לא נראלי שזו הסיבה שבגללה הוא מצא את עצמו בבטיס העונה
https://www.instagram.com/p/C_gMDENOa7u/
משתף איתכם רגע נחמד מפוד קלאסיקו בפרק האחרון שהקלטנו איי שם ביום שלישי - חידון שערי בכורה של “הכוכבים” של ריאל מדריד בליגה הספרדית כולל אדן הזאר הפלופ הגדול. הכו את המומחה. כריסטיאנו רונאלדו למשל זה קל ואייקוני נגד דפורטיבו לה קורוניה בפנדל במשחק הבכורה בליגה אבל מי עוד כבש נגד דפור והפעם בריאזור? ומי הבקיע צמד? הרבה פרגנו, נחמד.
בטח שמתם לב שיש דיבורים שריאל מעוניינת ברודרי לעונה הבאה, ויש לי תהיה, אם רודרי יעבור הוא יקבל בקלאסיקו את אותו יחס כמו פיגו ? הרי הוא היה השחקן הכי חשוב של ברצלונה בשנה האחרונה.
חחח טיטי. Savage.
האמת יהיה מוזר לראות אותו בריאל. הוא הרי שחקן בית שלנו שהיה מאוד מאוד אהוב אבל לצערי לא הצלחנו לחזיק בו.
אצל פפ היא התפתח כפי שצריך והייתי מת לקבל אותו חזרה.
אם רודרי וצ’אבי אלונסו אכן יבואו וזה יתחבר, זה יהיה מחזה קשה ביותר.
בדיוק היום לפני 11 שנה, ה-14 בספטמבר 2013 - גארת’ בייל ערך את הופעת הבכורה שלו בריאל מדריד. זה קרה ביום כיפור אצלנו בארץ, נגד ויאריאל באל מדריגל במחזור הרביעי. ריאל מדריד סיימה רק בתיקו 2:2 ובייל ערך את הבכורה בסטייל עם שער אחרי כדור רוחב של דני קרבחאל - צד ימין החל לעבוד. אם תרצו, ה-“BBC” יצא לדרך באמת.
רכישתו של הוולשי, שחקן העונה באנגליה ב-2012-13, הייתה קשה מאוד אחרי משא ומתן מפרך מול טוטנהאם והיו"ר דניאל לוי. בייל הגיע קצת פצוע, באחת בספטמבר על הבאזר ומיד לאחר מכן הכדורגל יצא לפגרת נבחרות. וכמה טוב היה בייל בעונת הבכורה שלו.
הסטטיסטיקה המלאה: 44 הופעות - 3,338 דקות - 22 שערים ו-19 בישולים [רק ארבעה משחקים החמיץ בגלל פציעה].
-שער בגמר הדסימה נגד אתלטיקו מדריד - השער השני והיקר מפז והוא גם היה שחקן ההתקפה הטוב ביותר באותו ערב מבין השלישייה.
-שער ניצחון ענק בגמר הקופה דל ריי נגד ברצלונה בדריבל עוצר נשימה בערב בו כריסטיאנו רונאלדו היה פצוע ביציע וחגג בטירוף.
-שער נגד בורוסיה דורטמונד ברבע גמר ליגת האלופות במשחק הראשון
-צמד ובישול נגד שאלקה ב-1:6 הגדול בשמינית הגמר הראשון
-בישול נגד באיירן מינכן בגומלין חצי הגמר - השער השלישי והראשון מתוך השניים של כריסטיאנו רונאלדו
הכירו - ה-BBC באים: כאמור, עם הצטרופו של בייל נולד טריו חדש בכדורגל העולמי. מהמשחק נגד ויאריאל בדיוק לפני 11 שנה במהלכו פתחו השלושה יחד בהרכב, 3:7 על סביליה בסנטיאגו ברנבאו חודש וחצי לאחר מכן - כריסטיאנו רונאלדו עם שלושער, גארת’ בייל וקארים בנזמה עם צמדים, דרך השישייה נגד שאלקה תוצרת שלושתם בלבד במשחק הראשון בשמינית הגמר בעונת הדסימה ועד למשחק האחרון שלהם יחד בגמר ליגת האלופות 2018 כשבייל עלה מהספסל במקום איסקו ומיד לאחר מכן הבקיע במספרת ההיא.
חמש עונות שיחקו ה-BBC יחד וזכו ארבע פעמים בליגת האלופות - פתחו יחד בהרכב בגמר הדסימה והאונדסימה ורק בגמר 2016 אף אחד מהם לא כבש, באליפות ספרד ובעוד תארים.
