אני כן הרגשתי, במיוחד במחצית הראשונה.
אני נהנה מצפיה בנבחרת ספרד , ואני נותן על זה קרדיט ללואיס אנריקה. אם שוויץ האפורה הזאת הייתה עוברת זה לא היה טוב.
אפשר לקחת את בלגיה לדוגמא, שעדיין משחקת עם בלם בן 35 מהליגה היפנית. אני לא מכיר את הכדורגל הבלגי, אבל קשה להאמין שאין שם בלם מספיק כשרוני כדי להדיח את ורמאלן מההרכב. או את ורטונחן בן ה 34.
ואם דנמרק יזכו אז בריטוויט השחקן הטוב בעולם? יאללה אני בעד.
ואם אנגליה יזכו אני בעד לתת את הפרס למילנר או להנדרסון. רק בשביל שעוד אנשים יבינו עד כמה זה בדיחה.
אני חסיד של ספורט קבוצתי, אחת הסיבות שאני לא יכול לסבול טניס זה הפרט של ספורט אישי שיש שם
ברגע שהתחילה המלחמה מסי נגד רונאלדו והשיח האלים והנחות שזה עורר בנו האוהדים, אז כבר אז הפרס הזה כבר יצא לי מכל החורים. וכמובן שלראות איזה שחיתות ויחסי ציבור נוצרו סביב הפרס, שהוא בסופו של דבר די חסר חשיבות מול החשיבות של הקבוצה.
ביום שיבטלו את הפרסים האלו ויחזירו לנו טיפה מהשפיות רק טוב יצא לנו מזה, אולי כמה מאיתנו יזכרו שזה בסופו של דבר ספורט קבוצתי ולא ספורט אישי שבו אנחנו משתעבדים למסע יחסי ציבור של כמה סופרסטארים…
השחקן יחיד שאני מרגיש רע כלפיו ושלא זכה זה איניסטה . ועוד אחד שלא היה אפילו ברשימה זה בוסקטס.
תגיד שנה אחת שאינייסטה או בוסקטס היו הכי טובים בעולם. אין אחת כזו, ולא רק שאין אלא שגם לא קרוב.
ההסתכלות הזו היא בדיוק הבעיה של התואר, במקום לבחון את שחקן השנה בעולם מחפשים שחקן מקבוצת השנה בעולם.
אינסיידטה אחלה שחקן, אבל אם הוא רוצה להיות הכי טוב בעולם שיהרוג את מסי או רונאלדו או משהו.
גם מודריץ שאני ממש לא מסכים עם הזכיה שלו נמצא באותה קטגוריה.
אם אינייסטה יעשהשנה בה יהיה הטוב מכולם אז בכיף, אבל הוא לא עשה כזו.
מצד אחד מתלוננים על אי רלוונטיות הפרס ומצד שני רוצים להפוך אותו לפרס מפעל חיים.
מפעל חייו של אינייסטה הוא בתארים הקבוצתיים, לא באישיים. אם ירצה באישיים שיהיה טוב יותר ממסי ורונאלדו שהתחרו מולו
אני חושב שVAR לא שינו אפילו החלטה אחת של השופט בכל הטורניר, לא רק במשחקים של אנגליה.
עושה רושם שכל מטרתו של VAR זה להכניס פרסומות בזמן המשחק ולהגדיל את הרווחים של אופ"א.
אין לי בעיה עם אנגליה, הם היו יותר טובים. יש לי בעיה עם רמת השיפוט הכללית, והניוון של אמצעי שיפור כמו VAR.
זה לא קשור בעיני, מי היה יותר טוב. צריך להיות נאיבי לחלוטין לחשוב שאם המצב היה הפוך אז הואר פתאום לא היה מתערב.
הייתי יכול לקבל את זה סטרטלינג הפיל בפח את השופט בצלילה (מעניין אם התקשורת האנגלית תתיחס אליו באותה צורה שהיא מתיחסת לשחקנים זרים שצוללים. פחחחח) אבל שמחברים את כל מה שקרה שם אחד אחרי השני, מצטער אני לא קונה את זה.
בכלל אנגליה נהנה מיתרון ביתיות למרות שהיא לא מארחת את הטורניר באופן רישמי. אני מאוד מקווה שהאיטלקים ינצחו ביום ראשון. כמו שאנחנו יודעים איטליה זה לא דנמרק. רק להזכיר פה שאופ"א כפתה על דנמרק לחזור למשחק אחרי שאריקסן התמוטט. איזה ארגון מושחת , בחיי מאפיה אחת גדולה
רק מהזיכרון שלי, במשחק של השופט הישראלי, לא זוכר את שמו, בשלב הבתים, במשחק של הולנד . הואר התערב ונתן פנדל. כך שכבר הוא התערב במקרה מסוים.
אני לא רומז שהתאחדות האנגלית שיחדה את אופ"א ואני גם לא חושב את זה, אבל אופ"א יודעת בעצמה איזה משחק נחשב יותר סקסי ומה יכניס לה יותר כסף… ואותו דבר גם צוות הvar יודע.
למה הם לא מאפשרים לקהל לשמוע בשידור חי את השופטים ואת צוות הואר? כולנו פה יודעים למה. יש כמה שרוצים לקבור את הראש בחול אז מספרים לעצמם סיפורים.
שחיתות? באופא? בחיים לא שמעתי האשמות יותר מופרכות. מתי אי פעם ראית את אופא פועלת בצורה של מאפיה? רק לאחרונה היא הצילה את העולם, מהקפיטליזם החזירי שרצה למחוק את הכדורגל. וגם ההתאחדות האנגלית עזרה לאופא, כאשר היא איימה להעיף את קבוצות הסופרליג מהליגה. שני גופים מדהימים שהצילו את עולם הכדורגל. תכף תגיד לי שאנגליה שיחקה ב90% מהמשחקים שלה בוומבלי רק כי אופא החזירה טובה להתאחדות האנגלית על העזרה מול הסופרליג. אתה מבין כמה מופרכות ההאשמות שלך?
אם הואר לא היה צריך להתערב במקרה של אתמול אז פשוט צריך לבטל אותו לחלוטין כי הוא חסר ערך. הכניסו מצלמות בדיוק בשביל למנוע מקרים כאלו.
אני באמת חושב שפיפ"א או אופ"א הכניסו מצלמות רק בשביל להראות כאילו שזה לא עוזר בשביל שהיה להם אליבי לחזור לסדר הישן והאהוב שלהם. זה נראה שהם ממש רוצים שזה יכשל.