בטח שמתם לב ש...גירסת ריאל מדריד

והוא נחשב גוש של קקה או בעונה מצויינת ?

ראית את המשחקים האחרונים של ברצלונה ? היו להם כמה משחקים שהכל הלך להם, נגמר.

שיחקנו כדורגל העונה מחצית בקלאסיקו ואני עוד עדין, מחצית נגד אטאלנטה, מחצית נגד בורוסיה דורטמונד ונגד אוססונה. גם רצף הניצחונות הזה הוא נגד קבוצות פח, עוד מעט יגיעו משחקים מאתגרים יותר בליגה. גם אתה מפאר את הסגל שלנו בצדק, גם עם הרבה פצועים יש לנו אחלה הרכב. אני גם מחכה שהכל יילך לנו וננצח 0:4 בקלאסיקו.

ואללה לא יודע . תלוי מי בעט את הפנדלים בשנים קודמות באוססונה. אני לא עוקב.

אני מאחל לראפיניה ולמבאפה להישאר בכושר הנוכחי שלהם עם התרומה שלהם לקבוצה. בסוף העונה תוכל לספור כמה גולים הם הבקיעו בליגה. רק בליגה ורק גולים, בלי צ’מפיונס ובלי לספור אסיסטים.

רוצה להתערב ? אני טוען שבסוף העונה אמבפה יבקיע בליגה יותר שערי שדה ממה שראפיניה יבקיע בליגה + אירופה + גביע + נבחרות כולל פנדלים, אני אף טוען שאמבפה יבקיע רק בליגה 10 שערים יותר ממה שראפיניה יבקיע כל העונה בכל התחרויות.

כן, אבל אני בניגוד אלייך עוד מלפני תחילת העונה כתבתי שלא מצפה לכדורגל גדול, אליפות במחזור ה 35 כן, אבל לא כדורגל טוב, הכוונה כדורגל מתוכנן וקבוצתי כמו שליברפול משחקת ולא הברקות של שחקנים ומבצעים אישיים מרהיבים.

לא לא לא , לא מתערב על כזה דבר.
אני יודע שאמבפה מסוגל להבקיע המון.
אבל, לא רמזת בספירת הגולים שהוא כמעט בכושר של ראפיניה וסתם אומרים שיש לו עונה חרא בינתיים? זאת הטרלה.
בגלל זה איחלתי שיישארו ככה כמו עכשיו.

ציטוט המחזור ללא ספק
image

בטח שמתם לב שאחוז ניצול המצבים של אמבפה כשהוא בנבדל זה 80% וכשהוא לא בנבדל 20%

זהה לאחוז ההצלות של פנייה כשהיריב בנבדל או לא.

המשחק הדחוי מול ולנסיה נקבע ל 2 בינואר.

בטח שמתם שכמו שקורה מאז תחילת העונה השחקן המצטיין של ברצלונה היא אלת המזל.

הלוואי שאתה צודק…מזל נגמר מתישהו

היה 7 מצבים מצויינים של בטיס מול מצב בודד של ברצלונה והתוצאה הייתה 1-0 ברצלונה.

את המשחק הספציפי הזה אני לא רואה ולמען האמת לא ראיתי גם את רוב המשחקים שלהם השנה.

אני כן מסכים שמזל נגמר בשלב כלשהו.

הנה 2 מצבים 2 שערים ברצלונה, בטיס עם משחק מצויין ואינספור מצבים כנראה תפסיד.

אבל ברצלונה לא משחקת טוב כבר תקופה, מסכים שהמזל בסוף יבגוד.

טוב, יש גבול לכל תעלול, בטיס בסוף הצילה נקודה אבל הגיעה לה לנצח בקלות את המשחק הזה.

נגמר המזל לברצלונה. וזו קבוצה שתלויה נואשות ביאמין למאל.

להעיף את אנצ’לוטי זריז על טיל ולהביא זקיף שמשחק 4-3-3 רגיל ויש סיכוי לאליפות.

כבר כמה משחקים שלשחקני ברצלונה רועדות הרגליים בדקות האחרונות וזאת כבר פעם שנייה שהם מאבדים יתרון בדקות האחרונות, בניגוד לשחקני ריאל שגם במשחק הכי גרוע ובפיגור של 2 שערים עדיין מאמינים, המחסום הפסיכולוגי הזה של ברצלונה נראה שרק הולך ומתעצם עם כל משחק וזה יכול ממש להרוס להם את העונה.

