הם קבוצה בינונית, הם לא יכולים לשחק רע ולנצח כמו שריאל עושה, אין להם מספיק איכות גם לנצח בשיטות אחרות ממה שהם עושים כרגע, השיטה שלהם שעד עכשיו הביאה להם המון נקודות זה לשחק משחק עם סיכון מאוד גבוה בתקווה שהם יבקיעו יותר בגלל התקפה טובה ושמצד שני הנבדל יעבוד 100% כי בלי הנבדל ההגנה שלהם חלשה מאוד ולא יכולה להתמודד.
אי אפשר להמשיך ככה כל העונה, הקבוצות למדו את השיטה, יודעים שהתקפית השחקן היוצר היחיד זה ימאל ושהגנתית ברצלונה תעמיד קו הגנה על החצי, ואתמול כבר ראינו שיטה חדשה של דורטמונד איך להתמודד מול הגנה כזאת, שחקני ההתקפה והקישור ההתקפי פשוט כיווצו את ההגנה ואז שחקני הכנף מחכים על קו החצי לכדור אלכסוני כשהם כבר רואים את קו ההגנה, פעם אחר פעם הם יצאו להתקפות מאוד מסוכנות ובקלות, עם קצת יותר דיוק של החלוץ 9 המגודל שלהם הם היו עושים נזק גדול, חלק לא מבוטל מאוהדי ברצלונה גאים עם ה 2 בעיטות למסגרת שלהם שערוץ5 פימפם כל המשחק ומאמינים שההגנה שלהם שיחקה טוב, זה מאוד רחוק ממה שהיה.
אי אפשר לשחק משחק עם סיכון גבוה בשיטה אחת ויחידה ושהכל תלוי בילד בן 17 מוכשר ככל שיהיה ולצפות שזה יעבוד לאורך זמן, גורם ההפתעה מהשיטה כבר מזמן עבר ובחודש האחרון רואים מה הם באמת שווים ואין לפליק מספיק כישרון ועומק בסגל כדי לשנות משהו.
אני כאוהד ריאל מתחיל לדאוג בעיקר מהמכונה שצ’ולו השלים את בנייתה בצד השני של העיר.
אני בגדול מסכים עם טיטי, שאתלטיקו היא האיום הגדול יותר עלינו לאליפות השנה. חשבתי ככה עוד לפני שהתחילה העונה, ועכשיו, אחרי כמעט חצי עונה, ואיך שהיא התפתחה - מומנטומים של כל אחת מהקבוצות וכו’ - אני אפילו בטוח בזה יותר.
ולכן, כאוהד ריאל - אני רוצה לראות את בארסה מפסידה היום.
כרגיל מאז שהגיע לליגה, נגד ריאל הוא יכין את הקבוצה שלו שתעלה עם אש בעיניים, סכין בין השיניים וישחק חזק ופיזי והשחקנים יתאבדו על המגרש, נגד ברצלונה הוא יפתח בית זונות.
ברצלונה מהצד השני למרות מחצית טובה נגד הזונות שסימאונה העלה וההתלהבות המוגזמת של השדרנים לא הצליחה למרות שליטה מוחלטת להגיע לשום מצב, גם המצב היחיד שהוביל לשער כי גאבי לא הצליח להשתלט על הכדור ובטעות בישל והכי חשוב הפולני שלהם ממשיך להיראות זוועה, בלי לאמין קשה להם מאוד לייצר מצבים.
לא זוכר מתי בפעם האחרונה אתלטיקו עלתה מול ברצלונה במטרה לנצח, אולי ב2015 במקרה הטוב.
כשזה מגיע לברצלונה אתלטיקו חוזרת להיות אותה פאטתיקו שהייתה משחקת מולנו לפני שסימאונה הגיע.
לפני סימאונה אתלטיקו הייתה מוקש באנקר בשביל בארסה ומשחק קליל עבורנו, מצחיק איך שזה התהפך
אני לא מאמין למה שאני כותב אבל טיטי צודק.
ברצלונה חלשה, ואתלטיקו עם יותר מזל משכל, אנחנו כן אמורים לקחת אליפות קלה.
שני ניצחונות מול סביליה וולנסיה ואנחנו 5!! נקודות מעל ברצלונה!!!
לא עכשיו, יש עוד זמן עד סוף ינואר, הם יכולים לקבל בראש מריאל בסעודיה ואז עוד הפסד ובילבאו עוקפת אותם למקום השלישי וברצלונה למקום רביעי, זה לא כזה דמיוני תרחיש כזה.
עוד כמה נתונים מדהימים: רק לפני חודש וחצי הפער מהמקום השני היה 11 נקודות. בעונה שעברה, תחת צ’אבי, בארסה הייתה עם 41 נקודות לעומת 38 תחת האנזי פליק. לא מספיק? לראשונה מאז 1965, ברצלונה מפסידה שלושה משחקי בית ברציפות, ואספה בסך הכל 2 נקודות מתוך ה-20 (טוב זה שקר, 5/21) האחרונות בליגה, הכי מעט מכל 20 הקבוצות. האנזי פליק שלפני חודשיים נחשב לקוסם בקרב אוהדי הקבוצה, הפסיד 25% ממשחקיו עד כה, יותר מכל ארבעת המאמנים האחרונים.
אם איכשהו פליק אכן מפוטר בינואר, צריך להמציא ל @titi_camara עיטור פורום מיוחד