בטח שמתם לב ש...גירסת ריאל מדריד

בהמשך לזה, עכשיו דיווח חדש שואלורדה פונה לבית חולים אחרי מכות עם טשואמני.

אני מבין שמהריב שלהם אתמול לא היו השלכות ולכן זה נמשך גם היום ונגמר ככה.

פשוט הזייה.

אשכרה. פסיכי

כמה עולה להחזיר את קרלו? שלמו לאיש כמה שהוא רק רוצה, שלא יהיו חילופים שלא ויהיה משחק לחץ, לפחות לא נדרדר למועדון קרב גרסת מדריד.

אשכרה מישהו הצליח לפרק את וואלוורדה הגלאדירטור הזה מכות.

יאללה גאבי, זה הזמן, הוא כבר פצוע.

אתם צריכים לעשות חריש בעיקר מבחינת משמעת, ולהתחיל לבעוט בראשים תרתי משמע. ריאל מדריד ממש איבדה את הזהות ובעיקר את המקצועיות שלה. ושלא תבינו לא נכון, בכל קבוצה לפעמים רבים, גם בברצלונה היו חיכוכים ועצבים באימונים. מסי רב עם מארקס, ניימאר עם סמדו, גם פויול רב עם ויסנטה לדעתי באימון נבחרת. אבל זה כבר איבוד עשתונות של שחקנים שחושבים שמגיע להם הכל ואין להם כבוד למועדון. ולעצמם.

אלונסו צדק כשהוא אמר שהוא לא חשב שהוא מגיע לגנון.

אני לא זוכר כזו תקופה של תחושת סלידה מרוב שחקני הקבוצה, מאמן, הנהלה. שונא את שחקני הקבוצה שאני אוהד יותר משחקני ברסה, אתלטיקו ואפילו מאפיו ודאמיאן סוארז.

לא ייאמן לאן פרז הוריד אותנו ואני פסימי מאוד לגבי העונות הקרובות.

פדה וואלוורדה הוא אכזבה עצומה. החתירה תחת צ’אבי והתלונות על העמדה, שתיקות והיעלמות אחרי הפסדים ותקופות קשות ועכשיו זה. לא מפסיק לאכזב.

ויניסיוס טיפש ואין ממנו ציפיות, אבל פדה, לפחות על המגרש, תמיד היה נראה מחויב ו"קפטן" עתידי.

קורטואה צריך להיות הקפטן הראשון והיחיד בערך. אין אחד, אחד שהוא מספיק ישר, חרוץ ולא אלים (פה רודיגר נפסל) מלבדו בסגל. אולי אמבפה.

אני בכל זאת מרוצה שכל הרפש והזוהמה יוצאת עכשיו. פלורנטינו לא יוכל לטמון את הראש בחול ולאתרג את השחקנים האלה

מארקה על המכות בין פדה לצ’ואמני

פדה סירב ללחוץ את היד של צ’ואמני בתחילת האימון, אחר כך תיקל אותו קשות, אחר כך צ’ואמני התעצבן והיה אירוע.

כתוב שם שפדה קיבל חתך, אבל לא ממכה של צ’ואמני. לא כל כך הבנתי ממה.

בכתבה אחרת, מספרים שרודיגר וקרראס שוב רבו.

ב MD מוסיפים אש למדורה. אומרים שאמבפה היה משועשע מכל האירועים האלה ועזב את האימון כשהוא צוחק.

זה שאין לריאל מדריד מאמן זה ידוע, אבל איפה הקפטנים?
מינוי של מוריניו הקשיש לתוך הבלאגן הזה, יותר מתמיד:

לא שלם במאה אחוז עם אזכור שלו אבל אני לא שולל את ג’וד בלינגהאם. בטח לא קיליאן אמבפה.

לגבי הסיטואציה הנוכחית: אולי הגיע הזמן להפסיק עם מתן הסרט אך ורק לפי פז"ם. עם נאצ’ו זה עבד מעולה. יש אחרים לא ראויים. יש הבדל גדול בין שחקן מחויב שמתחיל לפלס את דרכו ולקבל כבוד בחדר הלבשה לבין הקפטן הראשי. ברגעים כאלה גם לוקאס חסר לי ולא רק מודריץ’ ובטח ראמוס. קרבחאל גמור עם הפציעה. גם אני הרגשתי שיש כוכבית ואף יותר עם פדה בעידן אלונסו ולראשונה התאכזבתי ממנו לא רק נטו יכולת.

