ת'רד היריבות: יוחזר ברתומאו לאלתר!

אז סביליה מועדת מול ולנסיה עם תיקו ומיישרת קו מולנו מבחינת מספר משחקים אך עם 4 נקודות פחות מאיתנו בטבלה. בגביע אנחנו נפגוש את בילבאו בפעם ה15 בחודשיים האחרונים, ועם ההדחות של אתלטי וסביליה, הקבוצות שמאיימות מבחינתנו על התואר הן ראיו, בטיס, וכמובן בילבאו.

אגב, למדתי להנות מההפסדים של ברצלונה. זה כמו חפיסת שוקולד או סטייק שומני. מגרה וטעים אבל אתה יודע שההשלכות של זה יהיו לא טובות. איך אתם מרגישים עם מה שעובר עליהם?

איך ידעת?

פשוט המון זמן לא פגשנו אותם אז סטטיסטית היה הכי הרבה סיכוי שנפגוש אותם שוב :smile:

באפליקציה שאני משתמש (fotmob) הגרפיקה הראתה שנפגוש את בילבאו. חשבתי שזו ההגרלה פשוט. למרבה ההפתעה גם יתר ההגרלות שדווחו שם היו נכונות.מאוד מוזר.

סלטה סוחטת 2 נקודות מסביליה ומאפשרת לנו לפתוח פער של 6 נקודות בטבלה. אם לומר את האמת, סביליה לא נראית באמת קבוצה שיכולה לאיים עלינו, אבל אני עדיין מחכה לצרור היריות שנשים לעצמנו ברגל לפני שאני יוצא בהצהרות.

חשבתי שברצלונה אמורה להיות חלשה ומרוסקת. מה זה הכדורגל הזה?
או שאתלטיקו ממש עלובים או שבארסה חזרה להיות קבוצה טובה במהירות מפתיעה.
קיוויתי שנהנה מהדעיכה שלהם לזמן ארוך יותר…

אתלטיקו ממש עלובים וזו המחצית הכי טובה של ברצלונה בתקופה האחרונה. הם במגמת שיפור חד מאז שצ’אבי נכנס ובעיניי הוא מוציא מים מהסלע. אוהדי ברצלונה יורדים עליו כי זה כנראה בDNA שלהם להוציא הכל על המאמן, אין לי הסבר אחר לטענות כלפיו. בכל מקרה אתלטי לא אותה אתלטי שאתה זוכר.

אתה יודע לקרוא, אם לא הבנת על מה הטענות ואתה סותם חושב שאנחנו פולניות לך לשיעורי קריאה. זה בערך כמו שאני אגיד שזה בDNA שלכם להיות כפויי טובה ולבוא בטענות לבייל ואנצ’לוטי כל פעם שיש משהו לא מושלם. פשוט אוהדים מפונקים, הנה עכשיו גם את קסמירו אתם זורקים לאש. לא שמעתם על חסד נעורים?

אני בהחלט חושב שהטענות לאנצ’לוטי מגיעות בגלל שאנחנו אוהדים מפונקים, ושהוא לא ראוי להן. הוא מוציא מריאל מדריד את הגרסה הטובה ביותר שלה. אתה צודק.
בייל למרות שביזה את המועדון בפירוש הוא עדיין נקרא לסגל ואף אחד לא קורא להעיף אותו ליציע.
קסמירו חיימשלנו הוא באנקר בהרכב למרות היכולת הרעה שלו, בניגוד ליכולת הטובה של בוסקטס. ואותו אף אחד לא זורק לאש.

וכן אתם בכיינים.

בוסקטס ביכולת טובה…אוקיי, אולי כשאתה לומד לקרוא תקנה גם משקפיים.

ברצלונה אותה ברצלונה של התקופה האחרונה.
משחק בית אחרי הרבה זמן ועם אופטימיות של רכש.
אין ממש הבדל בין המשחק הזה לאחרון מלבד העובדה שסימאונה ממש שיחק לידיים שלהם וצ׳אבי פשוט נתן לו נוקאאוט טקטי במחצית הראשונה.
אפשר להירגע לבינתיים.

