בטח שמתם לב ש...גירסת ריאל מדריד

אבל באותה מידה בדיוק גם רצף משחקי החוץ של בארסה במחזורי הסיום עלול להשפיע על הליגה. הטענה שלך מתעלמת מכך שבכל תקופה מעכשיו עד סוף העונה יש השפעה למשחקי בית וחוץ. גם אפריל עשוי להיות חודש קשה ועמוס.

כן, גמר הגביע נקבע ל18 באפריל שזה הסופש של המחזור ה-32 ולכן נהוג לדחות את כל המחזור בשביל לתת את הספוטלייט לגביע.

קודם כל תודה על ההסבר.
דבר שני, גם לנו יש 4 משחקי חוץ בסוף העונה מ 6 משחקים, כאשר אנחנו נשחק מול בטיס אספניול וברצלונה אחת אחרי השנייה.
לא טענתי שזה לא משפיע על שתי הקבוצות, אני פשוט לא חושב שהסידור הזה היגיוני בשלבים הסופיים של העונה.
האמת שאם באמת מקדימים את המחזור גם לנו יש 4 משחקי בית מ 5 משחקים, לא שמתי לב לזה, ואני עדיין חושב שזה פשוט לא הגיוני.

אכן, אז שתי הקבוצות קיבלו במידה שווה רצף של משחקי בית. תמיד יש אילוצי לו”ז, זכויות שידור גם בגלל החלוקה של משחקי הבית והחוץ של כל הקבוצות ממדריד וכל הקבוצות מברצלונה. הכל הגיוני לגמרי וכמו שאתה רואה גם שוויוני.

בטח שמתם לב שויניסיוס ואמבפה לא יכולים להיות בתקופה טובה ביחד, הם חייבים להתחלף, אמבפה טוב אז ויני מסריח ואם ויני משתפר ונכנס לתקופה טובה אז אמבפה לוקח מנוחה.

כולנו תקווה שהמשחק הערב נגד בנפיקה הוא המשחק הגדולה אחרון שקיליאן אמבפה מחמיץ בשל פציעה או כל דבר אחר. בינתיים זה זמן טוב לראות מה עשתה ריאל מדריד ללא מלך השערים שלה בשנה וחצי שלו כאן וכמה היא מצליחה.

עונת הבכורה 2024/25: החמיץ תשעה משחקים

-תיקו 1:1 נגד אתלטיקו מדריד (ח)| כבש: אדר מיליטאו
-תיקו 3:3 נגד ראיו וייקאנו (ח)| כבשו: פדה ואלוורדה, ג’וד בלינגהאם, רודריגו
-ניצחון 2:3 על לגאנס בגביע (ח)| כבשו: לוקה מודריץ’, אנדריק, גונסאלו גארסיה
-ניצחון 0:1 על ריאל סוסיאדד בגביע (ח)| כבש: אנדריק
-ניצחון 0:1 על אתלטיק בילבאו (ב)| כבש: פדה ואלוורדה
-ניצחון 0:1 על חטאפה (ח)| כבש: ארדה גולר
-תיקו 1:1 עם אל-הילאל| כבש: גונסאלו גארסיה
-ניצחון 1:3 על פאצ’וקה| כבשו: ג’וד בלינגהאם, ארדה גולר, פדה ואלוורדה
-ניצחון 0:3 על רד בול זלבורג| כבשו: ויניסיוס ג’וניור, פדה ואלוורדה, גונסאלו גארסיה

העונה הזו 2025/26: החמיץ חמישה משחקים

-הפסד 2:1 למנצ’סטר סיטי (ב)| כבש: רודריגו

• ניצחון 1:5 על בטיס (ב)| כבשו: גונסאלו גארסיה-3, ראול אסנסיו, פראן גארסיה
    -ניצחון 1:2 על אתלטיקו מדריד בסופרקופה| כבשו: פדה ואלוורדה, רודריגו
    -הפסד 3:2 לאלבסטה (ח)| כבשו: פרנקו מסטאנטואונו, גונסאלו גארסיה
    -ניצחון 1:4 על ריאל סוסיאדד (ב)| כבשו: ויניסיוס ג’וניור-2 [פנדלים], פדה ואלוורדה, גונסאלו גארסיה

בסה"כ בתקופתו בריאל מדריד החמיץ אמבפה 14 משחקים מתוך 106. שני משחקים אשתקד היו בשל כרטיס אדום נגד אלאבס (אתלטיק בילבאו וחטאפה במסגרת הליגה), הוא קיבל מנוחה בגביע המלך נגד לגאנס וריאל סוסיאדד על אף שהיה כשיר, וכך העונה גם נגד אלבסטה.

