בטח שמתם לב ש...גירסת ריאל מדריד

נראה שהיריבה העירונית בדרך לאקזיט מרשים. אובלאק עם עצירה ענקית. פליקס כבש ובישל. כשזה הריל דיל, ועוד מוקדם לקבוע לגביו, לא צריך הסברים שמגיע צ׳אנס. מחכה שיהיה אצלנו שחקן בית שיקבל המון דקות משחק בדרך הזו. נראה שאודגארד הוא כרגע המועמד, אבל הדרך עוד ארוכה.

https://twitter.com/RouteOneTweets/status/1179131457517887488?s=19

לא שחקן בית אבל בסדר.

ההגדרה של שחקן בית היא מאוד סובייקטיבית.
הרי גם גוטי שיחק בברסה כילד (יש איזו תמונה כזו שרצה ברשת) האם הוא לא שחקן בית?
האם מסי שחקן בית? מבחינתי מצבו זהה לאודגארד.
לא כל השחקנים נולדו במדריד ושיחקו במועדי הנוער כל חייהם, אבל לטעמי אם שחקן משחק באיזושהי קבוצת נוער של המועדון הוא שחקן בית.

למה שנחליף בקיץ מאמן שזה עתה זכה באליפות?

גביעי אלופות יש מספיק, צריך לעבוד על שיפור יתר השיאים.

article-1291291-0A2B224B000005DC-179_468x286

מציעים לו סלמון והוא מבקש חמון

מגזין האופנה ווג, בגרסה לגברים במדינות ערב, הוציא גיליון עם קארים בנזמה על השער.

היא לא. יש הגדרה רשמית (והגיונית), שהנורבגי לא עונה עליה.

אין לי מושג על מה מדובר אבל זו השוואה תמוהה. גוטי שיחק במדריד מגיל 9, כלומר מאז שהוא התחיל באמת לשחק כדורגל - הוא בדיוק ההגדרה המושלמת לשחקן בית.

“מבחינתך” לא משנה כלום. מסי הגיע לבארסה בגיל 13 ועבר (במהרה הודות לאיכות שלו) ברוב קבוצות הנוער העיקריות של המועדון, לפני שבכלל שיחק בבארסה C, אחר כך בארסה B ואז הקבוצה הראשונה. אודגור הגיע בגיל 17 כרכש והתחיל להתאמן עם הקבוצה הראשונה.

זאת בדיוק הנקודה. הוא לא שיחק דקה בקאנטרה של מדריד. שיחק פחות מחצי עונה בקבוצת המילואים בליגה מקצוענית, התאמן עם הקבוצה הראשונה בזמן הזה ונשלח לשלל השאלות.

מרפרוף קצר, אתה קצת לא מדייק בנתונים של אודגור.

הגיע לריאל ב2015, גיל 16, שיחק בקסטיליה כ 64 משחקים שמתוכם אפילו שיחק משחק נגד בילבאו בבוגרת.
עד העונה היה מושאל רק ל 2 קבוצות, הירנביין וויטסה.

תקנו אותי אם אני טועה.

עריכה:

אכן טעה מעט בנתונים אבל השורה התחתונה הייתה נכונה, על פי ההגדרה היבשה בכדורגל הוא לא נחשב שחקן בית של מדריד.

טעה קצת הרבה,
מלהגיד שלא שיחק דקה בקאנטרה ועד לכך שהוא שיחק יותר דקות מאשר בכל קבוצה שהושאל אליה, מטעה לגמרי.
בכל אופן, מבלי להכנס לקטנות, מן הסתם אין מה להשוות אותו למסי.

אגב, דעתי האישית נוטה להסכים אתכם.

לשאלה האם זה סובייקטיבי או לא שחקן בית? אני חושב שזה משהו שהשחקן עצמו צריך להעיד.

מדריד קסטייה היא לא חלק מהקאנטרה והיא לא קבוצת נוער. זאת הנקודה. וזה לא משנה אם הוא שיחק שם חצי עונה או 60 משחקים.

וסוסיאדד היא הקבוצה השלישית שהוא מושאל אליה אז לא מבין איפה פה הטעות שלי.

