יורו 2021:: הקהל חוזר. עדכונים והימורים

גם אם שופטי הואר לא היו בטוחים שבוצעה טעות של 100 אחוז, לא ברור למה הם לפחות לא שלחו את השופט למסך. ספק בוודאי שהיה, ולדעתי זה בחיים לא פנדל, ולהחליק כזו החלטה באמצע הארכה כשברור שזה גול שגומר את המשחק זה פשע. אנגליה צריכה להתבייש בהעפלה הזו ולבעוט את סטרלינג מהסגל, אבל כמובן שהתקשורת הבריטית תהלל אותו כאילו הוא המשיח, ומקסימום תזכיר את מראדונה כאיזה תירוץ מטומטם וחסר קשר למציאות של מדינת כדורגל עם רגשי נחיתות ושיגעון גדלות בו זמנית.

מסתלבטים על הפנדל של סטרלינג. השופט הרג אותי.
https://twitter.com/i/status/1413433392113143812

זה מבאס כי למה שופט מחליט על דעת עצמו שלא לגשת למסך לראות? זה מסוג המצבים שבכללי בחיים אני שונא: ה"למה" ו"איך" שהם כביכול צריכים להיות ברורים אבל משאירים אותך רק עם תהיות.

בינינו חבל, כי אם אנגליה הייתה עולה לגמר ‘נקי’, היה יכול להיות כיף לראות אותם זוכים. דנמרק נתנה תצוגות נאות אחרי שלב הבתים שזה לכשלעצמו מוזר, אבל אני חושב שזה סבבה אם אנגליה ייזכו. כמובן שיכל להיות פה סיפור סינדרלה מהאגדות אם דנמרק זוכה, אבל אין שם שחקנים שממש אכפת לי אם ייזכו או לא (חוץ מקיאר, אחלה בלם, 0 תארים לדעתי).

שורה תחתונה, טעויות קשות של סאוטגייט.

גם להכניס 2 שחקנים בשביל הפנדלים ברגע האחרון שהיו קרים וגם לשלוח ילד בן 19 לבעיטה החמישית ומכריעה.

מסכים לגבי חלק שני. לא מבין את הביקורת של חלק הראשון. בד"כ מאמנים מכניסים לקראת דו קרב פנדלים שחקנים חדשים מהספסל. אפילו מתכננים את זה לפני המשחק.

צדק.

ג׳ורג׳יניו. החטיא פנדל gev יכול להרגע הוא כרגע מודח מרשימת המועמדים לכדור הזהב :slight_smile:

זה לא הגנה על ההחלטות שלו. אבל זה לא יוצא דופן . הוא טעה בשיבוץ של השחקנים. אני בכלל לא מתרשם ממאמנים של נבחרות . הוא נראה לי עוד מאמן אנגלי בינוני שאולי החוזקה שלו זה מוטביציה . סגנון של לוצו בספרד.

לי הפריע שהוא העביר 115 דקות מהמשחק הזה עם התקפה לא מתפקדת, ושמר שניים מהחלוצים הכי טובים בעולם רק לפנדלים. זה הרגיש קצת מסריח.
בכל מקרה, אכן צדק. אנגליה אמנם חזקה ועם סגל מדהים (ולא מנוצל) אבל שיחקה פה על הפנים.
כל הכבוד לאיטליה שבאמת נראתה כמו קבוצה ולא נבחרת.

אפשר להכניס שחקנים לבעוט פנדלים, אבל להכניס שני שחקנים שלי קיבלו דקות כל הטורניר שתי דקות לפני הפנלדים ה מתכון לאסון, היה ברור שלפחות אחד מהם מחמיץ…
אגב, למה להוציא את וולקר? הוא דווקא בועט נהדר.

התחלתי בעד איטליה, שואו כבש אז עברתי לצד של אנגליה, המאמן המטומטם הכניס את סאקה אז חזרתי לאיטליה, ראשפורד וסאנצ’ו נכנסו אז עברתי לאנגליה, ג’ורג’יניו החטיא ועברתי לאיטליה (כי הפסד אנגלי לא יהיה באשמת סאנצ’ו וראשפורד בלבד) ויצאתי מרוצה.

בהחלט מגיע לאיטלקים על טורניר מצוין ותקופה מצוינת באופן כללי. קשה להאמין שזו כמעט אותה נבחרת שלא העפילה למונדיאל.
המשחק עצמו היה די משעמם. הגול המוקדם של אנגליה חיסל כל נסיון יוזמה מצידם, והיה ברור שאם יהיה גול לצד כלשהו - הוא יגיע ממצב נייח. בכל זאת לאיטליה מגיע יותר גם על בסיס המשחק הזה בלבד, ולו בגלל ראחים סטרלינג המטונף שלא מפסיק לצלול גם אחרי הפשע שלו בחצי, והמאמן שהיה נותן לו קרדיט בלתי מוגבל גם אם מסי ורונאלדו בשיאם היו על הספסל.

