פשוט מדהים כמה שקרים אתם מספרים לעצמכם וכמה תירוצים ובלה בלה בלה.
אף אחד לא טען שברצלונה היא קלאס נגד השופטים ושברצלונה לא מתבכינים על שיפוט. זה בכלל לא הנקודה
אף אחד לא טען לשלמות של ברצלונה.
הטענה היא שריאל מדריד עברה כל גבול וזה לא דעה זה עובדה. .
בוא נתחיל בעובדות.
א. ברצלונה לא מנהלת ערוץ טלויזיה שבו היא במשך שנה שלמה מנהלת מסע טרור נגד שופטים שבו הם מרמזים לא לשיפוט גרוע אלא לפחות ברמיזה לפלילי.
ב. ברצלונה לא ניסתה לסחוט באיומים את הליגה בזה שהיא לא הופיעה לאימון המסכם לא עשתה מסיבת עיתונאים לפני פאקינג גמר גביע וכל זה בשביל להחליף שופט ואר שרק השנה תפר אותנו במשחק מול חטאפה…
ולא פחות חמור, בשביל לאיים על השופטים איימה באיום מונפץ לחלוטין לא להגיע לגמר גביע. תזכירו לי מתי זה קרה? מתי ברצלונה או פאקינג כל קבוצה אחרת בעולם עשתה כזה תרגיל?
זה חסר תקדים ולא משנה כמה תנסו לעשות ספין או לתרץ “זה לא אותו דבר” פדרי מקטר על שופטים? לאפורטה מקטר על שופטים? זה קורה לכל קבוצה ובכל משחק שקבוצה מפסידה. אבל כל עוד הם לא יאימו לא להגיע למשחק גביע אם לא יחליפו את השופט במשחק רק אז תוכלו לנסות לקשר בין שתי המקרים
בקיצור שום דבר שפדרי אמר או לאפורטה קיטר לא מתקרב אפילו למה שריאל מדריד עשתה השנה.
אבל אף אוהד ריאל מדריד לא אמר, גם אני לא - שרמת “הבכי” או הפעולות של ברצלונה היו זהות לריאל מדריד. הזדעזעתי ממה שהקבוצה שלי בחרה לעשות לפני ערב חגיגי כמו גמר גביע המלך, כתבתי שיצא לי קצת החשק מהמשחק הזה, ואני לא אוהב את הפעילות של ערוץ הטלוויזיה של המועדון. כן, אמרנו שריאל מדריד חצתה כל גבול.
אם אמרתי שאני נגעל מהמועדון שלי ושהתבזינו אז מה אתה רוצה? אתה יכול לצרוח “שקר” עד מחר ושמישהו אחר יכתוב “איש קש”.
למה שאופ"א לא תרצה את ברצלונה בגמר הצ’מפיונס. היא משחקת כדורגל יותר טוב מאינטר, מפגש שלה נגד פריז סן ז’רמן ועוסמאן דמבלה הרבה יותר סקסי. לאמין ימאל אלוף אירופה כבר בגיל 17 ומבקיע בגמר זה חתיכת סיפור.
אתה חייב להבין שאם אני אומר ששופט גרוע ומה לעשות יש כמה קלאסיקוס שאני זוכר - זה לא אומר שהוא הולך לחרבן את הקלאסיקו ביום ראשון או שאנחנו נפסיד בגללו.
תגיד בתקציר שעשית על הרננדס הרננדס הגדול הזכרת גם שהוא “תפר” אותנו במשחק מול בטיס בעונה של לואיס אנריקה? אתה יודע לא נתן לנו שתי פנדלים במשחק ההוא התעלם מכדור שעבר את הקו בצורה מלאה.
או שזה לא נחשב
מכיון שאני גם כמה דקות אחרי המשחק כתבתי במפורש שאני לא מאשים את השופטים או חושב שיש פה קונספרציה נגד ברצלונה אז אני לא מבין מה זה קשור.