במשחקים האלה ניצחה ריאל מדריד תשע פעמים, סיימה שלוש פעמים בתיקו והפסידה רק פעמיים – בעיקר זכור המשחק העונה נגד מנצ’סטר סיטי בסנטיאגו ברנבאו כשריאל הייתה חסרה רגל מסיימת. ריאל כבשה 33 שערים ב-14 המשחקים בלעדיו – כלומר 2.35 בממוצע למשחק.

כל השערים של גונסאלו גארסיה בריאל היו ללא אמבפה על המגרש וזה די מדהים. כמובן כל הארבעה בעונה שעברה באליפות העולם למועדונים, העונה השלושער נגד בטיס, השער נגד ריאל סוסיאדד בליגה, וגם בגביע נגד אלבסטה וכן נגד ברצלונה בגמר הסופרקופה הספרדי, שכן גונסאלו השווה ל-2:2 עמוק בתוספת הזמן הבלתי נגמרת של המחצית הראשונה ואילו אמבפה נכנס לרבע השעה האחרונה. גונסאלו עם תשעה שערים במשחקים בהם אמבפה לא שיחק.
במקום השני אחרי גונסאלו, במפתיע אולי, ניצב פדה ואלוורדה עם שישה שערים במשחקים האלה, בעוד לוויניסיוס ג’וניור יש שלושה בלבד – כמו רודריגו, שניים בפנדלים. לג’וד בלינגהאם ורודריגו שני שערים וגם לאנדריק (בעונה שעברה)

בטח שמתם לב שפיטארץ כובש את הכותרות אחרי שהמשיך לקבל קרדיט מצד ארבלואה
יש גם כותרות מופרעות שארבלואה מתכנן לשלב אותו עד למצב שיתמסמר להרכב
אבל בשורה התחתונה במועדון מרוצים מהמאסטרו הצעיר והכי חשוב - מאמינים בו מאוד.

חבר נראה לי התבלבלת בת’רד, ‘פנטזיות’ זה בשרשור המקביל

לא שלמישהו היה ספק ועדיין חשוב:

המספרים אומרים: צ’אבי אלונסו המאמן עם אחוז הניצחונות הכי גבוה בריאל מדריד מאז זינדין זידאן בפרק א’. אלונסו ניצח 24 מ-34 משחקיו (סה"כ המאזן הוא 24-4-6) - 70.6% (עיגלו כאן ל-71%). ב-Score90 הציגו את הדירוג, הספרדי מעל קרלו אנצ’לוטי. והמאמן הנוכחי…

צ’אבי אלונסו הפסיד לפריז סן ז’רמן (תבוסה 4:0), לאתלטיקו מדריד (תבוסה 5:2), לליברפול, למנצ’סטר סיטי, לברצלונה והפסד אחד לקבןצה בינונית כמו סלטה ויגו.

אלבארו ארבלואה עם מאזן 8-0-4, הפסיד כבר ארבע פעמים בכשליש מהמשחקים. ואף הפסד לא הגיע נגד יריבה טובה באמת - עדיין לא פגש את סיטי, לא היה דרבי שני וגם לא קלאסיקו. ארבלואה הפסיד לאלבסטה מליגת המשנה, לבנפיקה, לאוססונה ולחטאפה.

לסנטיאגו סולארי (69%) ולרפא בניטס (68%) שעמדו על הקווים יותר משחקים מארבלואה - אחוז ניצחונות קצת יותר גבוה.

אמן ולא נרד יותר למקלטים ובכל-זאת אם חלילה כן: משהו שהכנתי לילדים שאני עובד איתם. מוזמנים לאתגר את עצמכם ואת הילדים שלכם מי שיש לו ברוך השם - בתפזורת ריאל מדריד. בעיקר נוסטלגיה ושמות של אגדות מהעבר (ומעט שחקנים מהסגל הנוכחי) - על המועדון הגדול בעולם ולספר להם שהקבוצה של היום היא לא יותר מחיקוי זול.