אתמול עוד קראתי בגיחוך מה שקרה אבל לאור פרק ב’ מרגיש די פאדיחה. כל הכאוס שחשבנו שיהיה צץ בחודש האחרון ואין קרוב למבוגר אחראי.
חייבים להיענש מצד אחד ובקלאסיקו מה עולים עם טיאגו וקמא? מצד שני דיליי בסנקציה זה לא רציני ולתת להם מנוחה לפני המונדיאל זה פרס. ודווקא משחקנים שיחסית אכפת להם ממה שקורה והם בסדר (לטשואמני יש את הימים שלו).

על השופטים וכדומה המועדון מיהר ממש היה בהיכון לפרסם הודעות רשמיות וכאן כלום. מרגעי השפל בשנים האחרונות בהחלט.

אולי נעבור לספור אחורה לתום העונה ולא לפי מספרים אלא טבלת ייאוש כמו בצבא. עוד 20 יום מהיום..

דימה נהנה מכל רגע לא ריפרש ככה בטוויטר ובמארקה באינטנסיביות כזו מעולם.

לא מבין את החרא הזה, למה צריך את מוריניו שיעמיד את השחקנים במקומם? למה איפה ההנהלה של הקבוצה? איפה המנכ"ל? איפה פרז? מה זה הבית זונות הזה? למה בדיוק הפכנו?
נראה לי שכמו כל תפקיד אחר בעולם גם במדריד לפרז יש כבר שיכרון כח, הבנאדם שולט בקבוצה ביד רמה ועושה מה שהוא רוצה כבר איזה 15 שנה; כשאין תחלופה בסוף החומר מתעייף.
אני אישית לא מעוניין לראות את מוריניו בשום צורה, האיש מזמן כבר לא יודע לאמן, אני לא מעוניין להמשיך לראות את הקבוצה שלי משחקת חרא וכל הקטע הזה של כל העולם נגדי.
שחקנים צריכים להבין איפה הם נמצאים, מי שלא מתאים לו שיעוף על טיל.
זה מה שקורה כאשר מעדיפים שחקן על מאמן…

השחקנים האלו לא יפספסו הזדמנות לעקוץ ימי חופש!

יש הרבה שמועות גם בעניינו. שאבא שלו התערב גם לאלונסו וגם לארבלואה.

אחרי שוולוארדה חילק אגרופים בכל הזדמנות לשחקני היריבה כנראה הוא השתעמם וחיפש אתגר מבית. נפל על האחד הלא נכון. תמשיכו ככה אולי זרקו מלחיה שאנחנו לא יודעים עליה.

לפי ה׳אס׳:

כשהשחקנים חזרו לחדר ההלבשה, ופדה ואלוורדה המשיך להאשים את טשואמני בהדלפות לתקשורת, טשואמני ניגש אליו ואמר לו ברוגע שהוא חייב להפסיק עם ההאשמות. אבל ואלוורדה סירב להפסיק והמשיך בשלו.

כשהוא המשיך, טשואמני הנחית אגרוף עוצמתי בפניו של ואלוורדה, שהפיל אותו מיד לרצפה, שם הוא נחבט בראשו ונחתך.

ואלוורדה נראה סחרחר מאוד וכמעט מחוסר הכרה,
והוא פונה מהמקום בכיסא גלגלים.

סיפור הזיה. מזכיר לי את המכות שדודו אווט חטף.

קשה לדעת מה באמת קרה, אולי גם מנפחים את זה. מה שכן, מלבד אוהדי בארסה שמשועשעים מהסיפור, יש שחקן אחד שבטח מאוד מאושר-באנה של אתלטיקו.

אני חושב שאתה מתבלבל. לפויול היה עימות קטן עם דויד סילבה (אלא אם כן היה לו גם עם ויסנטה ואני לא יודע).

שניהם לא ישחקו בקלאסיקו. פדה ואלוורדה מסיבה רפואית - הוא אובחן עם פגיעה מוחית טראומטית (פורסם דו"ח פציעה באתר הרשמי) ויש לו מנוחה בת שבועיים לאחר האבחנה, ואורליאן טשואמני כעונש.

בינתיים ריאל מדריד הוציאה הודעה רשמית לקונית אך מכריזה שהם ייענשו: “ריאל מדריד מודיעה כי בעקבות האירועים שהתרחשו הבוקר באימון הקבוצה הבוגרת, החליטה לפתוח בהליכים משמעתיים נגד שחקני הקבוצה פדה ואלוורדה ואורליאן טשואמני. המועדון יודיע על התוצאות בשני המקרים בהמשך, לאחר השלמת ההליכים הפנימיים המתאימים”.

