אתה יודע מה זה הקצנה בשביל להבהיר נקודה? הכוונה שלי שהוא ילד וכמו כל ילד הוא גם מפגר.
לא נורא אני עשיתי ועדיין עושה לצערי דברים יותר גרועים, אמנם לא ‘מול’ לבנוניות…
@sari.23.11, תשמע, כשיש עידן מוצלח קשה גם לצפות לשינויים מרחיקי לכת, זה כאילו עובד. אני לא חושב שהגענו לרמת הזקנה נניח של מנצ’סטר יונייטד ומילאן שלקח להן הרבה זמן להיפרד מכוכבים. אצלינו גם חלק מרגישים שובע והולכים, אולי עוד עונה של רפאל ואראן וזה היה טוו מאץ’ למשל, סתם נותן אותו כדוגמא, קארים בנזמה ברח לכסף. הכדורגל שלנו מאוד מאכזב אותי בגדול מאז עונת הדסימה…
הסגל רוב הזמן בסדר, מסכים שהנשיא מקובע מאוד ועובר מקיצוניות אחת לקיצוניות אחרת. המצב הנוכחי בו גם מזלזלים בקסטיליה וגם רק מחפשים שחקנים בחינם הוא בעייתי מבחינתי.
לדעתי בינתיים העונה קשה להגיד באופן רשמי מי יותר או פחות טובה כשמסתכלים על התמונה הגדולה. איך שאני רואה את זה ברצלונה הציגה גל סינוסי עם אמפליטודה גדולה. הפיקים היו ממש גבוהים, ומצד שני בתקופה קצרה היא איבדה את כל הפער ונכנסה למינוס 7 בטבלה. ריאל מדריד יותר יציבה ביכולת בינונית. לפעמים משחקים יותר טוב, לפעמים פחות טוב, כמעט תמיד הציון הוא מספיק בקושי.
בריאל מדריד מתעסקים בשנים האחרונות להראות למי יש יותר גדול, כדורגל פרופר מרגיש שלא מעניין אותם שם. החל מהסופרליג, דרך המלחמות והתביעות מול טבאס, מול הלה ליגה, הסכמי הcvc, סיפור אמבפה, מול הנבחרת במקרים של ברהים וסבאיוס ולאחרונה אלו השופטים. קצת קשה להשוות קבוצה מאפיונרית לקבוצה עם אגו בגודל היוניברס שבהנהלה שלה שמים ייס-מן על הקווים והאחרון בכלל לא מנסה להסתיר את חוסר שביעות הרצון מהמצב שנכפה עליו. אתם מדברים על כדורגל, זה בכלל לא הסיפור פה.
שאלתי את gpt והוא ענה ש: לפני 186 שבועות, לאמין יאמל היה בן 14 שנים ו-15 ימים בדיוק.
אתם יכולים לחזור להתעסק בשטויות אחרות.
ולפרס הדיון הדבילי ביותר בתולדות הפורום, הזוכה הוא… היא… הם…:
בן כמה בדיוק היה לאמין ימאל כשעשה לייק באינסטוש למיה חליפה
אנחנו מודים לכל המשתתפים.

לדעתי בינתיים העונה קשה להגיד באופן רשמי מי יותר או פחות טובה כשמסתכלים על התמונה הגדולה. איך שאני רואה את זה ברצלונה הציגה גל סינוסי עם אמפליטודה גדולה. הפיקים היו ממש גבוהים, ומצד שני בתקופה קצרה היא איבדה את כל הפער ונכנסה למינוס 7 בטבלה. ריאל מדריד יותר יציבה ביכולת בינונית. לפעמים משחקים יותר טוב, לפעמים פחות טוב, כמעט תמיד הציון הוא מספיק בקושי
בשביל זה גם מכניסים את מבחן העין, והתוצאות בין אותן קבוצות.

קבוצה מאפיונרית
מי זאת אמורה להיות?

ולפרס הדיון הדבילי ביותר בתולדות הפורום, הזוכה הוא… היא… הם…:
בן כמה בדיוק היה לאמין ימאל כשעשה לייק באינסטוש למיה חליפה.
אנחנו מודים לכל המשתתפים.
נכון, צריך להתרכז בדיון על הציצי שלה וכמה שעות כל אחד בילה פה מול המסך עם ה… עכבר ביד.

