התמונה על הפרצוף אבל התמקדתי בעיקר, אין דבר. בדיוק לפני 12 שנה: ריאל מדריד מביסה 0:4 את קופנהאגן בשלב הבתים בליגת האלופות, במחזור השני, בעונת הדסימה. זו הייתה הופעת הבכורה שלי במשחק שלנו בסנטיאגו ברנבאו בליגת האלופות. קצת שבוז וכועס עוד על ההפסד בדרבי - והמשחק הזה היה חביב וכמו פלסטר.
לשמוע את ההמנון של ליגת האלופות מהבית בתל אביב היה מבחינתי מצמרר ותמיד הייתי מגביר על פול-ווליום, אז לעשות את זה במיקום כל כך טוב על המגרש, ועם צעיף של המלך ראול (לא רואים בתמונה) - זה אחד הרגעים שאזכור. בטח כשבאותה עונה הגעתי לעוד משחק בליגת האלופות וסגרתי חשבון עם אתלטיקו מדריד - והמבין-יבין.
אגב הנטייה שלנו לצלם ולתעד כל דבר “הולכת ומתדרדרת”, אבל וואלה מהטיול הזה, שהיה אגב עם חבר יקר מאוד - יש לי שלל צנוע של תמונות ו-וידאו. העיקר החוויה. החבר שבא איתי הביא מצלמה מיוחדת וכדומה. כמובן שאני גם צילמתי לא מעט מהמוזיאון בברנבאו וכדומה אבל לא כמו שאתם חושבים. גם לא שמתי כלום באינסטגרם, רק כשחזרתי. עוד העליתי סרטון לערוץ היוטיוב שלי שר ומזייף את המנון ליגת האלופות.
ועכשיו למשחק. הגיבור היה אנחל די מאריה, עם צמד ובישול. שני גולים קלאסיים של החיתוך מימין למרכז ובומבה ברגל שמאל, בתחילת העונה שזה היה או הוא או גארת’ בייל. הוולשי לא היה כשיר, לא נכלל בסגל מטעמי מנוחה, וגם בדרבי אגב הוא עלה כמחליף.
די מאריה סיים את העונה כקשר מרכזי כשריאל מתגוננת וכקשר כנף שמאל כשאנחנו תוקפים, והיה מעולה. ככה היה אפשר לשלב אותו יחד עם כריסטיאנו רונאלדו וגארת’ בייל. עונת הדסימה הייתה העונה הטובה ביותר שלו, אולי גם בקריירה בהתחשב בכך שקשה להשוות לליגה הצרפתית. די מאריה רשם 11 שערים ו-26 בישולים ב-52 הופעות. תשאלו את שחקני אתלטיקו שקרסו מולו באותו המהלך..
עד לשער הראשון שלנו היה מצב וחצי לדנים, כמובן. ואני זוכר שממש התלהבתי מהקהל שלהם ששאג את השירים. בדקה ה-21 הגיע השער הראשון כשמרסלו הרים וכריסטיאנו רונאלדו נגח. הפאטנט כשכלום לא עובד. קצת אחר כך הדנים מצאו את המשקוף - צפיתי בתקציר שוב כדי להיזכר.
בדקה ה-65 די מאריה באגף ימין ביצע ראבונה מדהימה אחרי שקיבל עקב יפה מקארים בנזמה, כריסטיאנו דחף את הראש לפני הבלם והשוער ועשה 0:2. אל פידאו זכה לתשואות רמות.
בדקות 71 הגיע שער שלישי, די מאריה חתך לאמצע ובעט נהדר בחצי גובה בשער אופייני, ובדקה ה-90 נהנה משגיאה בהגנה וכבש בקלילות לפינה הקרובה הפעם. ולא היו לו הרבה צמדים אם בכלל. על המגרש היו כבר אלבארו מוראטה, חסה רודריגס ואיסקו, בגול האחרון. סרחיו ראמוס אגב נח לחלוטין, צ’אבי אלונסו היה פצוע עוד. הברנבאו - אני עוד אחזור.