פודן, סנצ’ו וגריליש על הספסל ואנגליה משחקת כדורגל משעמם מיושן ולא יצירתי, אני בחיים לא אבין מאמני נבחרות, במקום להיות הנבחרת המבריקה בטורניר אנגליה הייתה אחת המשעממות.

אפילו שלמה שרף יגיד לך שלא נותנים לשחקן קר לבעוט.

הם נכנסו בדקה ה120 ובקושי רצו 3 דק׳ ואני מסתפק אם נגעו בכדור.

היה צריך לתת להם 10 דק׳ לפחות שירגישו מגרש וכדור.

אני לא מעורב רגשית במי זוכה, אז באתי לראות את הטורניר כדי להנות מכדורגל.
לאנגליה יש הרבה שחקנים מעניינים, אבל הנבחרת נראית אפורה. כל הזוהר ישב על הספסל. הייתי מאוכזב אם היו זוכים. המשחק היחיד שהם הבריקו היה מול אוקראינה. היה אצלי גם אנטי נגדם בגלל הצלילה של סטרלינג.
לאיטליה יש קבוצה מעניינת ומהנה. היה כיף לראות אותם , לא רק בגמר, אלא בכל הטורניר.
עדיין, הנבחרת שהכי נהניתי לראות בטורניר היא ספרד. חבל שהפסידו לאיטליה, היו מראים לאנגליה מה זה כדורגל.

ניסים חליבה אמר בפייסבוק שסאקה בעט בפעם הראשונה בבוגרים שלו פנדל אתמול. אם זה נכון, סאותגייט צריך להיות מפוטר עוד היום,

עלה להם בטורניר. ואני שמח על זה.

סאותגייט מגיע לגמר - מאמן ענק.
סאותגייט מפסיד בגמר - מאמן גרוע.

ראשפורד וסאנצ׳ו כובשים - סאותגייט גאון שהכניס אותם לפנדלים.
אחרת - סאותגייט אשם.

אני טענתי מראש שלהכניס שחקן לפנדלים זה חכם, אבל לא 2 דקות לפני. לא במפתיע הם החטיאו, עם זאת אם הם היו כובשים הדיון היה אחר.
נותנים יותר מידי משקל לכל החלטה קטנה לגבי גמר שבסוף מוכרע במזל.

נשבע שחשבתי על זה.
לא רציתי שיכניס רק בגלל שזה היה שם את הפנים שלו על פוסטר הזכיה שלהם (כמו הפנדל של רונאלדו ב2016).

אגב, קייזה חתיכת שחקן!

נתון מעניין הוא בעיטות לשער.
איטליה עם ממוצע של 18 בעיטות למשחק, גם ספרד. אנגליה? רק 9.
אבל אנגליה ראשונה בכל מה שקשור להגנה. לא הייתי רוצה שקבוצה כזאת תזכה.

כל הסטטיסטיקה למי שמעוניין:

לא אומר שהוא צריך להיות מפוטר אבל אני ממש לא מסכים שאם הם היו כובשים הוא היה יוצא גאון אלא הוא היה יוצא מזליסט שניצל למרות החלטה איומה.

הוא עשה 3 טעויות קריטיות שעלו בצורה ישירה בגביע, אין לזה פן נוסף.
לא סותר ומוחק את הדרך שהוא עשה עם אנגליה, אבל ההפסד הזה על הראש שלו (וזה עוד לפני שמנתחים את הבונקר המפואר לאורך כ118 דק)

לא מבין עדיין מה זה משנה אם שחקן שיחק 120 דקות או 120 שניות כדי לבעוט פנדל? לדעתי זה בכלל לא משנה, מי שיודע לבעוט יבקיע גם אם לא שיחק וישב 120 דקות על הספסל ובעט, ומי שלא יודע לבעוט יחמיץ גם אם שיחק.
זה לא פעולה שצריך לעשותה במשחק עצמו שאפשר להגיד שהשחקן היה קר ולכן פיספס, זה פנדל.