בנק מילים: ריאל מדריד, סנטיאגו ברנבאו (האצטדיון), פלורנטינו פרס, ראול, כריסטיאנו רונאלדו, סרחיו ראמוס, איקר קסיאס, לואיס פיגו, זינדין זידאן, רוברטו קרלוס, גוטי, רונאלדו, לוקה מודריץ’, פפה, טוני קרוס, מרסלו, פרננדו היירו, גארת’ בייל, קלוד מקאללה, קארים בנזמה, חואניטו, אלפרדו די סטפאנו, פרנץ פושקאש, פאקו חנטו, קיליאן אמבפה, טיבו קורטואה, ויניסיוס ג’וניור, דני קרבחאל, ג’וד בלינגהאם, פדה ואלוורדה.

מתנצל בפני אמיליו בוטראגיניו אגדה ענקית ללא ספק וגם קרלוס סנטיאנה שהשמות שלהם קצת ארוכים ולא היה לי כוח להוסיף עוד משבצות.

בטח שמתם לב ששחקני ברצלונה בכלל לא צללו ברחבה נגד אתלטיקו, לא לאמין לא ראפינייה, לא לא, הם לא צוללים כמו שחקני ריאל הנלוזים :sweat_smile:

וואו לאמין צלל מלא שיהיה בריא.

לא מלא מלא, רק שלוש ארבע פעמים, סביר.

צריך לקבל כמה סטירות על זה. אני מתנדב.
רק שלהבדיל מויניסיוס, הוא לא קיבל פנדלים מומצאים.
לא זוכר את ראפיניה צולל. פעם אחת קיבל דחיפה ודרש פנדל. לא הגיע לו, אבל זאת לא צלילה.

לאמין עולה לי על העצבים. מתבכיין לשופט ללא הפסקה וצולל. נשאר על הרצפה להתבכיין כשהמשחק ממשיך. בא לי לבעוט בו

זה כמובן לא עדיין ברמה של ויני, אבל יש סימנים רעים מאוד. הלוואי ויהיה מישהו שיחנך אותו.

לא יכולתי להפסיק לחשוב על מה פויול היה עושה אם הוא היה במגרש. תופס אותו מהאוזן ומעיף אותו.

אני לא חושב שהטענה שלנו היא שלנו אין צוללנים. לאמין בהחלט נופל להגדרה הזו

הטענה שלנו שאנחנו לא מקבלים את הפנדלים שאתם מקבלים…

ראפיניה יודע לעשות צלילות . גמר הגביע שנה שעברה עשה אחת כזו אבל זה לא באותה רמה של ויני ואמבפה ולאמין.

אני מאשים את השופטים בזה. אני ישמח לראות שחקנים מורחקים על הרמאות הזו. מצידי גם לאמין. רק שהיה אחידות.

3 פוסטים אוחדו לנושא קיים: הפורום שלנו :: דיי עם העריכות

בטח שמתם לב שלחוליית הצדק והמורל מהפורום המקביל שהתלוננה פה פוסט אחרי פוסט שויני הוא קוף ואין שום הוכחה ששחקן בנפיקה קרא לו קוף כי יש לו יד על הפה, לא היה כלום לומר על זה שהרחיקו את מאסטה בלי הוכחות על מה שאמר כי היתה לו יד על הפה.

דוח השופט זאת ההוכחה האולטימטיבית.
לא מאמין לי? תקרא על מה מאמן סביליה הורחק מ 7 משחקים

יש לכם קטע שאתם מדברים עליי ברמיזות אבל לא מזכירים את שמי. זה חמוד. אל תתביישו אני בנאדם ממש נחמד.

האמת היא שאני לא מבין את ההשוואה. במקרה אחד שחקן שמע, או חשב ששמע. השופט לא שמע כלום. במקרה שלכם, השופט שמע הכל.

ההבדל הוא שאצל מאסטה מי ששמע את הסיבה להרחקה היה זה שאחראי על ההרחקות (=השופט) ועל סמך הדברים של השופט מענישים בלי צורך בהוכחות נוספות.

אצל ויני מי ששמע זה ויני וחברים שלו לקבוצה. הטענה היא שמקבלי ההחלטות לא יכולים להסתמך רק על הדברים שלהם כי הם נוגעים בדבר ועם אינטרס.

אם השופט היה שומע שהוא קרא לויני קוף לא חושב שמישהו פה היה אומר משהו גם אם זה היה עם חולצה על הפה.