בטח שמתם לב ש...גירסת ריאל מדריד

1. כריסטיאנו
  2. ראמוס
  3. קסיאס
  4. ראול
  5. לוקה
  6. מרסלו
  7. טוני
  8. דני
  9. פפה
  10. זידאן
  11. קרים
  12. קרלוס
  13. קאסמירו
  14. ויניסיוס
  15. בייל
  16. פיגו
  17. רונלדו
  18. אלונסו
  19. טיבו
  20. פדה

בטח שמתם לב ש’‘אליפות במחזור ה 35’’ עדיין חי וקיים ובועט למי שדאג :grin:

חכה שבלינגם ורודיגר ייפצעו. או שאתה חושב שהם יוכלו לשחק פעמיים בשבוע כל שבוע בלי להיפצע?
מבאפה לפחות נח בפגרות הנבחרת.

בנתיים 80% מהסגל כבר עבר פציעות מתחילת העונה, לא אופתע אם יפצעו, אבל יש לנו סגל עמוק מאוד.

לא שאני טוען שזה מה שיקרה, אבל מעולם לא הבנתי את הטיעון “השחקנים שלנו כבר נפצעו”. שחקנים יכולים להיפצע כמה פעמים בעונה. בטח בעומס המתגבר עליהם.

אני רחוק מדעתו של טיטי אבל זה הפאנצ’ר הכי פחות צפוי של ברצלונה העונה. משחק בית, והיא נתנה כבר חתיכות בקלילות (גם אם לא כל יום שביעייה כמו נגד ויאדוליד), חשבתי אולי התלהבות של היום-הולדת, לאמין ימאל על הספסל כדי לתקן אם צריך וגם זה שמשחקים לפני ריאל מדריד. לאס פלמאס קבוצה בינונית. זה לא כמו לאבד נקודות באנואטה או נגד אוססונה בחוץ, וברצלונה והבלאידוס אלו יחסים כאלה, זה מגרש מנחוס עבור ברצלונה כמו שריאל מדריד תמיד מתקשה במאסטייה או הייתה מתקשה בפיחואן.

לא הולך רחוק, קצת “חיים” בליגה הזו אם ננצח מחר. גם ככה אוטוטו מתחיל מרתון משחקי החוץ שלנו עם אתלטיק בילבאו וג’ירונה. בכל מקרה הוא תמיד מעלה לי חיוך על הפנים גם כשאני רחוק מדעותיו וזה לא מובן מאליו בימים אלו.

אגב כמובן שהפציעות זה חרא, בעיקר ויניסיוס ג’וניור ודני קרבחאל. היתר? לא היו חסרים לי לא אורליאן טשואמני - היה מספסל את אדוארדו קמאבינגה אם כולם בריאים, לא רודריגו שאיכזב אותנו לא אחת, לא אדר מיליטאו - מצאנו ילד צעיר וחזק מהנוער, בטח לא דויד אלאבה…

הם גם יכולים להיפצע ולגמור עונה.

הכוונה שיש סיכוי סביר שיפצעו ושכבר הצלחנו לעבור בהצלחה פציעות קשות של שחקני מפתח.

בגדול, בלי לאמין זה היה נראה כמו חטאפה מול לאס פאלמאס.

יש לכם סגל קצר מאוד בהגנה ובהתקפה.
מי המחליף של רודיגר? של קרבחאל? של ויניסיוס?

וכמו שאייל כתב, זה ששחקן נפצע כבר לא מקטין את הסיכוים שלו להיפצע שוב. אולי אפילו מגדיל.

הכוונה לא הייתה שזה מקטין אלא שבגלל שהיו הרבה פציעות הסבירות לעוד פציעות גדל.

צ’ואמני ומנדי יכולים לשחק בלם אם צריך, בהתקפה ויני ורודריגו חוזרים עוד מעט ויש לנו את בראהים וגולר.

יש בעיה בעמדת הבלם האחורי ומיליטאו גמר את העונה, רודיגר הופך העונה לקריטי במיוחד, אסור שיפצע פציעות ארוכות, אם הפציעה היא לשבועיים שלושה ובתזמון לא קריטי במיוחד נוכל לעמוד בזה.

אתה רואה את חצי הכוס המלאה כשמדובר בריאל וחצי הכוס הריקה כשמדובר בבארסה.
בארסה מפסידה נקודות עכשיו, ריאל מנצחת, אני בטוח שהמצב עוד יתהפך כמה פעמים העונה.
אליפות קלילה במחזור ה 35 כמו שחשבת בתחילת העונה לא יקרה.
אבל תמיד תוכל להאשים את אנצ’לוטי שהרס לך את התחזית.