אגב היו דיווחים שהיחסים בין שני הקשרים התדרדרו עוד מלפני המשחק ההוא נגד קייראט בו פדה היה השחקן שהגיע למסיבת העיתונאים והביע חוסר רצון לשחק כמגן ימני.

פדה ואלוורדה מפרסם הודעה באינסטגרם או יותר נכון את גירסתו לאירועים האחרונים - מודה כמובן שהיה עימות עם חבר לקבוצה אבל טוען שלא היה שם אגרוף או משהו כזה.

"אתמול הייתה לי תקרית עם חבר לקבוצה במהלך אימון. העייפות מהתחרות והתסכול גרמו להכל להיראות מופרז. בחדר הלבשה רגיל, דברים כאלה יכולים לקרות ובדרך כלל נפתרים באופן פנימי מבלי שזה יפורסם. ברור שמישהו כאן מפיץ שמועות במהירות. ועם עונה ללא תארים, שבה ריאל מדריד תמיד נמצאת תחת פיקוח, הכל מופרך ומאבד פרופורציות לחלוטין. היום הייתה לנו מחלוקת נוספת. במהלך הוויכוח, פגעתי בטעות בשולחן, וזה גרם לי לחתך קטן במצח שדרש ביקור שגרתי בבית חולים.

בשום שלב חבר לקבוצה לא פגע בי, וגם אני לא פגעתי בו, למרות שאני מבין שקל יותר לכם להאמין שהתנגשנו או שזה היה מכוון, אבל זה לא קרה. אני מרגיש שהכעס שלי על המצב, התסכול שלי לראות כמה מאיתנו נאבקים למען סיום עונה טוב, נותנים את כל כולנו, דחפו אותי עד כדי ויכוח עם חבר לקבוצה.

"אני מצטער. אני באמת מצטער כי המצב הזה כואב לי, הרגע הזה שאנחנו עוברים כואב. ריאל מדריד היא אחד הדברים החשובים ביותר בחיי, ואני לא יכול להיות אדיש אליה. התוצאה היא הצטברות של דברים שמגיעה לקרב חסר טעם, שפוגע בתדמית שלי ומשאירה מקום לספק שהם ימציאו סיפורים, ויוסיפו שמן למדורה של תאונה. אין לי ספק שכל חילוקי דעות שיכולים להיות לנו מחוץ למגרש יפסיקו להתקיים על המגרש עצמו, ואם אצטרך להגן על הקבוצה בתוך אצטדיון, אהיה הראשון.

“לא התכוונתי לדבר עד סוף העונה. הודחנו מליגת האלופות, ושמרתי את הכעס והטינה שלי לעצמי. בזבזנו עוד שנה, ולא הייתי במצב לפרסם ברשתות החברתיות כשהפנים היחידות שהייתי צריך להראות היו על המגרש, ואני מרגיש שזה מה שעשיתי. זו הסיבה שאני זה שהכי עצוב וכואב לי לעבור את המצב הזה שמונע ממני לשחק במשחק הבא בגלל החלטות רפואיות. תמיד נתתי את כל כולי, עד הסוף, וזה כואב לי יותר מכל אחד אחר שאני לא מסוגל לעשות זאת. אני זמין למועדון ולחבריי לקבוצה לשתף פעולה בכל החלטה שהם יראו לנכונה. תודה”.

הקפטן שלנו לקלאסיקו ביום ראשון - ויניסיוס ג’וניור, הולך להיות ממש כיף. ויני יענוד את הסרט על אף שטיבו קורטואה חוזר כמעט בוודאות לשחק.

בין ההודעות היותר מביכות שראיתי. עדיף היה שלא יגיד כלום. פשוט תסתום, מה שקורה בחדר הלבשה נשאר בחדר הלבשה, ומדברים על זה אחרי הפרישה בפודקאסטים. זהו.

כמו למשל המקרה של היינצה ורוי קין. התכסחו במגרש, התווכחו בחדר הלבשה, רוי קין דפק לו נוקאאוט. לא שמעת על זה כלום. וככה צריך.

ואם כבר אתה מספר, אז תגיד דוגרי ואל תזלזל באינטיליגנציה של האנשים. אעלק במהלך ויכוח פגעתי בטעות בשולחן…נשמה קיבלת פצצה לפנים כי חשבת שאתה יכול להיות רמבו על כולם. המהגר מצרפת שלח אותך לעשות חושבים.