כדור הזהב :: דמבלה 2025!

ג’וד בלינגהאם הציג מעט מאוד דקות של כדורגל טוב ב-2025-26 למעט המונדיאל לדוגמא גם כן, אבל היה לו מונדיאל אדיר אז לא היה לי ספק שהוא ייכלל ברשימה. לא התעדכנתי בכל המועמדים אלא הסתכלתי רק מי בריאל מדריד.

הטייטל “כובש שער הניצחון בגמר המונדיאל” הוא לחלוטין סקסי ומושך וברור [אני גם חושב שהיו לפראן עליות ומורדות, היו תקופות ארוכות שכלטם לא נכנס והיו רצפים טובים אחרים אבל אני לוקח בחשבון שנוח להיות חלוץ ברצלונה שמייצרת המון מצבים]. אני מעניק יותר משקל למה שהיה בעונה עצמה במדי הקבוצה ומבחינתי לפחות לאמין ימאל>>דני אולמו ויש מקום לכולם מה שנקרא.

מה שכן צר לי להגיד אבל כמה שאני אמור לחבב את קיליאן אמבפה כשחקן מהקבוצה שלי ובאמת שקצת עצוב “הנאחס” שלו לגבי ליגת האלופות וכדומה והוא היה ממש “באיזור” של הפרס היוקרתי האישי - ממש לא מגיע לו לזכות בכדור הזהב. לדעתי מבין כולם הארי קיין הזוכה הכי ראוי. רודרי צריך להסתפק בתואר שחקן המונדיאל.

אתה יודע מה זה להצליח להתבלט בקבוצה עם 792 שחקנים בסגל (מתוכם 513 מגנים), עד לרמה שאתה מזומן לנבחרת + נרכש בסכום מופקע ע”י קבוצה אחרת??
שווה יותר מ-40 שערים בעונה בעיניי.

אין לי בעיה עם לאמין על אולמו אבל אני לא חושב שיש שאלה שאולמו מעל פראן.

משעשע אותי שהפרס המומצא הזה עדיין גורם לכל כך הרבה זעם והתנגחויות ברשתות. אחרי הפינג פונג בין מסי לרונאלדו ששלטו בענף, כדור הזהב איבד המון מהיוקרה שלו וכמו בכל דבר בחיים, אין כמו לעורר באזז וטראפיק ושיח ברשתות כדי להמשיך להשאיר את המותג בכותרות הראשיות.

שום גוף רשמי לא בוחר את הרשימה הזאת והיא לא מותנית בשום השוואה סטטסיטית או על פי תארים קבוצתיים, אלא נטו מסתמכת על הייפ על שחקנים ושמות ‘חמים’. עזבו את זה, אפילו בהצבעה עצמה מצביעים לפי חברים לנבחרת/לקבוצה או כדי להרוס למי שלא רוצים שיזכה, כמעט אף אחד לא אובייקטי, אז למה אנשים מצפים בדיוק?

פרס דבילי לחלוטין שלצערי גם השחקנים עצמם מגזימים ביחס אליו, בהשפעת התקשורת כמובן.

בנושא הזה, קטע קצת משעשע ממסיבת העיתונאים של בארסה לפני המשחק מחר:

לאמין ימאל נשאל על כך שעוסמן דמבלה, זוכה כדור הזהב הנוכחי, לא כלל אותו בשלישייה שלו:

לאמין: ״מי לא שם אותי בשלישייה?״

העיתונאי: ״דמבלה…״

לאמין: ״הוא חבר של אמבפה, לא?״

״בכל מקרה, זה לא באמת מעניין אותי. אני מאוד מרוצה מהעונה שעשיתי. בכל פעם שנפגשנו על המגרש, כנראה עשיתי משהו שגרם להם לא לאהוב אותי, וזה חלק מהמשחק.

היחסים שלי עם עוסמן טובים, ואני מבין שהוא מעדיף לבחור שחקנים אחרים. אני פשוט שמח מאוד ממה שהצגתי העונה, ואני בטוח שכולם ראו את זה, גם אם הוא לא.״

לאמין לא צריך להיות בשלישיה

לראפיניה יש יותר קייס ממנו

עדיף לא לחלק את הפרס הזה העונה.

מה הקייס שיש לראפיניה ואין ללאמין?

לשניהם אין באמת קייס אבל אם מכריחים אותי לבחור ראפיניה מעליו

אוקיי. ולמה זה? מה ראפיניה עשה מאז טקס הכדור הזהב הקודם, שגורם לו להיות ראוי יותר מלאמין?

אני חושב שהוא היה יותר מכריע לאליפות שלנו מאשר לאמין , במונדיאל לאמין גם לא נתן יותר מידי לעומת ראפיניה הפצוע

בכל מקרה שתיהם לא צריכים להיות בשלישיה

ראפינייה בעונה שעברה עם פציעה משמעותית באוקטובר-נובמבר ופציעה באפריל, כולל עוד פעמיים שהרגיש אי-נוחות בבין לבין. הוא תרם לאליפות בעונה שעברה אבל לא מהבולטים, הזיכרון קצת מטעה.

בסדר, אני מסכים שגם הוא לא צריך להיות בשלישיה

כמו שכתבת זה פרס של PR ולא יותר מזה

לא מטריד אותי באמת

זה ענק! על מה הוא ברשימה? כי היו צריכים מישהו לא מאירופה אחד לגיוון או כי זכה למעמד כמלך השערים של הליגה הסעודית?

הכי מוזר שראיתי

בגלל שזכה להכרה במונדיאל.

נכון.
טורניר טוב שהסתיים בשמינית הגמר אכן ראוי למועמדות לכדור הזהב

כשמסי יקבל את הכדור אתה תבין את הרעיון.

:joy::joy::joy:

‏קטעים איתך, תישאר…

חלק מהרשימה מגוחכת, השיטה מגוחכת, אבל לשחקנים זה חשוב .
אני מתעצבן בשביל ראפיניה ובמיוחד פדרי.

רק לחשוב שיש אוהדי ברצלונה (לא בפורום) שפינטזו בזמנו על ניקו ווילאמס. במקום ראפיניה ..

איזה מזל . תודה לך טבאס הצלת לנו את התחת!