תסלחו לי על הדרך “המפוארת” של אנגליה לגמר. בשיטה שרוב הקבוצות הגדולות עולות לשלב השני ובוא נגיד את האמת . לפגוש בדרך את גרמניה המפורקת אוקראינה ודנמרק האימתנית (בלי אריקסן) ולרוב שיחקו משעמם (למרות שהיו להם שחקנים שיכלו לגרום להם לשחק יותר טוב על הספסל) ושלא נשכח את ה"פוש" שהם קיבלו מהשופטים מול דנמרק ואת הביתיות הלא רישמית (יוכין בטור שלו כתב שלא נתנו לאיטלקים להתאמן יום לפני הגמר בוומבלי בגלל “גשם”) מה אני יגיד אני לא מתרשם מהם. למעשה איטליה בצדק גמור אלופת אירו.

אני מסכים שברוב מוחלט של המקרים זה לא אשמת המאמן. אבל מצטער מי שנותן לשלושה שחקנים חסרי ניסיון ושלא שיחקו כמעט בטורניר אחד אחרי השני והשיא הוא לתת לשחקן שלא בעט פנדל מימיו את הפנדל החמישי . מבחינתי הוא היוצא מן הכלל . זה פשוט “גול עצמי” מפואר. וראוי לציין שאני מאשים רק את המאמן.

תראה,
מעולם לא שיחקתי כדורגל מקצועני וגם לא אימנתי.
אלה שכן עשו ועושים את זה, אומרים שזה כן משפיע.

אולי הם טועים, עובדה שמבחן התוצאה הם צדקו.

גם אם נזרום שאין בעיה להכנס ולבעוט מיד, ב3 בעיטות האחרונות לתת לצעירים כל-כך, גם טעות

הפרשנים בשקל שיש לנו בארץ שמפרשנים לפי התוצאה אולי יטענו כך אחרי שיש החטאה, ה"שחקן היה קר" הם יטענו… אבל לשחקן ברמה הזאת אין שום בעיה לבעוט אחרי חימום קל פס חזק לפינה בחלק העליון של השער שם השוער לא יכול להגיע, יש המון דוגמאות של שחקנים שעלו בדקה האחרונה לבעוט פנדל והצליחו.
גם הגיל לא פקטור, זאת בעיטה טכנית פשוטה שלא מצריכה ניסיון, צריך רק להיות קר רוח, יש שחקנים ענקים עם טונות ניסיון שהחמיצו, רונאלדו, מסי, קאקא, זיקו, פלאטיני, באג’יו וזה רק בשליפה מהזיכרון.
כנראה היה תרגול פנדלים באימון המסכם והמאמן בחר את אלה שבעטו הכי טוב.
שוויץ נגד צרפת כולם הבקיעו ונגד ספרד כולם החמיצו, הם לא הפכו פתאום לבועטים גרועים.
חוץ מזה באנגליה לא משנה מי בועט, בסוף הם תמיד יפסידו בפנדלים.

זה הכדורגל.
ריאל ב2014 מפלצת, אבל אתה חושב שזו הייתה הכותרת אם לא אותו שער מקרי של ראמוס?
כולם מזלזלים בספרד ואנריקה, אתה זוכר איך היללו אותו כשהגיעו לחצי, רק הפסידו בפנדלים.
את אנגליה היללו כל הדרך ועכשיו יורדים עליה.
ב2016 כולם היללו את פורטוגל בגלל שער מקרי עם הרבה מזל על אף שצרפת הייתה מספר אחת כל הטורניר.

הוא הכניס שני בועטי פנדלים למשחק, אם הם היו כובשים אנגליה הייתה מנצחת והוא היה יוצא גאון שהכניס אותם.

כשאתה משחק כדורגל בשכונה, אתה שם לב להבדל בין משחק ראשון לשני? בין הנגיעה הראשונה בכדור שלרוב תהיה פחות טכנית מהשניה?
ככה זה גם בשבילם! שחקן צריך להתחמם כדי להיות מדויק, להרגיש את הכדור. גם הלחץ יורד אחרי ששיחקת יותר זמן.

אם אתה רוצה לבדוק את זה לעומק תבדוק את
אחוזי ההצלחה של שחקן שעולה מהספסל לבעוט פנדל כשהוא קר לבין שחקן ששיחק מעל 20 דקות.
ברור שיש דוגמאות של שחקן שהבקיע כשעלה מהספסל, להזכירך פנדל זה עדיין 70 או 80 אחוז גול ככה שזה לא אומר כלום.

יש גם דוגמאות של שחקן שלא עלה מהספסל וכבש פנדל, מה זה מוכיח?

לא הייתה פה טענה שזה בלתי אפשרי, רק שזה כן פוגע ביכולת של הבועט. ואני בתור אחד ששיחק קצת כדורגל יכול להבין שזה משפיע.

ברור שהוא מספיק מקצוען כדי להבקיע פנדל, ועדיין אף שחקן לא מכניס 100 אחוז מהפנדלים שלו. אז…