בטח שמתם לב ש...גירסת ריאל מדריד

דור שמחתי לראות שהדף חזר!
מחכה לשמוע על הסוף הטוב של הסיפור.

נכון שזה קרלו והכל אפשרי אבל…לא רואה מצב שאפשר להפסיד אליפות לקבוצה הזאת של ברצלונה, לתאר אותם כקבוצה בינונית זאת מחמאה.
לבנדובסקי נראה כמו כל אותם שחקני עבר שהמשיכו לשחק עוד עונה אחרי שהגוף מעשית כבר פרש מכדורגל.
שוער או לא, חלוץ או לא, אליפות קלילה זה מאסט !

חשבתי על זה לאורך המחצית. פעם התחרות בינינו לבינם הייתה מי בעצם היותר מושלמת, היום שתי הקבוצות כל כך בעייתיות, חדשות, השחקנים עדיין לא יודעים מה רוצים מעצמם כשבברצלונה אני לא בטוח אפילו אם צ’אבי יודע. מדהים איך שהגלגל התהפך מהבחינה הזאת, והיום התחרות היא מי פחות גרועה.

לגבי מי תקח את האליפות, אי אפשר לדעת. שתי הקבוצות נראות גרוע, הם קצת יותר, אבל אלה ימים ראשונים והעונה תתהפך עוד 5 פעמים, הקבוצות יכנסו ויצאו ממשברים, וכמעט אף פעם העונה לא מסתיימת כפי שהיא התחילה.

אבל בסך הכל אני מסכים עם רוח הדברים הכללי, מול ברצלונה הנוכחית (זו שלפני סגירת החלון כי הם מתכוונים עוד לצרף שחקנים), אנחנו יכולים צריכים וחייבים לקחת אליפות.

לנו יש קבוצה שעם חלוץ סביר היא קבוצה מעולה, הם ממש רחוקים משם, אבל ממש, והנה עכשיו בשניות האלה לבנדובסקי מבזבז מצב שהיה מבקיע בעיניים עצומות שנה שעברה.

גם לדעתי, אבל הם לקחו אליפות ודפקו לנו שלישייה רק לפני שבועיים, כך שצריך להישאר צנועים.

אגב, גם באותו 3-0 הם היו חלשים מריאל משמעותית.

אבל הם ניצחו 3-0.

בכל אופן אנחנו גם קבוצה בעייתית, מאוד לא מתואמת ויכולה לפשל בכל רגע. יש לנו פוטנציאל אדיר אבל אנחנו חייבים זמן להתחבר ולהשלים את הפרויקט. נראה מה יהיה בקיץ 24, שנה הבאה אחרי שהם ירוצו קצת ונדע מי באמת יגיע ומי לא, נהיה הרבה יותר חכמים.

גם שנה שעברה חשבנו ככה , ובסוף חגגו עלינו את אליפות ה 1-0 בכל משחק. כך שאל תצפו מאנצלוטי להרבה , זה תלוי במצבי רוח.

חכו לקבור אותנו. גם בשנה שעברה היו תקופות שבארסה שיחקה ככה, והיו תקופות ששיחקו יותר טוב.
הנה מנצחים בשיניים למרות יום אדיר של קונאן, כמו בשנה שעברה, ולא סופגים.
אתם מרחק קרע בצולבת של ויניסיוס מלהפוך לקבוצה בינונית גם כן.

ניצחתם בשיניים את הקבוצה החלשה בליגה בגלל עוד יום מצויין של טר שטגן.

אם וניסיוס יפצע יש לנו את הקיצוני השמאלי השני הכי טוב בליגה, רודריגו.

ברור, ברור. הצלה אחת של טר שטאגן מבטלת את 2 הגולים שכבשנו. את ההצלות של קונאן לא סופרים.
זאת לא אותה אופטימיות שהייתה לך גם בקיץ הקודם?

אני מסכים בגדול עם מה שכתבת אבל זה הגזמה.
אל תעבוד על עצמך…

בקיץ הקודם היה לבנדובסקי, עכשיו אתם בונים על פראן, זה שונה :grin:

איזה קיצוני שמאלי יותר טוב מרודריגו בליגה ?

