אני לא רוצה להיות “ההורס שמחות” של ריאל. זה פורום שלהם. אבל את כל הקלישאות שעכשיו מספרים לי שמעתי על ניימאר וראטי ועוד כמה שחקנים שרצינו ל"שלוף" לפסז.
גם אז חלק מהבייס של אוהדי ברצלונה סיפרו לעצמם את אותו דבר. שום דבר לא השתנה והפלא ופלא חאליפי אכן התכון לזה שהוא אמר שהוא לא ישחרר את השחקן. לא משנה לו כסף מה אומרים עליו או פאקינג מה הצרפתים חושבים עליו. ספוילר, פסז מחוץ לפאריז היא לא בדיוק קבוצה פופלארית. לא נראה לי שזה מחסיר לו שעות שינה…
אני יכתוב פה את ההודעה שכתבתי בפייסבוק:
“אני חושב שאני בתור אוהד ברצלונה, יכול לספר לך מהניסיון שלנו עם חאליפי. שהוא אומר שהוא לא ישחרר שחקן מסוים הוא מתכון לזה. הוא באמת מתכון לזה. הוא יתן לאמפבה לשבת שנה שלמה ביציע ולא ישחרר אותו. אולי שנה הבאה, הוא יגיע לריאל כי החוזה שלו יסתיים. אבל השנה . אני מוכן להתערב , שהוא לא יתן לו ללכת. ריאל מדריד תעשה את אותה הטעות שאנחנו עשינו אם ניימאר, אם קיץ שלם היא תנסה להלחם על משהו שלא יגיע בחיים אליה השנה. שום סכום כסף או איומים או ספינים של התקשורת הפרו ריאל מדריד לא יעזרו לה. זה לא טוטנהאם או קבוצה נורמלית אחרת ,שאפשר לעשות איתה עסקים, זה קבוצה בת של מדינת טרור בשם קטאר. שום סכום כסף או טובות הנאה לא יגרמו לבוס שלה לשחרר את “היהלום” שלהם.
קטאר לא צריכה כסף מאף אחד ואין להם שום רצון לשחרר את הנכס הזה שנקרא אמבפה. זה בית כלא מזהב. ומי שנכנס לבית כלא הזה. ממלא את תקופת המאסר שלו עד תום וללא אפשרות של שיחרור מוקדם. גם לא בהתנהגות טובה… אני חייב להודות שלראות מבחוץ את ריאל עוברת את מה שאנחנו עברנו עם ניימאר זה שינוי מרענן.
דרך אגב, לדעתי הם עשו לנו טובה עם ניימאר”
שהיה ברור לדעתי, זה לא יגיע למצב של ישיבה ביציע, שפסז ילחצו מספיק, אמפבה החמדן יכנע לכסף בדיוק כמו שניימאר נכנע. היום מנפנים להם טיפה עם דולרים וזהב והם נכנעים ישר.
אתם מוזמנים לעשות את אותה טעות שחלק מהבייס של ברצלונה עשה עם ניימאר ולספר לעצמכם אוטוטו שחלאיפי יוותר או יכנע. התוצאה לא תשתנה בסוף החלון.
דרך אגב, אני יספר לכם סיפור קטן, לפני כמה שנים ברתומאו חשב שהוא גבר גדול, צאבי עזב ואיניסטה התקרב לפרישה ברצלונה חמדה שחקן מסוים בשם מרקו וראטי. באותו זמן הוא נחשב אולי הקשר הכי מבטיח וטוב בעולם לפי הפופלאריות שלו. היא שלחה לאיבזה (הוא היה בחופשה באותו זמן) חבר הנהלה עם שער של מונדו דפורטיבו שכתוב בו “מרקו רוצה לבוא לברצלונה” הוא באמת רצה. החבר הנהלה נתן לו את להחזיק את העיתון בשביל להשפיל את חאליפי שיראה את התמונה של וראטי בעיתון ויכנע. הצרפתים שתקו,לא אמרו מילה. מרקו וראטי חזר כולו רעל וציליצולים. “אני עובר לברצלונה ואף אחד לא יעצור אותי” הוא נחת בפאריז חאליפי זימן אותו ואת הסוכן שלו לפגישה בבוקר. סיכום של אותו פגישה: וראטי פיטר את הסוכן שלו וחתם על הארכת חוזה בפאריז. אחרי שהוא חתם הם הביאו צלם שצילם את וראטי מברך את אוהדי פסז, וראטי באותו סירטון נראה כאילו הוא עכשיו בשבי של דאעש. הוא היה מפוחד. פסז גרמה לו גם לאריך חוזה וגם לפטר את הסוכן שלו. אותו סוכן מפוטר התראיין אח"כ ואמר את אותם דברים שאני מנסה לכתוב פה. פסז זה לא מועדון כדורגל רגיל זה בית כלא מזהב.
אתם חושבים שפה זה נגמר? בסוף אותו קיץ פסז קנו את ניימאר כאילו ניימאר היה שקית שוקו במכולת…
הם סיפסלו את ראביו, לא בגלל ראביו, אלא בשביל לעשות ממנו דוגמה, שניימאר לא יחשוב יותר על עזיבה.