כמה מהמשחקים הללו היו ללא ויני? אולי פבריציו עלה על משהו?
אם חושבים על זה, בצד ימין הוא שחקן טוב מאוד, לא כוכב על אבל שחקן של 14 שערים ו 10 בישולים, לא צריך יותר מזה כי בצד השני יש ויני ובחוד את הצב, היתרון הענק של רודריגו זה שאם השחקן הכי טוב שלנו מורחק, נח או פצוע אנחנו לא מרגישים זאת כי הוא עובר צד והופך למפלצת כדורגל.
אגב, מה שמדהים זה שמכל החודשיים המדהימים של רודריגו מה שזוכרים לו ומה שמציינים הכי הרבה זה המשחק היחיד שבו לא כבש או בישל והיה בינוני והוחלף בדקה ה 68.
אנצ’לוטי בתגובה:
say no more.
מעכשיו רודריגו החלוץ המרכזי הפותח הקבוע שלנו.
לא היה לי פנאי לזה מקודם, אבל עכשיו יש לי כמה רגעים… אז אכתוב:
אני חושב שהתקרה של רודריגו כשחקן גבוהה מאוד. לא יודע אם יהיו לו הבלחות וירטואזיות כמו של ויני (על אף שאני חושב שהפוטנציאל שם), אבל כשהוא משחק בתפקיד שהכי מתאים לו הוא, כפי שניתן לראות ולחזות, מפציץ.
היתרון הכי גדול שלו זה שהוא בא לשחק כדורגל ולא לזיין בשכל. הוא לא בא להקים “ליגה נגד גזענות”, לא רב וכמעט הולך מכות עם השופטים כל משחק ומשחק, לא רב עם אוהדים ולא דופק את הקבוצה עם היעדרויות והרחקות מיותרות.
בגרות אמיתית שתביא לידי הסתמכות על שחקן לאורך טווח זה חלק קריטי ואינטגרלי על מנת להיות שחקן מוביל וגדול באמת - וצריך להודות בכך שויני כנראה לא היה ומעולם לא יהיה כזה.
אני בדעה הזו כבר כמה שנים ואמשיך לכתוב ולציין אותה - אני חושב שלטווח הרחוק התקרה של רודריגו, לפחות מבחינת ערך קבוצתי-מקצועי בריאל מדריד, גבוהה משל ויני. נכון, זה מצטלם פחות טוב, אבל זה שם.
מעבר להכל, הוא גורם לי להנות לראות כדורגל - ויני גורם לי לסלידה ומעורר אצלי רגשות שנאה. שזה הכי קריטי מבחינתי.
מצאתי את עצמי מתוסכל מערב האלופות אתמול ולא לגמרי הבנתי ואז זה הכה בי. אני אוהד ריאל מ 98, ואולי בשלוש עונות יותר נהנתי מהכדורגל של ריאל מאשר של ברצלונה (משחק יותר שוטף, תיאום, תנועה, פחות משחק מבוסס הבלחות אישיות בלבד). נראה לי רק עונות 2002, 2003, 2008 (שוסטר הראשונה). זה די מבאס.
היו עונות שנהנתי לפרקים מאוד מריאל אבל זה אף פעם לא יציב ואתה אף פעם לא יודע מה תקבל. מברצלונה אפילו בעונה הפכפכה ועם סגל לא מדהים אני נהנה מכל משחק שלהם, ובעיקר יודע שלא יהיו נפילות גדולות מדי בגישה למשחק ובסגנון ההתקפי.
זהו
מנסיון
בטח שמתם לב לשפיץ של הנעל של לבנדובסקי.
גם שמתם לב שהפעם השופט לא הוציא צהוב על 4000 פאולים של אלאבס שלא נתנו למהלך אחד כמעט לעבור ללא פאול? מזל שלא היינו צריכים פנדל. סביר שלא היינו מקבלים.
ובצדק, אין לכם כסף לשלם.