הם כבשו יחד 442 שערים בחמש עונות. 97 בעונת הבכורה, מאה בעונת 2014-15, 98 בעונה השלישית ולאחר מכן הגרף החל לרדת בעיקר בשל הפציעות של הוולשי שחזר בגדול בעונה החמישית, וכן כושר לא טוב של בנזמה. 249 שערים סיפק כריסטיאנו, 105 בנזמה ו-88 הוולשי. בכל עונה אפשר לראות גם כן שכריסטיאנו כובש לפחות 40 שערים ויותר משניהם יחד.
בכל המסגרות למשל כבשה ריאל 161 שערים בעונת 2014/15, וה-BBC היו אחראים על מאה - כלומר 62%. עוד שחקני התקפה שבלטו היו חאמס רודריגס עם 17 שערים וצ’יצ’ריטו עם תשעה. בעונת הדסימה כבשה ריאל 160 שערים והשלישייה הייתה אחראית ל-97 שערים, מספרים די דומים, כשאז אנחל די מאריה ואיסקו היו שחקני ההתקפה הבולטים אחריהם עם 11 כל אחד, אלבארו מוראטה כבש תשעה וחסה רודריגס שמונה.
חייב לומר בהמשך לפוסט האחרון שיש לי תחושת החמצה אחת מה-BBC וזה מעבר לעניין הכשירות. הגומלין נגד יובנטוס ב-2014-15 חקוק בזיכרונו. במשחק הראשון בטורינו ריאל מדריד הפסידה 2:1 - תוצאה שאיתה אפשר וצריך לעבור, כריסטיאנו רונאלדו כבש. גארת’ בייל פתח אז לצידו בחוד כשקארים בנזמה לא בריא. בגומלין שיחקו השלושה יחד ועם התנופה האדירה של הסנטיאגו ברנבאו הייתי בטוח שנגיע לגמר ושם נפגוש את ברצלונה. ריאל הצליחה לכבוש רק שער אחד וגם הוא מפנדל. בייל אמנם ניסה מרחוק ובעט לא רע אבל ג’יאנלואיג’י בופון הדף, בנזמה החמיץ מצב די טוב כשהכדור באוויר ורונאלדו ניסה אבל זה לא היה מספיק. בכל מקרה לרונאלדו באותו העונה אי אפשר היה לבוא בטענות.
אפשר לציין עוד שני דברים:
-ראשית ההשוואה לשלישיית ה-MSN ההיסטורית של ברצלונה - ליאו מסי-לואיס סוארס-ניימאר קצת עשתה עוול והקטינה כביכול את ה-BBC. מה שכן החבר’ה מברצלונה היו אולי-אולי - מהנים יותר לצפיה לעתים וטובים יותר בפריצת בונקרים כי מסי זה מסי.
-כמה משחקים גדולים של ה-BBC - הם כן הביאו את הקלאסיקו ב-2015-16 כשבנזמה כבש בחצי מספרת ובייל בישל באומנות את השער של כריסטיאנו רונאלדו - שער הניצחון המוצדק בדרך ל-1:2; וכמובן גם את המתפרצת הזכורה היטב נגד באיירן מינכן בגומלין חצי הגמר ב-0:4 ההוא. זה התחיל באנחל די מאריה, בנזמה עם מסירה קסומה, בייל משך את הכדור ודהר ודהר ופירגן לכריסטיאנו.
אני, במשחקים של ריאל העונה, בייחוד לאור השעה ה"אטרקטיבית" הקבועה, והגיל שלא הולך ונהיה צעיר יותר:
קשוח קשוח, חייב להודות שעם התינוקת הקטנה שהגיחה אלינו אני פשוט לא מצליח להחזיק.
אולי חלק מתחושת השובע משנה שעברה והגעתו של אמבפה, אולי היכולת הלא טובה, אבל כבר אין את האדרנלין שמחזיק אותי ער בקלות ב12 בלילה.
מזל טוב אחי!
קראתם לה quince, אני מקווה?
אני בלי תינוקת ובלי אישה, כל הבית לרשותי בדירת השותפים ולעתים רואה עם אבא בסופ"שים ועדיין קשה לי, השעה האחרונה של ההמתנה הכי קשה כי קודם לכן נניח מצפה לפרסום ההרכב, זה משתווה למה שקרה בעידן הקורונה ואז גם העייפות כתוצאה מהעבודה וכמובן הכדור שינה שנקרא ריאל מדריד הרגו אותי. השנה שיחקנו רק פעם אחת מוקדם יותר משעה 22:00 וזה מתסכל. וגם ההמשך נגד אספניול זהה וגם נגד ויאריאל וכמובן הדרבי. בסה"כ בן 32 אוטוטו וככה מרגיש, החבר’ה צחקו עליי ברשתות החברתיות.