שכל בעיטה דרדלה מסוכנת כאילו היא פצצה של כרישטיאנו בשיאו, כל כדור בחצי גובה הופך למשהו כמו הצ’יפ ההוא של מסי מול בטיס וכל נגיחה חצי קשתית לשער היא כמעט שער בטוח כאילו זו מגוויר מול דה חיאה.
ואפילו כשהן בועטות ויוצא להן כדור ממש איטיים כאילו הן פשוט דחפו את הכדור, אם זה הולך לפריים של השער, זה כמעט תמיד הופך לבעיטה מסוכנת. זה לא רציני.
או שתודו שיש הבדל פיזי בין גברים לנשים ותקטינו את השער או שתשימו שמה גבר.
ובקשר למשחק שראיתי, שמח שלוחמות החופש האמריקאקיות עפו בפנדלים אבל זה היה דו קרב מדהים מכמה שהיה גרוע. שוב, השוערות כל כך קטנות ואיטיות שכל בעיטה שהיא לא מזעזעת לחלוטין זה שער בטוח. אשכרה יותר קשה לבעוט לשער שיש ילד בן 12.
ואכן, אם אני לא טועה הוחמצו 5 פנדלים מהן 4 נבעטו החוצה. מביך.
אז מי באמת יכול לראות ולסקר את הכדורגל הזה ברצינות?? מי באמת רואה כדורגל אמיתי ויכול להמליץ על זה בלב שלם?? כל קבוצת ילדים בעולם בני 14 זוכה ב"מונדיאל" הזה ואני בטוח שגם נבחרת הפורום הצנועה תפרק אותן לחלוטין.
שיתנו לנשים לשחק וזה, אבל שיפסיקו לפמפם את זה כאילו זה שווה צפייה. זה לא.