בשביל זה גם מכניסים את מבחן העין, והתוצאות בין אותן קבוצות.
בתקופות היפות של ברצלונה העונה היא כמובן שהייתה יותר טובה, על זה אין דיון. בסופו של דבר הקבוצות בשוויון נקודות בטבלה, הפער בתמונה הכללית לא גדול. המספיק בקושי של ריאל מדריד לא הספיק במפגשים הישירים מול ברצלונה ששיחקה כדורגל קטלני.
מבין איך חטפנו 9 שערים בצמד משחקים נגד ברצלונה (לא באמת), אבל איך לכל הרוחות כבשנו רק שניים? הגנה בדיחה יותר משלנו וזה אומר הכל. פשוט פראיירים שזה לא יאומן.
משחק ענק בין בארסה לאתלטי. אתלטי סופר חדה ומסוכנת, היא גם הייתה מנצחת אם היו למשחק עוד כמה דקות.
היתרון של סימאונה הוא שאין לו מגה סטארים בסגל, הרוב פחות או יותר באותו דרג. הוא משתמש בהמון חילופים והקבוצה נראית אנרגטית לכל אורח המשחק. באמת מרשים.

היא גם הייתה מנצחת אם היו למשחק עוד כמה דקות.
מסכים עם זה.

והקבוצה נראית אנרגטית לכל אורח המשחק.
וממש לא עם זה.
אתלטיקו לא היתה קיימת מהגול השני שלה ועד לחילופים של פליק.

וממש לא עם זה.
אתלטיקו לא היתה קיימת מהגול השני שלה ועד לחילופים של פליק.
לא הייתה קיימת התקפית כי בארסה לא נתנה לה לנשום. אחרי הגול הרבעי בארסה שחררה. עצם זה שהם שרדו עד הגול הרביעי ואז יכלו לתת גז בהתקפות - מרשים.
מה שכן, הגול האחרון היה מתנה מטופשת. למה לעמוד ככ גבוה דקה לסיום, ביתרון, ובמומנטום שלילי?
ברצלונה שיחררה לא אחרי הגול הרביעי, אלא אחרי שפיכת המנוע ואז היציאה של פדרי.
למה אנחנו ריאל מדריד לא מצליחים ולא נצליח נגד ברצלונה ואתלטיקו מדריד כן? אפשר להגיד “מזל”.
-שחקני ההתקפה של אתלטיקו מדריד עושים לחץ אמיתי ושלנו לא.
-ברצלונה מעט פחות אינטנסיבית ובטירוף נגד אתלטיקו מדריד לעומת הקלאסיקו.
-מול קו הגנה גבוה צריך למסור בזמן. באתלטיקו מוסרים בזמן. אצלינו לא. כולם מחפשים את הדריבל הנוסף. ג’וד, ויניסיוס. אפילו רודריגו. מודריץ’ לא משחק.
-השחקנים שלנו מחפשים את הגול היפה מדי. בטיפשות. כל השלושה נגד סיטי אלגנטיים. חוליאן התגנב אתמול ועשה 0:1 לאתלטיקו. גריזמן עבר שחקן בהטעייה ובעט מיד בלי לחכות.
ויכול להיות שיש לנו גם פחד במה מולם לצערי באופן מצטבר או כזה שהיה בסופרקופה אחרי ה-4:0 ההוא.
הכרטיס האדום של אנטוני בוטל והוא יהיה זמין למשחק נגד ריאל מדריד
האמת היא שהאדום באמת היה הזוי (בעיני).
אבל מה שיותר הזוי זה שביטלו אותו. יש תקדימים כאלה בליגה הספרדית?
בדרך כלל משאירים את ההחלטה גרועה ככל שתהיה.
תקדימים יש, אבל זה באמת מאוד נדיר.
קובו אגב קיבל צהוב חמישי ולא ישחק מול בארסה.
ראיתי את זה, “התעמת” אעלק עם שחקן גבוה ממנו בראש ופי 3 משקל. השופט נתן צהוב לשניהם בלי היסוס.

הגנה בדיחה יותר משלנו וזה אומר הכל
באמת אני לא מבין איך אפשר לראות את המשחק הגנה המדהים שלנו אתמול ולטעון שזה היה ‘‘בדיחה’’.
מסוכן בטירוף וחשוף לטעויות - כן.
בדיחה? נו באמת. מבית היוצר של '‘בינוניים’.