כל מה שנאמר עליו מגיע לו.
לפחות נתנו לו הזדמנויות לחזור לשחק. הוא גם ניסה, לזכותו ייאמר. גם פאטי מנסה.
זה עדיף מלהחזיק שחקן כמו מריאנו או ואייחו שלא משחק ולא מושאל. בארסה לא ג’נטלמנית וגם ריאל לא ג’נטלמנית, לפחות עם חלק מהשחקנים.
אפשר, רק לשלם להם את החוזה.
@dmitrys אתה קצת בורח ממה שכתבתי אבל ניחא. לגבי ריאל מדריד: אם היו “מתעללים” ככה בחסוס ואייחו או במריאנו דיאס אז הייתי אומר שזה לא יפה אבל ניחא. תחפש מקביל למארק אנדרה טר שטגן בסגל שלנו, כולל שנים עברו, שחקן שהיה כאן עשור ובשנים מסוימות התרומה שלו לקבוצה הייתה גבוהה מאוד.
העליתי כאן עוד דוגמאות, שחקנים בכירים שקיבלו חוזים עוד יותר גדולים על אף שלא היה צורך בכך - ג’רארד פיקה וג’ורדי אלבה היו בורחים למקום אחר ב-2017? סתם זרקתי שנה, ואחר כך טינפו עליהם בתקשורת והפכו אותם לכאלה “המזיקים” למועדון. לא מדבר אפילו על החשבון ברשתות החברתיות או לא זוכר מה-זה שמטרתו הייתה להשמיץ את השחקנים האלה.
-שוב אזכיר שאני מודע לכך שיש מצב שאני לא מכיר את כל הסעיפים ולא מבין בנושא הזה עד הסוף. לטעמי עדיין זה מסריח. אני גם חושב שאם הייתי עושה “סקר שוק” אז חלק מהאוהדים היו אומרים שהוא כן אגדת מועדון.
בוא ספר לנו איך המסמך הזה, שהוא פרוצדורה סטנדרטית לחלוטין, ממרר לטר שטגן את החיים
מכיר את הבנאדם הזה שמזמין המבורגר עם כל התוספות הכי לא בריאות, ואז מוסיף סלט בצד לאיזון?
אז ריאל מדריד, היחס לשופטים, והיחס לשחקנים שהיא רוצה להיפרד מהם
אני מבין שהדוגמא הטובה שלך היא שגם ריאל מדריד לא ג’נטלמנית כי היא ממררת את החיים של השופטים, אין לך קייס אחר? הודיתי בזה אגב. זה ההבדל בין ‘שני המחנות’ כביכול. אני מודה ואתה לא. אני לא אוכל המבורגרים אף פעם, אני אוכל בריא, טונה, חזה עוף, אורז ![]()
לואיס סוארס שהיה מכביד כלכלית על המועדון וכמובן ירד ביכולתו - עזב כמו סמרטוט ריצפה, עוד דוגמא.
באיזה שחקנים שריאל מדריד רוצה להיפטר מהם - נניח פרלאן מנדי - ריאל מדריד מתעללת?
מחכה עדיין להסבר איך המסמך ממרר לטר שטגן את החיים
הרי לא ייתכן שכתבת את זה בלי ביסוס אמיתי…
לא רק המסמך הזה, כל ההתנהלות כלפיו, הרפש בתקשורת, הנחרצות לגבי משך הזמן שהוא ייעדר שהוא וודאי-מוחלט ארוך כביכול כדי שברצלונה תהנה מהפריבילגיה כמובן לפי סעיף מסוים לרשום את השוער החדש המצוין שלה חואן גארסיה. על ריאל מדריד והשופטים יש לנו הסכמה. באיזה שחקנים אנחנו התעללנו?
אוקיי, אז כן כתבת על המסמך שממרר לטר שטגן את החיים בלי ביסוס אמיתי
טוב לדעת
אני מחכה לשמוע לאיזה שחקנים ריאל מדריד מיררה את החיים כי המועדון העדיף שהם לא יהיו כאן, ונניח על חלק מהם אין הצעות כי הם לא כשירים לכדורגל כבר הרבה זמן. אין לך דוגמא כזו? טוב לדעת. זו לא רק הפרוצדורה האחרונה אלא כל הסיפור עם מארק אנדרה טר שטגן.
אגב משיטוט אצלכם ראיתי שאני לא היחיד, גם אוהדים שלכם כתבו שיש משהו עצוב ביחס כלפיו, שיהיה, וגם משהו על זה שחברים מחדר ההלבשה תומכים בו - לפי התקשורת המקומית. הנה לינק אחר שמצאתי אבל זה מארקה, יודע מה תגידו
מתי אי פעם כתבתי שריאל מדריד ממררת את החיים לשחקנים שהיא רוצה להיפטר מהם?
