רומנו אתה יודע לקרוא אבל אתה לא מבין מה אתה קורא יא נסיך לבן. דימה עקץ אותך בציניות ורמז שריאל מדריד הקבוצה הכי טוב גדולה באירופה. שוב, אתה מדמיין טיעונים וזה נהיה מביך.
רק בריאות.
רומנו אתה יודע לקרוא אבל אתה לא מבין מה אתה קורא יא נסיך לבן. דימה עקץ אותך בציניות ורמז שריאל מדריד הקבוצה הכי טוב גדולה באירופה. שוב, אתה מדמיין טיעונים וזה נהיה מביך.
רק בריאות.
חוק גודווין של הפורום אוריה.
ובקשר לדור, הגזמתם יא מניאים (מלשון ברסה מניה ולא רק) דור סך הכל כתב הודעה חמודה וכולנו נסכים שמסי חולק את המקום הראשון עם דייגו. וזיזו שני. וקרויף. ואז דיניו ופנומנו. ואז אינייסטה ומודריץ’. וסוגר את רשימת הגוטים ראול גרסיה המלך.
וזה כמובן הדירוג הנכון בהיסטוריה של המשחק.
אחד הכישלונות, ללא ספק.
ואני השחלתי לו עקיצה קטנה, ואז הוא התפוצץ.
הוא לא מבין שזה לא רציני. הוא קרא לגדול מכלום אחד מ, ואני קראתי לקבוצה הגדולה ביותר שהיא אחת מ.
עכשיו הוא כועס על המורים שלי שלא לימדו אותי לקרוא.
ההודעה שלי לא הייתה מכוונת אליך כמובן כי דווקא התשובה שלך הייתה הכי טובה ומדויקת. אבל מאז זה התדרדר.
אילוסטרציה של טל מגיע באיחור לדיון שהיה נפיץ נלכתחילה -
שוב מניף לי את התמונה של ליאו מסי מציג את החולצה שלו בסנטיאגו ברנבאו מהמשחק ב-2017, אחלה, גם יש סיפור מצחיק סביב זה, כולנו ראינו בלינקים בדיליי. באמת הפסד כואב. לקחתי מזה משפט - Nadie Dijo Que Seria Facil. מה אתה מראה לי פה שקשור לעולם? ברור שהיינו שטיח שלו לא מעט פעמים, ברור שהמאזן שלנו בקלאסיקו עלוב.
הפרט הלא חשוב של אותה עונה - אז באותה עונה זכינו לא רק באליפות אלא גם בליגת האלופות, אז אני אזכיר את המשפט הידוע שלי: עונה שמסתיימת עם זכייה בליגת האלופות היא עונה מוצלחת. בטח דאבל. סרחיו ראמוס שהורחק באותו משחק הזמין את ג’רארד פיקה לצפות בגמר נגד יובנטוס במושב VIP ונענה בשלילה. אותה ברצלונה אגדית שלך הייתה שטיח נגד יובנטוס שהייתה שטיח במחצית השנייה נגדנו. בריאות הנפש לכולם.
גם כמה מסי עשה צחוק מריאל מדריד בקלאסיקו לא רלוונטי לדיון או לטיעון, אלא רק להודעת הפתיחה שלי.
האמת שדמיינתי דווקא אותו כליטל פינגר בקרב הממזרים בא ורומס הכל
מבחינתי, מבחינת כדורגלן נטו, רונאלדו בשיאו (2008-2014) שחקן טוב ממסי. למסי יש יותר תארים, מונדיאל, דריבל וגם שיא יותר ארוך, אבל גם רונאלדו במקום להישאר ביונייטד הנוחה יצא לאתגר חדש, תמיד קיבל יותר שנאה וביקורת ובכלל עבר קריירה קשה יותר.
מבחינתי אין סיכוי שבן אדם אובייקטיבי שראה את שניהם באותה תקופת זמן חושב שמסי כמה רמות מעל רונאלדו. הזקנה של רונאלדו מביישת את השיא שלו וגם כבר ב-2015 הפך לשחקן טוב הרבה פחות, אבל כשהוא היה בשיאו הוא היה לכל הפחות מאוד קרוב למסי.