אנחנו בונים גם על פאטי, וגם אותו רוצים למכור.
חכה חכה, אנחנו עוד נצליח לרשום את אלונסו, ואז חבל לכולם על הזמן.

וברצינות, ברצלונה שיחקה שני משחקים מסריחים מול בונקרים. זהו, אתה כבר החלטת שזאת היכולת שלה כל העונה? שהיא לא תצליח לגרד 1-0 ים כמו בשנה שעברה שהביאו אליפות בסופו של דבר?

שאפו שאתה מצליח לשאוב אופטימיות מערב כזה. בכנות, אני לא הייתי מצליח.

אל תמהר לקבור את לבנדובסקי. כבר ראינו חלוצים בגילאים מתקדמים שפותחים את העונה חלש ומסיימים אותה כשהם בלתי ניתנים לעצירה…

זה הגזמה להגיד שבלי ויני נסתדר…
אני לא צריך להקריא את התגובות בדיון של ההעברות או להביא את אבי נמני שיגיד לך ‘חלוץ 9’ בשביל להמחיש כמה ההתקפה שלנו לוקה בחסר, נכון? אאל"ט גם אתה מאוד ביקרת אותה, בצדק, לא צריך לשחק אותה כאילו אנחנו מושלמים גם לא יחסית לבארסה.
אגב גם הטיעון

הוא די חלש כי ויני בכלל לא פציע ואני משער שגם אתם מרחק קרע בצולבת של טר שטגן/דה יונג בשביל לסיים את העונה או פציעה של רומאו/לבה שתשאיר אתכם בלי שחקן על העמדה שלהם.

זה התחיל אחרי המונדיאל והחמיר מאז, ומתחילת העונה זה כבר כמעט ברור שהוא בצניחה ביכולת, בגיל 35 זה מאוד קשה ולא סביר לשנות מומנטום שנמשך מעל חצי שנה ורק מתגבר.

לא מושלמים בשום צורה, אבל ברצלונה נראית ממש על הפנים, בלי שחקנים מספיק טובים ובלי דרך.

נכון שהוא נחלש לאחר המונדיאל, אבל זה קרה להרבה שחקנים וגם כאלה שהם לא מבוגרים. גם לנו יש כאלה ואני בטוח שעולים לך כמה שמות לראש עכשיו.

איזי, רק מחזור שני, אין צורך לצאת בהצהרות מפוצצות עדיין. פלוס מחר לאפורטה יכול למשכן 50% מחטיבת השודים של המועדון תמורת 100 מיליון יורו ל25 שנה והופ יש כסף לאיזה ברנרדו סילבה.

מה זה על הפנים… “שחקן ההתקפה הטוב ביותר” שלהם הוא ילד בן 16 בלי שער או בישול רשמי עדיין, אבל עם 3 פריצות באגף. המחליף שמספק את הגולים נדחף החוצה מחוץ למועדון, וכל השאר סתם לא רצויים. הם בקאנטים, וצ’אבי גם תורם את חלקו בדרך לשם, אבל גם אנחנו על הפנים בלי קשר אליהם. וחוץ מזה, אני לא רוצה להזכיר את התוצאה של הקלאסיקו האחרון שוב. צריך להיזהר

אני לא באמת יכול לדבר על ברצלונה טובה אחרי 2 תצוגות נפל שכאלה. אבל תזכרו, זה רק 2 משחקים, ןגם אתם לא נראים משהו.

טר שטאגן זה השחקן היחיד בבארסה שאין לו תחליף.
לבנדובסקי בכושר הנוכחי צריך לרדת לספסל גם בלי פציעה. קשרים יש לנו מספיק. הבלם הכי טוב שלנו כבר פצוע.

ברצלונה מגעילה ומסריחה עם 4 נקודות והייתה צריכה להיות עם 6 אלמלא השופט. בשיניים ובציפורניים היא מנצחת, כמו בשנה שעברה, אז אני לא כל כך מבין מדוע אתם מבטלים בזילזול יריבה כזאת. לא שאכפת לי.

אוקיי, וגם ויני, אז מה? (וכן אני יודע שרודריגו אחלה כנף שמאל)
הגבתי נקודתית לטענה ש"אם הוא נפצע" בלה בלה בלה.