באמת - אתה מסוגל לכתוב לעניין, ולא רק לזרוק סיסמאות ולתקוף אנשי קש?
גם להחזיק שחקן שלא משחק ולא להשאיל אותו זה סוג של התעללות. אבל עזוב, אנחנו מדברים על ברצלונה.
“תחפש מקביל למארק אנדרה טר שטגן בסגל שלנו” - תחפש מקרה כזה בברצלונה ולא תמצא. טר שטאגן פתח במלחמה כוללת, לא היה מקרה כזה אף פעם אצלינו. היו שחקנים לא רצוים, היו מלחמות, אבל לא היה שחקן שעושה הכל כדי ששחקן אחר יידפק.
העלית פה עוד דגמאות של אגדות עבר, אז אתיחס . פויול ופיקה פרשו שנה לפני תום החוזה וויתרו על מה שחייבים להם על השנה הנוספת. אלבה עזב שנה לפני תום החוזה וויתר על מה שחייבים לו. כנ"ל צ’אבי, ולאינייסטה היה חוזה לכל החיים והוא עזב כשהפך לשחקן ספסל. אתה רואה את ההבדל?
ממה בדיוק ברחתי ומה פיספסתי? טר שטאגן מתנהג בדיוק הפוך מכל האגדות. כולם ללא יוצא דופן או שעזבו בהסדר, או שקיבלו את הגזירה, ואף אחד לא פתח במלחמה.
כמו שכתבתי בפורום בארסה, הפרשה לא התחילה פתאום. אתה מתיחס לנקודה בו בארסה עשתה משהו פומבי נגדו בתור נקודת התחלה, אבל זה בוודאי לא נכון.
חלילה קרלס פויול אל תכניס לי מילים לפה. שחקן שהערצתי ממש כיריב ותמיד אעריץ. לא ציינתי את שמו. אמרתי לואיס סוארס והדרך בה העזיבו אותו, ואחרים שהכפישו אותם.
אני לא מבין את הנקודה שלך לגבי שחקני ריאל. הציעו לדויד אלאבה לעזוב, גם לפרלאן מנדי, מריאנו דיאס שהפיל הרבה הצעות להיות מושאל כי רצה שכר שמן ממש. התעללות אין כאן. המצאות שלך כן.
קסיאס הושפל ע״י ריאל מדריד ובגלל מאמן בינוני שהכתים את הזהות שלכם והפך אותכם לחטאפה עם כסף. מאמן ריאל מדריד מחכה בחנייה לשופטים, מטנף על הסמל של המועדון וגורם לאוהדים לצאת נגדו, זורק אותו לספסל כאילו הוא ילד מהנוער. אוי לבושה.
גם החגיגה של ראמוס אומרת משהו, לא?
אז ברצלונה מתייחסת חרא לסמלים שלה ולריאל מדריד נמאס מהשיפוט המגעיל בליגה הספרדית ובעיקר מהנשיא חאבייר טבאס, יש? מה הקשר בין מחט לתחת. ציינתי פה רשימה של שחקני עבר שהקבוצה התנהגה אליהם בצורה מגעילה ולא בחלה באמצעים. אבל כשאני מדבר על איבן ראקיטיץ’ - ברור שהוא לא סמל, על ג’רארד פיקה שדווקא כן, על לואיס סוארס שהוא כן אגדת מועדון, על ג’ורדי אלבה וכמובן על השוער עכשיו - מכניסים לי פה את קרלס פויול ואנדרס אינייסטה, מה הקשר?
איקר קסיאס, כמו ראול - עזב - והמועדון שילם כמעט את כל שכרו. בפורטו ובשאלקה בהתאמה. הדרך בה עזב הייתה מזעזעת, בהחלט. אגב אחרי שז’וזה מוריניו עזב, הוא חזר לשחק, היה השוער בליגת האלופות והניף את…ובעונה האחרונה שלו במועדון היה לא טוב, שחקן הרכב במקום קיילור נאבאס שהגיע בתנופה.
אנחנו חטאפה עם כסף, אתם חטאפה בלי כסף, וכל העניין של אי רישום שחקנים לליגה ולרחם עליכם ורעבים ללחם זה גם מביך קצת. אבל - העיקר “יותר ממועדון”, בעיקר בגלל היחס לטר שטגן.
ועדיין החטאפה בלי כסף לוקחת לכם אליפויות.