יש לך מזל שהעדר ישן. תיכף בארסה מאניה בהתקפה עלייך. לפעמים ככה זה מרגיש פה. טוקבק. אסור לך לכתוב פה הודעות כאלה. ואתה יודע מה זה אפילו לא באמת העניין. אני לא פתחתי בהשוואה בין מסי לרונאלדו ומי שחושב שמסי טוב יותר זה סבבה. והוא שם לי פה תמונה יעני לצחוק עליי מעונה שזכינו בה בדאבל אליפות-ליגת האלופות והם חגגו קופה דל ריי ושפיקה אמר שניימאר נשאר.
או הסיפור שהם מספרים על דוחק בלבד. כאילו לא היו לו מלא גולים בבעיטות מרחוק או דריבלים ושהוא לא היה שחקן מהנה לצפייה אף פעם עם סט איכויות. מנצ’סטר יונייטד נמחקה וגם המחצית הראשונה של תקופתו בריאל מדריד
והכי גרוע שהם מעזים לדבר על ריאל מדריד וליגת האלופות. הכי גרוע. ולשקר.
מזכיר את הבדיחה על בריטניה שרק מחכה שכל העולם יבין באיזה צד של הכביש צריכים לנהוג.
הנה, זו מטאפורה שלא קשורה לריאל מדריד, אולי לא תכנס למגננה ותצליח להבין.
אוקיי, כנראה שלא. פה אשכרה אתה התחלת עם סיפורי כישלון המורים של שביט, ענינו לך בהתאם, ועדיין הצלחת להיעלב כאילו תקפו את התעודה שלך. מדהים.
ברור. אין סיכוי.
אם זה היה ככה אז היו נמחקות 90% מהמגילות חסרות התוכן שלך. במציאות - אתה כותב הכי הרבה בפורום…
דומה קצת למקרה של המועדון שהוא שיאן קבלת הפנדלים ועדיין כל היום רק בוכה על שופטים
לא יודע, לפני כמה הודעות אמרת שזה גם מה שאתה חושב. כלומר לפני שהתעצבנת והתחלת לכתוב את כל התלונות שלך עליו… הייתכן ששיקרת?
הטקסט הזה, אילוסטרציה:
טוב… באמת שהפורום הגיע לכמה מנקודות השיא המקצועיות שלו בדיון הנוכחי, אבל זה נעצר כאן וכל הודעת המשך, שנונה ועמוקה ככל שתהיה, תימחק.
סטיבן ג’רארד או פרנק למפארד? מי שחקן גדול יותר? המשותף? העמדה על המגרש, פחות או יותר אותן איכויות. קשרים שהבקיעו בחלק מהעונות כמו חלוצים, קפטנים, מנהיגים, וגם אנגלים ש..היו שם בכל הכישלונות של הנבחרת ולעולם לא הצליחו להתעלות במדים הלאומיים.
-סטיבן ג’רארד: 185 שערים ב-710 משחקים בליברפול (24 שערים בעונת השיא)| 21 שערים ב-114 משחקים בנבחרת אנגליה
-פרנק למפארד (צ’לסי) - 211 שערים ב-648 משחקים (27 שערים בעונת השיא)| 29 שערים ב-106 משחקים בנבחרת
לדעתי סטיבן ג’רארד (טיטי ראיתי את הפוסט שלך אני חושב שסטיבי). קצת יותר מנהיג, יש לו את הרגע האייקוני מאיסטנבול 2005 שהוא לקח קבוצה שלוש דרגות פחות טובות עד לקאמבק, ובעיקר: כמעט בכל התקופה שלו בליברפול הוא היה מוקף בשחקנים די בינוניים, הצוות המסייע של למפארד (הפסיד פעם להפועל תל אביב - תנו לי לדחוף את זה כאוהד) היה טוב הרבה יותר כמעט כל הזמן. אם זה קלוד מקאללה כבר ב-2003/04, מיקאל אסיין אחר כך. לליברפול היה סגל מאוזן וטוב רק ב-2007 בערך.