אבל אתה מחטיא את הנקודה כמו ויניסיוס ג’וניור בקלאסיקו מחר. אמרתי הרבה פעמים שריאל מדריד>>>ברצלונה בבכי על השופט. אני לא ראיתי אוהדים מהצד שלכם “מגנים” את התלונות של המאמן או הנשיא או השחקן או לא יודע מה. עזוב את המשחק נגד אינטר שהוא משחק ברמת רגישות גבוהה מאוד.
לא אמרתי גם שאתה טענת לקונספריציה, זה מה שגאבי אמר פחות או יותר וגם הנשיא ז’ואן לאפורטה. כששחקן פולט איזה משהו גם אם עבר יום שלם זה בסדר, נשיא לא יכול להתנהל ככה. אז אתם אמרתם את זה בסתם “ריאיון” ופלורנטינו משלם יפה לעובדים בערוץ הטלוויזיה של המועדון ואומר להם מה להגיד
אם מועדון קטן מברצלונה או ריאל מדריד היו עושים מה שריאל מדריד עושה השנה שמישהו אחד בפורום הזה יגיד לי בכנות שאותו מעודון לא היה נענש בסופו של דבר.
ברצלונה מקטרת על שופטים כן נכון. אני לא אוהב את זה. אבל זה לא יוצא דופן. אנחנו בתור אוהדים מקטרים על שופטים? כן אני גם מקטר ובוכה.
ריאל מדריד עברה את הגבול. זה לא דעה זה עובדה. אי אפשר לנסות ולהקביל בין מה שריאל מדריד עשתה לבכי של ברצלונה על השיפוט. זה לא פאקינג באותו איזור חיוג. זה לא דעה לא פופלארית שלי זה המציאות
אני גם לא רוצה להכנס לכל התנהגות של ריאל מדריד השנה. זה עוד יותר גרוע. הרי זה לא חד פעמי. וכולנו יודעים שריאל מדריד בכל מקרה היתה מגיעה לגמר. וכולנו פה יודעים מה היתה המטרה של האיום לא להגיע.
אז אי אפשר להשוות בין הבכי שלי בפורום קטן אבל חשוב או בכי של פדרי ולאפורטה לבין מה שריאל מדריד עשתה. לא יודע איך לכתוב את זה בצורה יותר ברורה.
מישהו אחר (שהוא אוהד ריאל מדריד) בהחלט כתב שרמות הבכי זהות.
טעות שנייה שלך:
אתה לא רק אמרת שאתה נגעל מריאל מדריד, אתה גם טעית עובדתית בנושא מהי “המחלוקת” וגם טעית עובדתית בצורה שברצלונה כביכול נתפסת. כשאתה מציג טיעון של הצד השני בצורה מרודדת ולא נכונה ואז תוקף את הטיעון הזה כדי לנצח בויכוח, זה נקרא “איש קש”.
נערך: - אז אני עובר לדבר על עצמי. אני כוניתי כאיש קשה וכגונב דעת על ידי שני אוהדים שונים של ברצלונה שאתה מכיר אותם אבל סבבה (משה לא שזה משנה גם עניתי לך בצורה יפה - אם לא התכוונת אליי היית כותב “זה לא אתה”). בסדר קורה. אמרתי בפה מלא שריאל מדריד התנהגה באופן שלא מכבד אף מועדון כדורגל, עזבו מועדון צמרת או מועדון בליגה הספרדית. שריאל מדריד היא גרועה יותר. אז מה עוד אפשר לדון כביכול מולי?
אז אני אבהיר שוב, אפשר להגיד שבנושא הדיון ובכותרת אנחנו מסכימים ושוב אני מניח שגם רוב אוהדי ריאל מדריד: ההתנהלות שלנו בנושא השיפוט הייתה מביכה. ריאל מדריד>ברצלונה.
