התקף חרדה קלאסי, לא נעים…
מאחל למיליטאו את כל ההצלחה שבעולם אצלנו, אני מאמין בו מאוד ומקווה שלא יצטרך להתמודד עם מצבים דומים בעתיד.
אני דווקא חושב שזה לא כזה נורא. חצי מהשחקנים היום באים, אומרים האלה מדריד והביתה. נראה שהוא מבין איפה הוא נמצא וייתן את כל הלב. אני צפיתי בהצגות של כל השחקנים שהחתמנו הקיץ (כן קצת משועמם) ובכולן פלורנטינו דיי קריר ומנגד, ב2009 בהצגות של קאקא, רונאלדו, בנזמה ושאר החברה פלורנטינו אחרת לחלוטין וגם השחקנים כולם שמחו והתרגשו. קצת גלשתי וחפרתי אבל הנקודה שלי היא שטוב שיש עוד שחקנים עם לב.
כמובן שצחקתי וזאת אכן תגובה אנושית ומעוררת אמפתיה.
אם כשאתה מוצג בריאל מדריד לא תהיה חרדתי אז מתי כן…
https://twitter.com/i/status/1149219968082436096
מרסלו שם את ימי הכרס מאחוריו ונתן עבודה הקיץ
אלא אם כן אתה יוביץ’…
בנזמה מחוייך בחוץ וקציצה במגרש, יוביץ’ שקט בחוץ וקילר במגרש, אני חושב שכולנו יודעים את מי תעדיף
מרסלו נראה יותר טוב ממה שהוא נראה כשחתם אצלנו…יש לי הרגשה שהרבה חברים כאן יאכלו את הכובע.
ואתם רואים את הבחור שם בצד שמאל מאחורה, זה שמקושר לארסנל, הוא בסוף כמו כל עונה בסוף ישחק יותר מחצי המשחקים של ריאל.
הייתי מצפה לפחות לאיזה קעקוע חדש. כלום.
היפני שלנו מתחיל להתאקלם
זה הזמן לציין שקובו לא יוכל לשחק בקבוצה הראשונה העונה עקב בעית דרכונים. גם רודריגו כרגע בחוץ עד שואלורדה יקבל דרכון ספרדי (אמור לקרות עד תחילת העונה). שני הזרים הנוספים הם מיליטאו ו-ויניסיוס.
זה גם הזמן לספר שמרסלו ו-ויניסיוס יצאו לטייל במונטראול בלי רודריגו כי הוא לא הצליח להתעורר בבוקר
אם הם נרשמים כשחקני קסטיליה,הם עדיין לא יוכלו לשחק עם הסגל הבוגר?
למשל במקרה שויניסיוס ומיליטאו פצועים ולא בסגל,יהיה אפשרי להקפיץ אחד מהם מקסטיליה?
שלילי
צריך לרשום שלושה זרים מראש
עם רודריגו יהיה בסדר כאמור כי ואלורדה יקבל אזרחות ספרדית.
מי החליט שרודריגו עדיף על קובו?
זה יכול להשתנות בהתאם לביצועים בהכנה או שזה כבר נעול וחתום?
לא חתום אבל זאת ההערכה. רודריגו קצת יותר מנוסה ועלה 45 מיליון יורו, צריך להתחיל לייצר פדלאדות כדי להחזיר את ההשקעה.
בכל מקרה שניהם יתחילו את העונה בקסטיליה, השאלה היא רק את מי ירשמו כזר לקבוצה הראשונה. ושניהם יוכלו לשחק בצ׳מפיונס.
כמו כן, יש חוק בספרד שמאפשר לדרום אמריקאים לדרוש אזרחות אחרי שהייה של שנתיים במדינה, לכן שנה הבאה וינסיוס יוכל להגיש בקשה ולא להחשב לזר.
ככה יהיה מקום גם לקובו.
נאצ׳ו אומר שבבו קובו ‘מדבר ספרדית יותר טוב מאיתנו’. צריך להתחיל לשלוח כמות משמעותית יותר מנערנו לאיזו שנה או שנתיים בלה מסאיה, עושה רק טוב
עם נשיא כמו שלנו ונשיא כמו שלכם, זה עוד עלול לקרות…
המארקה מפרסם שהתכנון לגבי קובו הוא להשאירו בקסטילייה תחת אל גראן קפיטאננו לשעבר ראול, בכדי שלא יתפוס מקום של זר בדיוק כמו שבעונה שעברה היה ויניסיוס שלא נרשם כאחד הזרים המותרים בסגל הבוגר שנה שעברה.
גיא אתה בטוח שקובו לא יוכל לשחק בליגה?
אתה בטוח שהחוק הוא מעל שנתיים בלבד ותקף על כול מי שמגיע מהיבשת הדרום אמריקאית? איזה אינטרס יש למדינת ספרד לתת אזרחות לאזרחים מברזיל/סורינאם/גיאנה?
בנוסף, אם החוק אומר ששחקן דרום אמריקאי זכאי לאזרחות לאחר שנתיים, למה קאסמירו עדיין לא קיבל אזרחות? הוא הרי משנת 2013 משחק במועדון ועדיין נחשב כשחקן זר. וואלורדה בנוסף משחק בספרד כבר שלוש שנים וגם כרגע הבקשה שלו לא בטוחה ב100% ובמועדון חוששים שהתשובה תהיה שלילית. עוד דוגמא אומנם פחות טובה היא מרסלו שהגיע ב2007 ורק ב2011 קיבל את האזרחות שלו, ולדעתי גם זה היה בגלל הבן שלו שנולד
אני לא מבין בחוק הזה ככה שאני לא יכול להגיד במדויק אבל אני משער שהוא לא כזה שחור על גבי לבן (דרום אמריקה-שנתיים-אזרחות). בכול מקרה, רק שזה לא יהיה על חשבון קובו