מדהים.
פעם היינו כאלה…
דיי יא נאחסים מהלכים.
פסיכוטי.
לא מגיע לאינטר לעלות, על הנאיביות המסריחה שלהם במחצית השנייה וזה שהם פשוט לא עלו אליה.
מצד שני, בארסה שוב פעם נטחנת עד דקה 120 וזה אולי ייתן לנו סיכוי בקלאסיקו, ואם היא תודח אז בכלל מבורך
יואו איזה משחק. טירלול אמיתי. אינטר התפרקה לגמרי אחרי הגול המצמק של בארסה, הם ראו את התסריט הקבוע מתניע. בארסה חזרה מפיגור שני שערים ככ הרבה פעמים לאחרונה, זה מטורף.
אינטר משחק שני ברצף נהנית מהרבה מזל. פנדל לטובתה, לא פנדל נגדה, שניהם על קוצו של יוד. לאמין היה צריך להיות פה עם שלושער, הכל מצבים יש מאין. גם הגולים שכן נכנסו - בזכות הבור שהוא גורם ליריבה.
ראפיניה כרגיל לאחרונה משלשל כל המשחק ונותן את המספרים.
לא אנושי איך שבארסה מצליחה לרוץ ככה נונסטופ. ועוד מול קבוצה שעשתה 5 חילופים מוקדמים ונראית תשושה בטירוף.
היא תסיים פה את העבודה ותתפנה לתת רביעייה לקבוצה שכבר חטפה ממנה 12 העונה…
ה120 דקות האלה לא ישנו כלום
אני לא קונה את זה. הם פעמיים עלו ליתרון 2-0 ואיבדו אותו תוך דקות. בארסה עכשיו עוד פעם תפעיל מוד טורבו ועוד הפעם אינטר תשלשל.
אם אני מוציא את המשחקים שלנו מהצ’מפיונס, כי אני לא אובייקטיבי, זו ההתמודדות הכי גדולה שאני זוכר כאוהד כדורגל. ברצלונה או לא ברצלונה אני בעננים.
טעות של קובארסי. עמד ונתן לו לכוון בנחת.
מה יהיה כשלבארסה תהיה הגנה? או שיש לה הגנה והחולשה היא תוצר לוואי של צורת המשחק?
אראוחו גמר אותנו פעמיים. קובארסי זה אלוהים.
שביט אתה עדיין צריך לתת לעצמך באן על זה שאמרת שפדרי ובארלה יאזנו אחד את השני.
אני עד עכשיו מזועזע מהמשפט הזה.
ראיתי תקצירים.
מישהו עוד יתלונן על העצירה של מרצניאק נגד באיירן?
כנראה שזה הרגל אצלו.
לדעתי יש להם יופי של שחקני הגנה כבר עכשיו ותהייה בטוח שבקיץ הם יחזקו את החוליה.
שריקה שערורייה.
וגם איתה - אינטר תוכל לבכות רק לעצמה אם תחרבן גם את זה. היה לה המון מזל עם הכמעט פנדל ועם ההחמצות של לאמין ואריק.
אינטר החזירו את פליוקה למשחק הזה? משחק ענק של זומר.
סוף סוף נהנתי ממשחק של ברצלונה.
איזו הקלה. באמת שהייתי בטוח שהטריפל השנה של ברצלונה. אבל איזו קבוצה מדהימה יש להם, לאמין ימאל שחקן אדיר.
יאן זומר אגדה. אינטר למרות שהצליחה לעצור את ברצלונה לא גרמה לי לרצות לראות אותה שוב.
נשארו עוד שני משחקים בליגת האלופות שאפשר להנות מהם בשקט.
שמעו משחק מטורף מטורף, אבל ימאל זאת מפלצת כדורגל היסטורית, הוא יכול לייצר מצב מתי שהוא רק רוצה וכוח הכבידה שלו מהגדולים שראיתי, והוא בן 17, בטווח הארוך אנחנו בצרות עצומות הוא ישלוט בכדורגל העולמי שנים.
כל הכבוד לימאל, אבל בסוף ההחמצות שלו הן שמנעו גמר מברצלונה.
ברצלונה מפתחת תלות מוגזמת בימאל, מזכיר מה שהיה עם ויני בריאל, מקווה שגם שם לא יצליחו להשתלט על העניין כפי שהיה אצלנו.
- אין, אין כמו ליגת האלופות. מה שהמפעל הזה מוציא משחקנים… אני מקווה שאוהדי ברצלונה מעריכים קצת יותר את העבודה של ריאל מדריד במפעל הזה
- מה שכן, כבר נאמר כמה פעמים: ריאל יודעת לקחת את הגביע גם כשהיא נחותה, בארסה יודעת לקחת את הגביע רק כשהיא מושלמת. היא לא הייתה מושלמת היום, אבל היא עשתה די והותר בשביל לנצח את שני המשחקים. היה חסר טיפת מזל.
- אינטר נראתה מעולה עד הגול הראשון שלה, ומאז שינתה גישה והזמינה את בארסה לשבת עליה. מעצבן. מהצד השני, בארסה נראתה נורא במחצית הראשונה כי כך וכך פרשנויות וסיבות, ואז אותו הרכב בדיוק אכל את אינטר בלי מלח במחצית השניה. איך ככה?
- הכושר של בארסה לא הגיוני. לא נורמלי. לא סביר שלאמין אחרי 120 דקות עדיין משייט על המגרש ומחלק כדורים לחיבורים על ימין ועל שמאל
- אגב לאמין - לא זוכר הופעה כל כך דומיננטית של שחקן בודד. אינטר לא הצליחו להתמודד איתו לדקה במשך 210 דקות, וברגים שהם הגזימו עם השמירה עליו, הם קיבלו גול מאריק גרסיה.
- יאן זומר לדעתי מתעלה על ההופעות של טיבו בזכיה ה14 (או ה15? מי זוכר כבר). תענוג.
בארסה השנה עם רעב מטורף ותשוקה חולנית. לא מורידים את הראש בשום מצב. אנחנו ההיפך הגמור, אבל הוכחנו בגביע שאנחנו יכולים להתאמץ מול בארסה. מצפה לאותו מאמץ + 90 דקות של אמבפה.
איזו הקלה
סראבק אני זקן בשביל כל המתח הזה.
בדבר אחד ימאל משתווה למסי וזה ברגל שמאל המדוייקת בעולם.
אינטר בנחיתות טכנית כלכך בולטת היום, ועם סגל מבוגר יחסית. אבל קבוצה מאומנת ולוחמת.
אותו כושר של ריאל מדריד בשנים הקודמות לעשות את אותו הדבר. אולי האבקה מחליפה ידיים כל כמה שנים.