בטח שמתם לב ש...גירסת ריאל מדריד

אני לא בטוח ששאלו לגבי מורשת, אם כן אז פספסתי.
בכל מקרה, מורשת זה לא רק תארים. בעיניי, אם תזכיר את השם זידאן ואת השם קרוס לאוהדי ריאל ותראה איזה שם מעלה לחלוחית בעיניהם, תוכל למדוד מורשת של שחקן.

אני בטוח שלא שאלו לגבי מורשת בריאל אחרת מה אינייסטה עושה שם חח

כן לא קלטתי את אנדרס מתחבא שם זה היה נראה הכול ריאל.
שמע אני בדעת מיעוט שזיזו אוברייטד, עדיין גדול מקרוס במכלול הקריירה, אבל אוברייטד.

בטח שמתם לב שעומד להתרסק מטוס

לא הספיק להם לרסק את העונה שלנו?

בטח שמתם לב שהצלחנו סוף סוף לשלוח נציג להרכב נבחרת ספרד, הראשון מאז הפציעה של קרבחאל, והנציג אפילו לא התאמן אצלנו דקה.

האוסן נגד אמבפה.
עוד רבע שעה למי שרוצה

למה ככה?
דווקא היה לנו אחלה נציג ספרדי בינלאומי בשנה האחרונה, ייצג אותנו בכבוד:

למי שצופה, איך האוסן?

לא היה צריך לעשות הרבה אבל רואים שיש לו ביטחון ונוח לו מאוד עם הכדור.

מעולה! בנוסף למה שטיטי אמר הוא עם המון נוכחות הגנתית. עם זאת חייב להזכיר שלמרות השמות הגדולים בהתקפה של צרפת, הצרפתים שיחקו בצורה מאוד רעה וניסו להתבסס על יכולת אישיתת, כך שהאתגר לא היה משמעותי.

משחק מעולה מבחינה אישית שלו, גם של אמבפה אגב. מאוד מזכיר בתפקוד את בנזמה של העונה הגדולה שלו, יורד לאחור כדי ליצור ונכנס לבפנים כדי לסיים.

בסך הכל משחק טוב מבחינה אישית לשחקנים שלנו.

ספרד ספגה 4 שערים ואתם מתרשמים מהויסן? איך זה הולך ביחד?

פנדל שלא נגרם על ידו, שער עצמי של שחקן אחר, וולה לחיבור מחוץ לרחבה. השער הרבעי היה סטנדרטי, נגיחה מתוך הרחבה, אבל לא ראיתי בעיה שם

נכתבו ב 4-1 :joy:

ובכל מקרה השערים לא עליו, כולם מהכיוון של הבלם הנגדי.

צרפת ספגה 4 שערים אחרי שהמשחק היה גמור. אגב, לא היה לו מה לעשות בשלושת השערים הראשונים שהקבוצה שלו ספגה. בשער הראשון אמבפה סחט פנדל מפוקפק מפדרו פורו, בשני זו הייתה בעיטה מחוץ לרחבה, בשלישי שער עצמי של דני ויויאן וחור ענק של תאו באגף שמאל. בשער הרביעי הייתי מצפה ממנו לעשות משהו, למרות שזה גם היה על הראש של דני ויויאן.

לפני כן הוא היה מדהים.

אם היו עוד 2-3 דקות משחק צרפת הייתה משווה. נטו מכישרון, אבל זה כמעט הספיק.

ראיין צ’רקי שינה את המשחק. בהחלט היה להם סיכוי. אבל ספרד כבר הפסיקה לשחק בכל מקרה ורק חיכתה שהמשחק יגמר.

לא חושב שספרד הפסיקה לשחק אלא נכנסה לפניקה מהקלות שצרפת חזרה.
זה לא שספרד שיחקה מדהים, לצרפת פשוט לא היה קישור בכלל, רק 2 שחקני קישור שאחד מהם זה ראביו הכבד עברו אותם בקלות בכל השערים.
מבחינת מצבים לצרפת היו יותר מצבים לשערים, גם כשהלוח הראה 5-1

בכנות שילכו לעזאזל שתי הנבחרות. השחקנים שלנו שיחקו טוב וזה מה שאכפת לי, וגם נהנתי מהכדורגל.

https://x.com/los_blancos_il/status/1930875750783029741?s=46&t=R2lcA26gQA8WZ4TiG_SfKQ

האוסן נגד צרפת,מרשים מאוד.