נדבר כשיעזוב. בעצם גם אז אתם תאשימו את המאמן, לא משנה.

אתה צודק, זה ברור שקומאן וסטיין היו מאמנים מטורפים. ההישגים שלהם לפני וגם אחריי ברסה מדברים בעד עצמם.

מה הכוונה שלך בחסד?

1. חסד = הרכב על סמך יכולת עבר?
  2. חסד = להעריך את השחקן ומה שהוא נתן ולא לשרוק לו בוז?

אם זה הראשון אז אני חד משמעית לא מסכים איתך.
אם זה השני אז אני מסכים.

עם כל הכבוד אני רוצה כל שחקן בהרכב לפי היכולת שלו, אם כרגע הוא לא משחק טוב אז שיהפוך לשחקן רוטציה.
איש לא מכר את קאסמירו ואף אחד לא שרק לו בוז. הדבר הכי נורא שמישהו אצלינו בפורום אמר עליו זה שהוא חייב לראות קצת ספסל מידי פעם ולעשות רוטציות עם קאמבינגה.

לא מבין מה הבעיה בלבקר שחקן על סמך יכולת…

פ.ס.ז’ ומסי נכנסים לכושר בדיוק בזמן…

אותי יותר מלחיצה החמישייה של פסז אתמול כמו שצויין מעליי.
אתמול אמנם ברצלונה שיחקה מצוין מאז השער הראשון שלה ועד האחרון שהגיע בדקה 50 אם אני לא טועה אבל בשאר הזמן (וגם תוך כדי)אפשר היה לראות את כל הבעיות שלה אפילו מול קבוצה מביכה כמו אתלטיקו.
במחצית הראשונה עם כמה שאתלטיקו הייתה גרועה היא עדיין הגיעה ללא פחות מצבים מברצלונה ובטח שיותר מסוכנים כמו ההחמצות של פליקס,לעומת ברצלונה שכבשה שני שערים מהירים שהם נגד חוקי הפיזיקה (אלבה מדייק וולה לחיבור מקצה הרחבה וגאבי נוגח?! Wtf?!) לא יודע איך המשחק היה מתפתח אם לא שני השערים הסופר מקריים האלו,אחריהם אתלטיקו הייתה שבורה ומבולבלת אז ברצלונה התעללה בה.
במחצית השנייה היה ניתן לראות בבירור שברגע שלוחצים את ברצלונה גבוה כמעט ואין לה תשובות בסגל הנוכחי,וזה עוד יותר מעצבן אותי כשאני נזכר באיזה גישה פחדנית ומכבדת אנצלוטי עלה מולם העונה.

עד הדקה ה94 סביליה בעטה פעם אחת לעבר השער של ראיו, זה הספיק לה לתיקו בואייקאס. אם איכשהו העונה הזאת תסתיים באליפות של הקבוצה הזאת זאת תהיה פאדיחה של הליגה הזאת.

מחר ניצחון יהיה שווה פער 10.

עמה יעמיק.

ניצחון היום די מבטיח לנו את האליפות,הפער יהיה 10 ואז גם אם נפסיד (חס וחלילה)בקלאסיקו,בדרבי ובפיחואן וסביליה תנצח הכל (לא יקרה) עדיין נהיה ראשונים.

תכלס בארסה עם משחק חסר, וזה לפני כל המשחקים שציינת, ככה שצריך לחכות :sweat_smile:

לא התכוונתי ללהבטיח את האליפות מעשית מבחינת נקודות,הכוונה שלי הייתה שניצחון היום מאפשר לנו תיאורטית להפסיד בשלושת המשחקים הנ״ל ועדיין להיות מקום ראשון.

האמת שאם ברצלונה לא הייתה כל כך רחוקה זה היה יכול להרתיע, אבל למרות היכולת שלה היא רחוקה ואני לא רואה אותה מדביקה את הפער.