יתהפך לא יתהפך אני כבר כתבתי בתחילת העונה אליפות במחזור ה 35, מה שהיה מפתיע ולא מצופה זאת פתיחת העונה המדהימה של ברצלונה, כשכתבתי שיש הרבה מזל בעניין ושהמזל יתאזן בסוף לא הסכמתם.

התחזית הייתה למרות אנצ’לוטי, אם לא יקח אליפות זאת תהיה בושה ענקית לאנצ’לוטי, אבל כאמור התחזית כוללת גם את ההשפעה של אנצ’לוטי.

העניין הוא שריאל נראית חרא באופן עקבי ועדיין לוקחת נקודות. יש לנו הרבה יותר איכות אינדיווידואלית.

לבארסה הכל הלך מושלם עד כה, הרבה מעל לאיכות הסגל. כל ילד שעולה משום מקום - בול פגיעה. רק השבוע גיליתי שפאו ויקטור ופאבלו טורה הם לא אותו בנאדם.
יכול להיות שהמשבר של בארסה מעיד על משהו מעבר - אולי קבוצות למדו את הטריק? אולי אי אפשר פיזית לרוץ עונה שלמה בקצב רצחני שכזה? אי אפשר לדעת גם איך הצעירים יגיבו למשבר הראשון שחוו העונה.

בנתיים זה מרגיש פחות קריטי עם תגלית העונה אסנסיו( מקווה שלא אתבדה) ושטשומה יכול לשחק בעמדת הבלם ואולי יפסיק להיפצע שם.

הבעיה היותר קריטית היא היעדר חלוץ אמיתי. אין לנו לא 7 ולא 9 כי אמבפה לא חלוץ ואין לי מושג מה קורה עם רודריגו (במשחק מול ליברפול היה יכול לתרום בימין ולאזן את אמבפה כח הוא מהיר יותר מגולר וברהים ומיותר לציין שיש לו מניות רבות במפעל)

פשוט הזיה, למרות התארים, שמאז שרונאלדו עזב אין לנו חלוץ 7.

בנתיים, לא רק שזה לא מורגש לדעתי אף השתפרנו משמעותית, הדיעה שלי על מיליטאו ידועה לכולם אבל לא ציפיתי שיש לנו בלם כזה מצויין כמו אסנסיו בסגל, איזה בלם ! ואפילו מתברר שהוא מאוד מהיר.
אבל כמובן שרודיגר כרגע קריטי מאוד, לא רוצה לחשוב מה יקרה אם יספוג פציעה ארוכה, הוא כרגע השחקן הכי חשוב בסגל.

בטח שמתם לב שראפיניה עם 9 שערים ב 15 משחקים והוא בעונה מדהימה, מנהיג, מתפתח לאחד הטובים בעולם, מצד שני אמבפה עם 8 שערים ב 13 משחקים והוא סתם גוש של קקה.

פעם בויכוח כלשהו לא ספרת פנדלים.

אבל פה זה לא ויכוח, אני רק מציין עובדות.

הפעם אני לא מסכים, ראפינייה תפר את באיירן מינכן עם שלושער, אחת הקבוצות הטובות בעולם, השער שלו נגד סלטה ויגו היה נפלא, הוא כבש גם נגד ריאל מדריד בקלאסיקו. לקיליאן אמבפה בחלק ניכר מהזמן אצלנו יש ליקויים בסיסיים מאוד במשחק התקפה זה לא נעים לראות אותו עם הכדור ברגל, מכדרר וכדומה. השער היחיד של קיליאן אמבפה נגד יריבה סבירה ולא משער ריק ותסלח לי שטוטגארט - זה נגד אטאלנטה.

גם כשדיברו על ברצלונה וריאל מדריד והמצב בטבלה שהיה די דומה - הפער של הכדורגל מצד הקבוצות הוא תהומי, מדי. ואני לא מזלזל ב-0:4 בקלאסיקו. למה?

גם לבודימיר של אוססונה יש 8 שערים, הוא הבקיע כמו מבאפה.
זאת עובדה.
לא חשוב כמה מתוך זה פנדלים.

טיטי סופר רק את הליגה כי ככה.

והוא נחשב גוש של קקה או בעונה מצויינת ?

ראית את המשחקים האחרונים של ברצלונה ? היו להם כמה משחקים שהכל הלך להם, נגמר.