מה מצב הכשירות והחזרה לאימונים שלו, אגב?
הוא כשיר לשחק בכלל בטורניר הזה, או שהוא צורף לסגל כקמע ולשם הכבוד/לכידות?
כולם בסגל - זה לא אומר הרבה:
כאילו גמר ליגת האלופות מבחינת “העומק” אז לכידות כן מה גם שהוא מנהיג ורוצה להיות קרוב. גם אנדריק שלא יהיה זמין בוודאות ועוד תשעה קאנטראנוס בפנים וחלק לא שיחקו אף דקה בקבוצה הבוגרת. הוא - דני קרבחאל - עושה חלקים מהאימונים ועדיין לא במאה אחוז. מניח בזהירות ששלב הבתים לא רלוונטי ולא יפתח בהרכב.
קרבחאל ומיליטאו חזרו לאימונים אבל לא ישותפו בטורניר כדי לא לסכן אותם.
קמא ורודיגר יוכלו לשחק, למרות שכרגע עדיין פצועים.
הוא מחייך והכל, אבל שניים מהאלה אחריו לקחו לו על הראש.
מעניין מה הוא חושב כשהוא רואה את הגביעים האלה.
שמע ב-2022 ויניסיוס שם ברח לו מאחורי הגב בהחלט בכדור הרוחב הזה (ראינו כבר טעויות הרבה יותר…); לגבי הגמר הראשון שלו ב-2018 זה היה שם טרלול של קאריוס, המספרת..ולדעתי על אף שלישיית התקפית מפחידה שלהם מה גם שסלאח נפצע מוקדם - לא הייתי בלחץ. היינו פייבוריטים בטירוף. יש אגב תמונה שחו מביט מהצד על הגביעים זה נראה אחרת. מספר 12 “יורש” ראוי למרסלו פשוט מצד ימין. בסרטון הוולקאם הראו כמובן את הקרן המיתולוגית שלו נגד ברצלונה
ב 2022 הגול לגמרי על ואן דייק שסגר בצורה די עלובה את וולורדה. ראיתי על זה סרטון, שאני מודה שלפניו לא שמתי לב לעניין.
פחות רלוונטי כמה הוא היה טוב או לא באותם גמרים. הנקודה היא שבסופו של דבר הגביעים האלו שאיתם הוא מצטלם בחיוך נמצאים שם כי הוא הפסיד. עד כמה הוא מחייך באמת שהגביעים נמצאים שם?
לא אומר את זה לרעתו. סתם נקודה שחלפה לי בראש.
רשמי: ריאל מדריד ואדידס מציגות את מדי החוץ של הקבוצה לעונת 2025-26 - “בהשראת הלילות הקסומים בסנטיאגו ברנבאו” - התפייטו במועדון יחד עם תיאורים שונים עד כמה החולצה מודרנית ו’בריאה’ מבחינת החומרים מהם היא עשויה. החולצה בצבע כחול כהה, המזכיר את השמיים במשחקי לילה, וכוללת פרטים כסופים בהשראת חזית האצטדיון. היא כוללת גם פסים ירוקים המשקפים את צבע המגרש. הערכה זמינה כבר בחנויות המועדון ובאדידס (אזהרה: תוכן שיווקי). הפרמיירה שלה תהיה במשחק השלישי בגביע העולם למועדונים נגד רד בול זלצבורג. מה דעתכם?
האוטומט אצלי הוא לקנות את חולצת הבית החדשה בכל עונה. אני הכי אהבתי את תלבושת החוץ שלנו ב-2002-03 - השחורה “והנקייה”. בכל מקרה, מניח שהשנה אתחיל עם חולצה של פדה ואלוורדה וכן של דני קרבחאל. כל הגלאקטיקוס בחלק הקדמי כמו קיליאן אמבפה, ג’וד בלינגהאם, בטח ויניסיוס ג’וניור - יצטרכו לחכות. אולי אם דין האוסן יעמוד בציפיות אני אקנה גם שלו, אני משחק כבלם.
-אוף-טופיק גדול: ראיתי לא מזמן מישהו בטיילת עם חולצה של אדוארדו קמאבינגה והוא היה כבר האוהד השני בעניין. זה מרגש. לא כי קמאבינגה הוא איזה שחקן מי יודע מה. כי זה מאוד לא שכיח.
נראלי שראית אותי חחחחח ענק
אני לא זוכר אם הסתובבתי בטיילת אבל אני גר בתל אביב ואני יוצא איתה מהבית פעם בשבוע מינימום (או עם החולצה של אלונסו מ2013 ירוק כהה)
ענק ענק
שמע זה באמת ענק, אז ראיתי אותך גם בחולצה הירוקה ההיא שהאמת אמרתי ‘בוא’נה איזה מגניב יש אוהד עם חולצה של האגדה צ’אבי אלונסו’ ומצד שני אני לא סבלתי את הירוק המגעיל הזה. גם כמה משחקים עצמם שהיו קטסטרופה (בעיקר סביליה, אם כי היו הניצחונות 1:4 על אייאקס והרמונטדה נגד מנצ’סטר יונייטד) לי יש חולצה של אלונסו מעונת 2011/12 - חולצת הזהב.
יש הרבה שחקנים שמאוד אהבתי בפיק שלהם כמו אנחל די מאריה וגונסאלו היגואין אף יותר ולא קניתי חולצה שלהם, חיבבתי גם את מסוט אוזיל לפני שהוא התחיל להשמיע את הדעות “הפוליטיות שלו” ומשהו עוצר בעדי מלקנות חולצה שלהם. מהסגל הנוכחי שקלתי לקנות דווקא של ברהים דיאס.