אתה בכלל יודע למה מבחינתנו אנחנו ״יותר מסתם מועדון״ או שזה סתם מטרגר את הרגשי נחיתות שלך?
אין לך מה לרחם עלינו. הבאתם את אמבפה וקיבלתם 4-0 במשחקים. תוריד את הראש ותחשוב על העונה הקרובה.
ניכר
משפט לפנתאון
רמת המודעות העצמית גבוהה כמעט כמו רמת הממלכתיות
אפרש את חוסר התגובה כהודאה ששוב חרטטת.
פעם שנייה כבר בשיחה מאוד קצרה שלנו, מרשים.
שמע הנטייה שלך להיות כאילו זה שאומר את המילה האחרונה ויוצא עם ידו על העליונה..כל הפעמים שאתה התייחסת רק לחלק מהפוסט שאתה רצית להתייחס..
מ: כשהיה צריך לפרגן לברצלונה בעונה שעברה מקצועית עשיתי את זה עם או בלי קשר לקלאסיקוס החד-צדדים. אני אגיד את מה שאתם אוהבים ומצפים ממני לשמוע: עונה טובה שלנו ולעתים אף עונה לא טובה - נגמרת עם זכייה בליגת האלופות, זה קצת מעלה אבק בארכיון מבחינתנכם וצריך לנקות אבל יש דבר כזה.
א: אם אני איש קש וכל כינוי אחר - למה אתה מגיב לי? ראיתי שלא פספסת אף הזדמנות לעשות את זה, שואל ברצינות. צר לי, אני לא היחיד שחושב ככה, יש הרבה אוהדים שלכם במקרה טר שטגן. גם מקרה לואיס סוארס היה אחלה אני מניח לבעוט אותו בשיחת טלפון שתי דקות עם רונאלד קומאן וכדומה.
צר לי שוב - אתה לא זה שתגרום לי לחשוב אם אני “מטומטם”, “חרטטן”, או יש לי או אין לי מקום פה. זו דעתי, אין בעיה שלא קיבלתם אותה, אחלה. כתבתי את זה במחילה שלי ומותר לי. יום מקסים ![]()
אפס הבנת הנקרא - מוצג מספר 1
אפס הבנת הנקרא - מוצג מספר 2
מאותה סיבה שאנשים מגיבים לשטויות שנכתבות בפורומים מאז שחר ההיסטוריה - לא כדי לנסות לשכנע את מי שכתב את השטויות, זה חסר טעם, אלא כדי לשכנע את מי שקורא את השטויות. אתה תמשיך לכתוב שטויות ואנשים כמוני וכמו שביט ימשיכו להגיב לך ולתקן אותך, ככה עובד פורום.
או - שאני אמשיך לכתוב דברים שלא נעימים לך לקרוא או לשמוע ואתה יודע שאני צודק (עיין ערך ליאו מסי והשחקן הגדול בכל הזמנים מול ריאל מדריד הקבוצה המצליחה בתולדות ליגת האלופות), ולכן אתה תמשיך להגיב לי. גם זה בסדר. ממש גדולי האומה אתה ושביט, נעלבתי והוכחתם אותי על טעותי, הוגה ה-“חטאפה עם כסף” שרק בפורום הזה יכול לקבל במה ולהיחשב כאיזה משפט העשור או משהו להתגאות בו.
הנה דיוס אמר (כשהיה עוד שחקן של הקבוצה כן, הרי אחרת זו לא חוכמה) אז מי זה דור רומנו אוהד ריאל מדריד לידו, לואיס סוארס:
איקר היה רחוק מלהיות צדיק באירוע הזה, ובדיעבד מוריניו צדק מקצועית. כמעט עלה לנו בדסימה עם טעות מחפירה, וזה ממש לא היה מנותק מהיכולת שלו בעונה-שתיים האחרונות. גם ראמוס אגב. מהלך מעולה של פלורנטינו לא לחדש ותת לו לעבור לפריז, עם כל הצער.
היסטורית, ריאל דווקא חוטאת בהפך - יותר מדי כבוד לוותיקים, גם אחרי שפג תוקפם. גוטי + קסיאס + ראול* זה וואחד אאוטלאייר, שגם אם היה יכול להיעשות בצורה פחות מכוערת או בתזמון אחר - טוב שנעשה. מזכיר את הקיץ הראשון של פפ, שחתך באלימות את דיניו + דקו וניסה גם את אטו (ללא הצלחה, למזלכם).
*גם הוא, מסיבות מובנות, רק בנסיבות של כשלון קולוסאלי ובערך 6 שנים אחרי שהפסיק להיות חלוץ ברמת הרכב של ריאל מדריד.