נקווה שאנצ’לוטי הלילה לא יעלה שוב עם 2 הקשרים המרכזיים הכי טובים שלו כקיצונים.

אני לא ראיתי העונה “ריאל מדריד מאמינה” באף משחק חוץ נגד בורוסיה דורטמונד וקשה להגיד חוץ מקצת אדוארדו קמאבינגה - שהיה פרטנר לוויניסיוס ג’וניור שלקח על עצמו וניצח את המשחק כמעט לבדו. מילא אנפילד שאני מבין שרגע כמו של קיליאן אמבפה שובר קבוצה מנטאלית, אבל היינו חסרי אונים גם בסאן ממס. קבוצה שמובילה תמיד נלחצת לשערה בדקות האחרונות. לא עשינו כלום נגד אתלטיק בילבאו, נגד מילאן, נגד ליל, התרגלנו להפסיד. מי יודע אם גם אנחנו לא נפספס היום.

בואו גם אף אחד לא מזכיר את ה-4:0 של ברצלונה בסנטיאגו ברנבאו כאילו זה מובן מאליו. לא היה מספיק להפסיד 2:0 למשל? זו גזירת גורל שאחת לשנתיים מתבזים מולם?

לדעתי דל"פ יותר מתאים אבל קצת ספציפי מידי.
וולוורדה- עשה טעות גורלית במשחק מול בילבאו, כשריאל הייתה במומנטום הכי חיובי במשחק מבחינתה. לדעתי לא בניסיון להשתעשע/להשחיל ליריב אלא נתפס כשלא מיהר למסור לשחקן פנוי. הוא אולי אחרון שחקני הנשמה שלנו (סליחה דני), רץ בשביל כמה שחקנים ומפסיד עמדות תקיפה בגלל הוראות טקטיות של כיסוי שטחים שמופקרים על ידי אחרים (שוב שלום, דני). אני לא מפקפק בתרומה שלו ל"תועלת הכוללת", וחרותה היטב בזכרון הפריצה בגמר מול ליברפול 2021/2, אבל האם הוא הסוג שחקן שעושים ממנו? הוא לבטח לא היורש של קרוס בתפקוד במגרש, וכוחו לא במסירות הסרגל. בעיקר באשמת הסנדול לאחור הוא ממעט להיות בעמדות קדמיות, איטי מידי בהפעלת התותח שלו לכיוון השער, כך שהרבה פוטנציאל לגולים לא מתממש, וגם לא מנצל את האמוק של היריבים לחסום נתיבי בעיטה לצורך יצירת מסירות מפתח. כמה שאני אוהב אותו, עולה לי המחשבה שכמו שהמשחק מתקדם בהיבטים פיזיולוגיים, מתישהו התפקיד שלו יהיה די מיותר. ולא מרצון לעקוץ אני מדמה מהצד של בארסה את גאבי שעושה דברים די דומים, כי שניהם בעיני פגומים בקטע הטכני עם הכדור, ומפצים בהרבה לב וזיעה.
רודריגו- עד לפני שנה וקצת חלק גדול מהכותבים כאן נטו אליו בבירור ביחס לויניסיוס. מרגע שהשתלט על החולצה של ההרכב, לדעתי נהיה לנו די ברור שהוא פרווה מידי, לא אחד שייקח כדור באמוק, ידרוש מסירות ויטווח את השער. הרבה חלקים מהמשחקים הוא נעלם, ולמרות שבפרק זמן מסוים אשתקד הוא החזיק את ההתקפה (עם ג’וד, כשוויני נעדר לכמה פציעות), בשאר הזמן הוא ממעט לתרום. נכון שהעמדה המועדפת עליו שייכת בטאבו לויני (ואז אמבפה הבא בתור), אבל בעיני הנכון היה למכור אותו לקבוצה עשירה באנגליה כשהביקוש עדיין גבוה. יש פתרונות מתאימים ממנו לצד ימין בהתקפה, והוא יקר מידי מלשמש סופר סאב בעשור הקרוב.

אנשים פה התאכזבו מצ’ואמני שלא מחליף את קרוס, אבל שכחו לדעתי שקרוס מעולם לא היה קש"א ובעצם היורש של מס’ 8 הוא צריך לספק את הסחורה.