ת'רד היריבות: יוחזר ברתומאו לאלתר!

לא ראיתי את המשחק של בארסה, אבל אולי הם פשוט יוצאים יותר מהר קדימה (לעומתנו, שנותנים להגנה לרדת ולהסתדר)

ממה שאני ראיתי עד עכשיו קבוצת באו במחשבה שהן שוות ויכולות להתמודד מול ברצלונה, נגדנו זה לא ככה וזה מובן, מקווה שמעכשיו יהיה כך גם נגד ברצלונה.

114 זה המקסימום כן?

חפרנו על זה המון בת׳רד של הקלאסיקו, אבל הקנאה נוטפת ממני שאני רואה משחק של בארסה.
איזה כדורגל יפהפה, שוטף, חלק וחד.
קסאדו ב2 המשחקים האחרונים נתן יותר כדורי עומק מסוכנים ממה שכל שחקני הקישור שלנו ביחד נתנו מתחילת שנה.
לראות אותם רק גורם לי לשנוא יותר את אנצלוטי ומה שנהיה מהקבוצה האימפוטנטית שלנו.

אבל אני עדיין לא מבין איך קבוצות מגיעות לשחק ראן אנד גאן נגד ברצלונה, נניח במחזורים הראשונים לא ידעו, אבל אנחנו כבר במחזור ה 12…זה מה שברצלונה מחפשת.
רואה את אספניול שהיא אחת הקבוצות הכי חלשות בעולם באה לשחק משחק מהיר מצד לצד עם קו הגנה גבוה בחוץ מול ברצלונה אני לא מבין.

וכמות השערים נגד ברצלונה שנפסלו העונה על כמה ס’'מ שובר שיאים, לא מצליח להחליט אם זאת הגנה ברמה עולמית או מזל שאמור להיגמר מתישהו, נגלה את התשובה עוד 10 מחזורים בערך.

שזה קורה משחק אחד זה מזל שזה שתים זה מזל ממש גדול שזה שלוש זה wtf מזל אחד גדול מאוד שזה ארבע זה כבר מישהו פה על סמים של מזל וזה כבר לא מצחיק

אבל שזה חמישי ושישי ושביעי אתה צריך כבר להודות שזה כבר לא רק מזל.

דרך אגב אני גם לא יצא צבוע לפני שנתיים אמרתי לך שכאלו נבדלים צריכים להיחשב שערים חוקים. אבל זה החוקים :slight_smile: אז אני לא מתלונן.

אמן ספק שברצלונה עובדת על מלכודת הנבדל ועושה זאת מצויין, אבל היום בוהן בנבדל, נגד באיירן האף של קיין היה בנבדל ונגדנו 20 ס’‘מ נבדל, והיו עוד הרבה נבדלים כאלה על ס’‘מ בודדים העונה, אי אפשר להגיע לתיאום של ס’'מ בודדים בקו הגנה.

מה לעשות לפי החוק זה נבדל.

לא אמרתי שלא נבדל, אבל בוהן בנבדל זה לדעתי לא בגלל תיאום מצויין בהגנה, יש בזה הרבה מאוד מזל, היו העונה לפחות 6-7 מקרים כאלה הכל הלך לטובת ההגנה, הס’'מ הזה לא תמיד יהיה לטובת ההגנה.

שוב, מלכודת נבדל מצויינת של ברצלונה כל משחק העונה, אבל נבדלים על ס’'מ זה לא בגלל שעבדו עליהם באימונים.

אני לא מתלונן. :grinning:

אני רואה משחק אחר.
בונקר של אספניול שמנסה לגנוב מתפרצות.

כנראה.

בונקר עם קו הגנה שעומד בקו אחד 30-40 מטר מקו השער זה שיטת בונקר חדשה

הנבדל והפיקוח עליו התפתח והשתנה מאוד מאז ה var. זה מייצר מצב שיש יתרון גדול להגנות במשחק על קו נבדל. זה מצריך תיאום, ויש פה גם מין הסתם סיכון, אבל מדהים לראות כמה יתרון יש להגנות פה.

נכון לאחרי הקלאסיקו, ברצלונה הקבוצה שתפסה הכי הרבה נבדלים באירופה ובפער רציני מאוד מהמקום השני (ברייטון), אני מדבר על 70 מול 30 כזה, אז אי אפשר להגיד שזה נבדלים במזל, זו טקטיקה שהם עובדים עליה ומבצעים בצורה כמעט מושלמת.

מה שיפה לראות זה איך תוצאה אחת במשחק אחד הופכת הכל.
לפני הקלאסיקו שיחקנו חרא ועדיין הכל היה חלום, אם היינו מנצחים בטעות גם את הקלאסיקו (ונראים חרא) לא היה שום ציוץ.
אבל הפסד וכבר ויניסיוס לא מחויב, ג’וד עצבני שלא סופרים אותו, ההנהלה מתחרטת על הבאת אמבפה, יקשיבו להצעות על טשואמני ועוד ועוד ועוד.

הכל בסדר לא צריך להיסחף, שום דבר ממה שציינת פה אין לו ביסוס או אחיזה במציאות.

• ויני (ושאר הקבוצה) לא שיחק דקה עדיין מהקלאסיקו אז אין לי מושג איך בדיוק החליטו שהוא לא מחוייב (הצעות מהסעודים היו כבר מהקיץ הקודם)
  • ג’וד אחד השחקנים היותר בוגרים בסגל שלנו ואני בטוח שמדובר בשטות מוחלטת שאני בטוח שתתבדה תוך כמה מחזורים.
  • אני אפילו לא מגיב על החרטה בעניין אמבפה
  • לגבי טשואמני, זה הדבר היחיד שאני עוד רואה קורה בקונסטלציה מסויימת רק כי הוא אולי באמת לא מגיע ליכולת שציפו ממנו בתפקיד הספציפי שציפו ממנו והוא עוד שווה 80-90 מיליון בקלות.

לא צריך ואסור לאבד פרופורציות, בטח שלא ככה.

אני לא אמרתי שכל הנבדלים שלהם מזל, הם משחקים על זה ועושים זאת בצורה כמעט מושלמת, אני מדבר על נבדלים כמו אתמול, אין הגנה שיכולה להיות מספיק מתואמת כדי לתפוס שחקן בנבדל על חצי כף רגל, או כמו נגד באיירן שהאף של קיין היה בנבדל, או משחק שאני כבר לא זוכר שחלק מהברך היה בנבדל, וגם הנבדל של אמבפה בשער הראשון שלו שנפסל.

אני מבין מה אתה אומר, אבל עובדתית זה פשוט עובד להם.
אתה קורה לזה מזל (בטענה שזה לא סביר שיקרה), אני קורה לזה אימון ומומנטום, הם נמצאים בעיצומה של תקופה שהכל הולך, וכשהכל הולך, אז הכל הולך.
לנו נשאר לקוות שנתחיל לשחק כדורגל מתישהו ושהתקופה הזאת שהכל הולך בה תעבור מהר.