הנה חלק ממילות השיר החדש של סרחיו ראמוס:
"יש דברים שלא נתתי לך, שעדיין כואבים. אף פעם לא רציתי לעזוב, ביקשת ממני לעוף. וואו, וואו! ביקשת ממני לעוף. אוי! ביקשת ממני…
"אני מקווה שהדברים ילכו לך טוב, למרות שאני מרגישה רע בלעדיך
טוב שעזבתי, כי לא התייחסת אליי אותו דבר
אהבת אותי ואהבתי אותך, אבל מישהו תמיד נותן יותר
הכל היה בדיוק כמו שחלמתי, עד שהגיע הזמן להתעורר
נתתי לך כתר, נתת לי כנפיים
לא ידעתי שהן רק כדי שתדחוף אותי
ואני מסתכלת עליך עכשיו, את עדיין יפה באותה מידה
החיים מלמדים אותך שאף אחד לא הכרחי
"שכחת ממני, עזבת אותי
בלי להיות מסוגלת להחליט, זה מה שהכי כואב לי
ולמרות שהכל היה ככה, הייתי חוזרת בשמחה
פעם ואלף פעמים, אתה יודע את זה, סיבלס
אוי, אוי! ואתה יודע את זה, סיבלס
אוי! ואתה יודע את זה, סיבלס…
-אז קודם כל אחרי שהקדשתי לשיר עד קצת זמן - אני חייב להגיד שסרחיו ראמוס גאון, “מאלה שטובים בהכל” היו אומרים בבית הספר.
כמובן שהוא לא היה יכול להתבטא כך כשחקן פריז סן ז’רמן וגם לא כשחקן סביליה.
צריך לזכור שאני רציתי שיחזור הביתה בפתיחת 2023/24 לאחר הפציעה הקשה של דויד אלאבה למשל. אני מקווה שכן נראה אותו חוזר לשחק או עם מונטריי בקיץ נניח בגביע הברנבאו או במשחק האגדות, אבל בעצם שלא יפרוש לעולם.
אני מרגיש שצריך לכתוב ולפרוק כמה מילים לגבי ראמוס שוב. קראתי הרבה תגובות מהשיר שלו ביוטיוב וכמובן שלא מדברים שם על יכולת השירה שלו יותר מדי - למרות שהוא נתן הצגה, והרקע אדיר. האוהדים מטורפים עליו וכואבים עדיין את עזיבתו - וגם אני, כי ראמוס נצחי. כמו כריסטיאנו רונאלדו, כמעט כמו ראול. זה לא משנה שעשינו רמונטדות בלעדיו והרמנו את הגביע עם האזניים הגדולות.
אי אפשר לטעון שאני לא מעריץ את האדמה שראמוס דורך עליה. הוא השלישי הכי גדול בעיניי אחרי ראול וכריסטיאנו רונאלדו וזה חתיכת כבוד. עם או בלי קשר לגמר הדסימה שהייתי שם ותקשיבו עברו 11 שנה ושום דבר לא דומה בכלל לרגע הזה בחיים שלי, התגשמות כל החלומות, הוא תמיד יהיה אדון הדסימה. אני גם מבין שכל שחקן אולי עושה טעות אחת בקריירה ואף אחד לא יכול להיות נקי באמת במאה אחוז.
באותם הימים האשמתי את דון פלורנטינו פרס בעזיבתו, וכמובן שיש לו חלק אבל “האשם” העיקרי הוא ראמוס. השחקן שהערצנו ונעריץ לנצח - שהלך לנבחרת ספרד כשהוא פצוע, כדי לשבור שיא הופעות בזמן שריאל מדריד קרובה למשחקי המאני-טיים של העונה עם קלאסיקו, רבע גמר ליגת האלופות ועוד. הצעה לחוזה חדש הייתה מונחת בכיס הרבה זמן - לשנה אחת. לוקה מודריץ’ תמיד חתם מיד בכל שנה. ראמוס שיחק משחקי אגו, לא ממש שיתף פעולה בגלל אחיו וסוכנו רנה שלחש לו עצות לא טובות.
אני בטוח שהוא היה יכול להיכנס למשרד של פלורנטינו פרס ולגמור את זה גם אם פרס התעקש לא לחרוג עבורו מהסיסטם. ראמוס צודק - הוא שחקן היסטורי, הוא רצה יחס אחר, אי אפשר להשוות בינו לבן אחרים. אבל הוא לא התאמץ כדי להישאר בריאל. חבל שכך זה נגמר.
זה בתקופת הקורונה עדיין כשההכנסות לא קיימות וצריך לקחת את זה בחשבון. הוצעה לו גם שנה יחד עם אופציה - תלוי מספר משחקים.
אבל, ראיתי שאחד האוהדים כתב לו את המשפט הנכון: “אל תבכה כי זה נגמר - תשמח שזה קרה”. בהחלט!