צוחק, זה לא היה הפרצוף שלי כי לא צפיתי בזה.
מה עשיתי רע לקבל את הצרחן עמיחי שפיגלר בגמר ווימבלדון?
אי אפשר למסגר אותו לכדורגל הישראלי וזהו? בלתי נסבל האיש
ממש, הוא בלתי נסבל, זה הדבר הראשון שאמרתי כשפתחתי את השידור.
בלי קשר לזה - ואו קרליטוס, איזה מנטליות.
איך אני אוהב את המדרידיסטה הזה.
בדשא למרות הרזומה של אלקרס, סינר הוא הפייבוריט, בעיקר בגלל העוצמות של החבטות גם הפורהאנד וגם הבקהאנד, וכמובן הסרבים החזקים.
בינתיים אחלה טניס ונס שזה מאוחר ועל יום מנומנם של הטור דה פראנס. רק חבל שיש צום עכשיו ואני מת מרעב.
משחק כיפי לצפייה
אלקרס גם חייב לשפר הגשות ראשונות במשחק
הוא בחתיכת מוד סינר, הכל הולך לו כולל ריטרנים משוגעים. וכשהוא נועל את ההגשות שלו עם סרבים איימתנים, זה קצת חסר סיכוי. כלומר, חסר סיכוי לאלקרס בפאזה הזו - לא מדויק בעליל.
הסרבים שלו מדהימים
אין מה לעשות בדשא מול סרבים כאלה
ועוד שתי המלצות לאלקרס,
בדשא, לא חייבים פצצה בסרב כי הכדור מילא יאיץ כשהוא יגע בדשא. לא הולך לך פצצות, תוריד עוצמה טיפה העיקר שתכניס את הראשונים כי הסרבים השניים זה דרדלה שאי אפשר לבנות עליו.
והנקודה השניה, כשיש שחקן שהוא בפירוש אתלט פחות מיוחד מאלקרס לא ייתכן שהוא לא מתזז אותו עם מכות לשני קצוות המגרש, גם אם הוא יפסיד את הנקודה הוא חייב לעייף את סינר. בינתיים לא היו הרבה כאלו מצידו של אלקרס וזה בעייתי.
בעיה נוספת של קרלוס היא שמרגיש שהוא כאילו לא מאמין בעצמו או שהוא פשוט מאמין שזה היום של סינר.
עצם זה שהוא מדבר עם המאמנים שלו ואומר להם שסינר משחק הרבה יותר טוב וחוזר על זה כמה פעמים.. לא מתאים לו כלכך וזה מחלחל.
הוא ילד, זה בסדר שהוא מתוסכל וזה בסדר שהוא ירגיש את טעם ההפסד - זה חלק מההתפתחות.
אני פשוט מאוכזב מקצועית מהיום של אלקרס ומהטקטיקה.
אתם מתרכזים יותר מידי באלקראס ופחות באלוף וימבלדון החדש עם משחק כמעט מושלם
לא סתם הוא מספר 1 בעןלם
לחלוטין!
המספרים נראים שווים, בתכלס הוא דרס את אלקרס, הוא לא ספר אותו בסרבים שלו, ואלקרס נלחם על כל סרב שלו.
אלוף ראוי לגמרי!