זה החלק הכי עצוב בכל הריב המטופש הזה על השיפוט בין שני מחנות האוהדים, החל מחלקת האלוהים הקטנה שלנו כאן בפורום ועד ללאפורטה ופלורנטינו - במקום ששתי הקבוצות הגדולות, המכניסות והאטרקטיביות של הליגה יתאחדו ביחד כדי לצאת כנגד השיפוט המזעזע שמעודד משחק מלוכלך ושדופק את שתיהן - גם ספורטיבית, וגם מרחיק צופים ואוהדים פוטנציאליים - במקום זה, כל צד מתחפר בצד שלו ומטיל רפש על הצד השני, ולא משיג בזה כלום.
אני לא רוצה להיכנס לקלישאות קונספרטיביות סטייל “וזה בדיוק מה שטבס והנהלת הליגה רוצה”, אבל זה בהחלט משרת אותם נאמנה, ככה שמצד אחד שני המועדונים רבים ביניהם ולא מתאחדים לטובת מטרות כאלו ואחרות (אהמ סופרליג), ומצד שני הנהלת הליגה גם לא צריכה לעשות שום-דבר ולטפל במוצר הרקוב שהיא מנהלת.
- פלורנטינו העלה רעיון להביא שופטים מאנגליה למשחקי מפתח וכמובן העלה את חמתו של איגוד השופטים
- לתחושתי בלבד, השופטים השנה משתדלים לשרוק פחות כדי לתת למשחק לזרום. אני בעד. ראינו שחקני ליגה במסגרות אירופאיות שלא מבינים למה הם לא מקבלים שריקות
- כשזה קורה אז מתלוננים אצלנו, בדרך כלל (כמו שמתלונן @Mendieta). אי אפשר גם וגם
מה זה חמים עליכם. הלוואי שנשים יהיו חמות עליי ככה.
קצת מפריע לי שהמועדון לא יודע לשחרר, או.קיי, השופט פגע בנו במשחק נגד אספניול, ככל הנראה פעמיים. אבל להגיש תלונה כזו חגיגית - מה באמת מצפים שיקרה? כולן סובלות מהשיפוט שהוא חרא , עם ניסוח כל כך ארוך של ארבעה דפים. זה לא היה קלאסיקו. הפסדנו לקבוצה במקום ה-18. השער הפסול היה בשלב מוקדם במשחק. אז די. ריאל מדריד שכחה את המעמד שלה ואת המהות שלה לדעתי. במקום להתעסק בזה שהקבוצה מחרבנת משחק אחר משחק ואין רכש בינואר.
לאוהדים מותר להתלונן. כמועדון זה שונה ואנחנו קבוצה גדולה ולא פעם טעו לטובתינו
אני גם לא מבין למה שחקנים לא באים לדבר אחרי משחק כמו גברים. אפשר להתחמק כששואלים על השיפוט. מה היה קורה אם היו מבקשים מג’וד בלינגהאם לדבר אחרי המשחק נגד אספניול? רק כשמנצחים את רד בול זלצבורג 1:5 אז באים לתקשורת?
שיחקנו חרא ולכן הפסדנו.
בלי קשר, טוב להציף טעויות שיפוט (בהנחה שהן חד משמעיות) ולדרוש דין וחשבון עליהן. זה ישפר את השיפוט שכולם כל כך מתלוננים עליו. לא רואה בעיה בלבקש דין וחשבון מאיזשהו ועדה של שופטים על טעויות שיפוט גסות - שיקבעו מה ההחלטה הנכונה, יכנסו את השופטים ויחדדו מולם את הטעות. כשיש ואר (ולא מדובר בטעות מחשב של מתיחת קו נבדל) כבר אי אפשר לפטור שופטים על פספוס או פירוש מוטעה של הסיטואציה. יש להם את כל הזוויות והזמן שבעולם.
כן אבל אתם סובלים הכי הרבה. טוב שיש לכם אדם כמו פלורנטינו שנלחם שתקבלו מה שמגיע לכם.