סקולס המשיך עד גיל מאוד מאוחר זה נכון והיה שחקן על. שם בצד את המספרים (כבש פחות מהם), עשה הרבה פחות הגנה. ומנצ’סטר יונייטד זו מנצ’סטר יונייטד, אחלה פרגי.
סקולס.
לא בהכרח השוואה אבל זה הזמן לדבר על אנחל די מאריה לא? אולי לחלק מאוהדי ברצלונה שגם אוהדי נבחרת ארגנטינה היה דיסוננס קל, שכן די מאריה היה שחקן חשוב בהצלחות האחרונות של הנבחרת ולדעתי תמיד היה מאלה שמעל היכולת הממוצעת. כמובן לא באותה נשימה עם ליאו מסי, כריסטיאנו רונאלדו, ניימאר - ניצחתם. איפה אתם מדרגים אותו נניח מבין הקשרים ההתקפיים ומבין קשרי הכנף ב-20 השנים האחרונות?
בבנפיקה: 216 משחקים - 51 שערים ו-53 בישולים
בריאל מדריד: 190 משחקים - 36 שערים ו-85 בישולים
בפריז סן ז’רמן: 295 משחקים - 93 שערים ו-119 בישולים
במנצ’סטר יונייטד: 32 משחקים - 4 שערים ו-11 בישולים
ביובנטוס: 40 משחקים - 8 שערים ו-7 בישולים
בנבחרת ארגנטינה: 145 משחקים - 31 שערים ו-32 בישולים
את רוב הקריירה שלו באירופה העביר בפריז סן ז’רמן כשהליגה הצרפתית עוד הייתה במעמד נמוך - ולמען האמת לא השתנה הרבה, אז אולי זה קצת מוריד לו נקודות, אבל טוב שלא שקע בדיכאון עם מנצ’סטר יונייטד ולואי ואן חאל ומזג האוויר שם.
בפורום של ריאל תמיד הייתה ‘השוואה’ שאני חתרתי אליה וכתבתי גם הפעם - בייל מנצח גמרים ובזכות די מאריה לרוב מגיעים לשם ומסוגלים לזכות באליפויות בליגה. אהבתי אותו מאוד
אז לאור האירועים האחרונים - החלטתי להרים את הכפפה, ולבחור את ה-11 הגדולים ביותר אי פעם שהואשמו באונס/תקיפה מינית וכדו’:
אני מודה ומתוודה - המערך קצת לא מאוזן, ודי נפלתי כאן בחטא הקדמון של בחירות הרכבים מהסוג הזה - ייצור מערך לא מציאותי, כדי להכניס פנימה את כל השחקנים שרוצים להכניס. בנוסף, בשל חוקי הפורמט, יש פה פערים ונקודות חוסר איזון אינהרנטיים בהרכב, עם פערים עצומים גם ברמת הכדורגל - בין דני אלבס, לדוגמה, מגדולי המגנים בכל הזמנים, לבין אלהג’י ססאיי האלמוני (בכלל, קיים פער עצום בעמדה שבין הקורות.. שוערים, זה הזמן שלכם להוכיח את עצמכם!); וגם ברמת העבירות וההאשמות - בין אונס של 3 נשים לפחות ע"י פארטיי, לבין סחיטה של חבר לנבחרת באמצעות קלטת מינית ע"י בנזמה.
מוזמנים להעיר/להוסיף/לחלוק, ולתת את ההרכב שלכם.
במיוחד אהבתי את הבחירה בקובי, אם כי לא בטוח שהוא יודע מה לעשות בעמדה ששיבצת אותו- בדקת האם גם הוא מעדיף את האגף השמאלי?
שכחת עוד שחקן מפורסם שהואשם באונס…
צודק, אבל הוא פחד שמעריצי מסי ידרשו שיוויון
אז בשביל זה אפשר לעשות את 11 של מעלימי מס…
מסי גם חזק פה…