זה שהקסטייה לא משחקת בליגת נוער קובעת שהקבוצה היא לא חלק מהקנטרה?
אומנם משחקים שם שחקנים מעבר לגיל הנוער, אני מעריך שזה שהוא שיחק שם בגיל צעיר מאוד הייתה בעיקר כדי שישחק ברמה גבוה יותר מילדים עד 18.

מהיכן ההגדרה שהקסטייה היא לא חלק מהקנטרה? מאחר והיא לא משחקת בליגת נוער זה אומר שהיא לא חלק מהקנטרה?
שאלה רצינית, אם טעיתי אז כנראה שלא הבנתי את המשמעות של הקנטרה מההתחלה, קבל את התנצלותי.

מסכים שהיא השלישית, מהעונה, עד היום הושאל רק לשנים ולא התייחסתי להשאלה הזו מלכתחילה, 2 קבוצות עד העונה זה לא שלל השאלות.

אכן טעית. זו ההגדרה.

לא מבין מה זה “מהעונה” (למה ההשאלה של העונה לא נחשבת?) ומה פשר הקטנוניות הזאת. כתבתי שהוא הגיע למדריד כרכש היישר לקבוצת המילואים (ובו זמנית התאמן עם הקבוצה הראשונה), ואחר כך נשלח לשלל השאלות. אם הגזמתי ו-3 זה לא נחשב “שלל” (כמה כן? 6?) אז בסדר. בו-הו.

• אודגארד הוא לא שחקן בית כמו שקאסמירו לא שחקן בית
  • הגם שהוא לא משחק במדי הקבוצה הבוגרת, ברור שמכשירים אותו לרגע בו זה יקרה תוך שהכוונה הינה שלא יהיה עוד שחקן סגל אלא בורג מרכזי. לכן, האוהד הממוצע לא רואה בו עוד שחקן אלא מישהו שכביכול חולם להיות מספיק טוב לככב במדי ריאל מדריד יום אחד

הזוכה בתואר “הויכוח המיותר לשנת תש"פ” הוא…

הויכוח על האם וואלורדה השיג מספיק כדי להחשב מועמד ראוי לאימון ברצלונה לעומת פפ וזידאן :wink:

עדיין לא מקבל.
לא, אני לא מחשיב את אודגארד כשחקן בית, אבל בתכלס הוא הגיע לריאל שנתיים מבוגר מכשמסי היה כשהגיע לברסה. מה קרה בשנתיים האלה שהפכו שחקן לשחקן בית? שניהם שיחקו עם הנוער, ושניהם יעלו לבוגרת.

מה זה משנה השאלה? האם סאמפר במידה ויחזור אליכם אינו שחקן בית?
האם רמת ביתיותו של שחקן בית מתקלקלת אם הוא מושאל לשנה?

מה ההגדרה של שחקן בית? האם לשחק מגיל מסוים או בכלל לא לשחק בקבוצות אחרות? זו שאלתי.

עזבו את זה שמבחינתי הרבה יותר חשוב לי ששחקן יהיה מדרידיסטה מאשר שחקן בית. “שחקן בית” הגדרה אוברייטד לגמרי.

3 שנים לפחות בקבוצת נוער (מה שלאודגרד אין, משחק בבארסה ב’ או בקאסטיליה לא נחשב), דוגמא קלאסית - איקארדי החלוץ שיחק אצלנו עונה בבארסה ב’, שחקן בית? כמובן שלא.

סאמפר בבארסה מאז שהוא התחיל ללכת, הוא כמובן שחקן בית זה לא משנה שהוא הושאל יותר פעמים מאשר פתח בהרכב.

אני לא מבין את הדוגמאות שלכם. קראת את מה שכתבתי בכלל? סאמפר בבארסה מגיל 6, איך זה דומה ומתי אמרתי שההשאלה היא מה שפוסלת את אודגור? אודגור לא שחקן בית כי להגיע כרכש בגיל 16-17 לקבוצת המילואים ולהתאמן בקבוצה הראשונה זה פשוט לא נחשב ואפילו לא קרוב. את 3 ההשאלות ציינתי כדי להראות שבכל השנים שלו כשחקן מדריד הוא לא ענה על ההגדרה ולא עבר בקאנטרה. וכפי שכבר אמרתי, מסי עבר ברוב קבוצות הנוער החשובות (עוד לפני ששיחק בשתי התת-קבוצות של בארסה) והגיע בגיל 12-13.