אני שוב אגיד שזה הכי קל להאנסי פליק לשבת נינוח במסיבת העיתונאים לפני הגמר ולהגן כביכול על השופטים וכנ"ל שחקנים אחרים. החוכמה היא להחזיק את עצמך אחרי שלדעתך עשו לך עוול. אף אחד בברצלונה, במועדון - ייאמר לזכותם - לא טינף על ריאל מדריד אחרי האירוע והאמת שזה כן היה מתבקש והופתעתי על “הסולידריות”.
כן אגיד משהו שלא תאהבו וזה בסדר - הפכתם את ת’רד היריבות בפורום שלכם מדיון ענייני - לדעתי - שהתעסק והתעסק בכמה ריאל מדריד עלובה, גם מקצועית, וגם המסביב. ראית כמה פוסטים היה בבארסה מאניה על השיפוט וכמה מתעסקים בריאל מדריד עשתה וריאל מדריד אמרה? או שהיה גם אוהד שאחרי שריאל מדריד ניצחה 0:3 את ויאדוליד ושיחקה כדורגל לשם שינוי, הפנדל שקיבלנו רגע לפני הסוף והיה שער שלישי - היה פנדל די רך ואפשר היה לוותר עליו, זה חיזק את התזה כביכול שריאל מדריד והשופטים.
לעומת מה שהיה אצלכם “בבית” בפורום - מה שיש פה זה ‘לייט’ ממש. הייתי אוכל קוטג’ 1% שומן לפני שאמרו לי להוריד שזה עושה לי לא טוב לקיבה. אצלכם זה היה 9% שומן.
אני בטוח בעונש כן. (חוק מס 12 אם אתה רוצה לחפש)
לגבי אם זה צריך לפגוע אני לא יודע 100 אחוז,
אבל אני חושב שהכוונה אמורה להיות שם, זאת אומרת לירוק על שחקן או לכיוונו ולא סתם על הרצפה כשאתה לבד נגיד..
אני רק רוצה להדגיש שלא אני וכמיטב ידעתי, אף אחד אוהד ברצלונה בפורום פה לא קשור לניהול של דף האוהדים המלא בזבל ורפש שנקרא בארסה מניה
אם תרצה ותקים עמוד שנקרא “אני שונא את בארסה מניה”
אני מבטיח לתמוך בעמוד הזה. אני איתך ובלי ציניות. לא סובל אותם. לא סובל את גנב הדעת שי פל ויש לי בטן מלאה על מה שהם עוללו לי ולהרבה אוהדים תמימים בזמנו.
אגב במצב כזה שהשחקן מקבל אדום, זה נחשב עבירה והמשחק אמור להתחיל מאותו מקום עם כדור של היריבה.
אם זה בתוך הרחבה זה פנדל.
איניגו ירק עליו ברחבה אבל לא תוך כדי משחק אז לא יודע מה עושים, אבל היה מצחיק בעיני אם הוא היה מורחק והיה ישר עוד פנדל.
ראיתי את הוידאו, רואה רק תנועת הראש ולא רואה את היריקה.
אני עושה תנועה כזאת כשאני צועק “פוטה!!!” כשמישהו מכסח את לאמין ואין שריקה. אני לא יורק על הטלויזיה שלי.
יש סרטון שאשכרה רואים את היריקה?
אני בחרתי להאמין ל bbc שהייתה בדיקת ואר.
גם בחרתי להאמין שהם לא היו מפספסים הזדמנות להראות אדום לבארסה לו הייתה להם הזדמנות כזאת.
אני בטוח ששחקני אינטר גם לא היו מפספסים הזדמנות כזאת גם במהלך המשחק וגם אחר כך, אבל לא ראיתי שדיברו על זה.
תנועת ראש “טפו עלייך” היא לא עבירה.
גם אם נניח לרגע שהייתה יריקה, זה לא מאזן את השיפוט. זה קרה בתוספת הזמן, ולא היינו צריכים להגיע לשם בכלל.