לפי איך שאני רואה את זה סיכוי גדול שתפסיד גם השנה…
לא יודע איך אתה רואה את מה שאתה רואה, אני אופתע מאוד אם יצליחו לקחת אליפות העונה.
אתה כנראה סתם פסימי בעקבות אנצ’לוטי, יעבור לך.
למה אתה משקר אבל? אתה רואה תקצירים.
אתה חלש בתקופה האחרונה, כנראה משאיר את כל התגובות הטובות ליוזר השני שלך blaugrana.
כל עוד שיש לה את פדרי, אף קבוצה לא פייבוריטית מול ברצלונה.
אני רואה את זה אחרת לגמרי - וואלה כל הכבוד להם, הכל הולך, והם מנצחים בצדק מוחלט. אי אפשר להגיד שהם סימנו V על משחקי החוץ הקשים בליגה או משהו כזה אבל מאיורקה אשתקד עשו לנו את המוות, וברצלונה עלו נמרצים וסגרו עניין תוך שש דקות. ואתמול? שלחתי הודעה לחברה במחצית: “אל תתלהבי, הם מנצחים. 2:2 עד דקה 60, הרמונטדה תושלם דקה 80 או אפילו יותר מאוחר”. וזה במשחק שהכל הולך נגדם יחסית והם לא נשברים ואתה יודע שזה יבוא.
מתחיל המשחק ואתה רואה את ההרכב למשל ואתה אומר ‘וואלה הם חזקים אבל זה לא מושלם’, גם במשחק עצמו, והם תמיד מנצחים.
כנראה ששינוי האקלים הסיט קצת את הרוח של חואניטו לכיוון החוף ![]()
אבל ברצינות, זה לא יחזיק ככה. לברצלונה יש בעיה קשה במרכז ההגנה, והיעדר החלוץ הנורמלי והספסל המוגבל עוד יגבו מחיר.
התחושה האישית שלי היא שזו עונה של ריאל. אבל ככה גם הרגשתי בתחילת העונה הקודמת אז מי יודע.
אני חושב שיש שתי “נטיות” או דרכים של אוהדים לדבר:
-לפעמים יש צורך להגן בחירוף נפש על הקבוצה שלך, נניח מבחינתי ריאל מדריד הם “הטובים” וברצלונה “הרעים”.
-ויש דרך שנוטה לקיצון השני, נניח הדשא של השכן ירוק יותר. אני רואה את הבעיות של הקבוצה שלי ומגדיל אותה כמו גלידה במקדונלדס ב-1.90, ומפאר את הקבוצה היריבה.
לא כתבתי אישי נגדך אלא בכלל. אני נכנס למשל למה שאוהדים של ברצלונה חשבו אתמול במשחק, לא קראתי תגובות. לי למשל לא היה ספק שתהפכו ותהיה רמונטדה, אבל אני לא מעורב רגשית בעניין כביכול.
עכשיו כדורגל: נכון הקבוצה לא מושלמת אבל בהתאם לבעיות הכלכליות הסגל העומד הוא טוב וההרכב בעיקר, השלם גדול מסך חלקיו. אני גם חושב שאם נסתכל על עונות כושלות של שתי הקבוצות בליגה בשנות ה-2000, לריאל יש יותר דוגמאות כמו העונה שעברה - הציפיות בשמיים ובסוף כלום ושום דבר, עושים במכנסיים, לעומת ברצלונה.
קשה לי לדבר על 2003/04 קבוצה בלי הגנה אבל בתאכלס היינו במרץ בעמדת טרבל ובפער מבטיח, אבל נעזוב.
העונות הכושלות אצלינו: 2012-13, 2017-18 (בליגה), 2024-25. עונות שהן כישלון חרוץ במלוא מובן המילה, מאבק האליפות נגמר עם ז’וזה מוריניו ועם זינדין זידאן כבר באוקטובר. ואשתקד הרגשתי אפילו יותר חרא.
ברצלונה? בעיקר אציין את 2006/07 שהקבוצה הפסיקה לשחק בחוץ בערך מדצמבר והייתה מאוד נאיבית, וגם העונה שלאחר מכן.
גם פה וגם אצלכם, לא מבין את הזלזול הזה בפראן, כרגע הוא אחד השחקנים הטובים והחשובים שלכם, החל מאמצע עונה שעברה הוא טוב מאוד ואפילו מצויין, לדעתי האישית השחקן ההתקפי השני הכי טוב שלכם כרגע.
הוא מחמיץ יחסית הרבה כן, אבל גם מבקיע הרבה שערים ושערים סופר חשובים, נע ללא הפסקה, חכם מאוד, מזהה שטחים מסוכנים, טוב במשחקי צירופים רואה משחק וטכני מאוד, וגם די מפתיע בנוכחות ברחבה בכדורי רוחב, לא החלוץ הטוב בעולם אבל כן בין הטובים בעולם בעמדתו כרגע.
מקבל כמעט אפס קרדיט אצלכם כי זוכרים לו את ההתחלה, לדעתי אנדרייטד גדול.
הבעיות שיש לדעתי בקבוצה שלכם הן לא בעמדת החלוץ.
הוא מעמיד שורה סטטסטית יפה מאוד, זה כן.
אבל הוא לא קיים כל המשחק, ואתמול הייתה לו החמצה מזעזעת שיכלה לחסוך לנו כמה שערות לבנות. הוא אולי עדיף מלבנדובסקי כרגע, אבל זה לא מספיק בשביל להיות שחקן הרכב בקבוצה ששואפת לקחת הכל.
אחלה שחקן רוטציה, עובד קשה, לא פרימדונה - זה לזכותו.
וגם החזיר עם שער מאוד קשה לביצוע, הגיע לעוד כמה כדורי רוחב קשים, נע כל הזמן מה שמאפשר לימאל שטחים, מופיע במקומות מסוכנים לדאבל פס בתוך הרחבה.
הוא לא קילר ליד השער, אבל אני כאוהד היריבה שרואה את המשחק שלכם חושש ממנו מאוד.
כן, שער קשה, לא לוקח את זה ממנו.
לאיזה כדורי רוחב הוא הגיע? איזה דאבל פס? הוא בקושי נגע בכדור כשבארסה שלטה ב 80% מהחזקת הכדור. הכדור היה אצל כולם, חוץ ממנו.
אתה כאוהד יריבה חושש ממנו ? מהכרות איתך, זה בשביל להגיד שמה שיש לברצלונה להציע זה פראן טורס, אז איך לא לקחנו אליפות מולם?
אז מי פחות טוב ממנו, לאמין או ראפיניה? או אולי שניהם, ומעליו זה לבנדובסקי?
לא כתבת אלי, אבל אני אגיב ברשותך - קח חלוצים אחרים מחליפים שהיו בקבוצה, פאקו אלקאסר שעלה הרבה כסף, לוק דה יונג וכדומה..זה בטח לא מושלם, אבל זה בסדר כמחליף, ושוב אתה מדבר על מטרות של ברצלונה ואתה צודק, הן מתבססות בעיקר על מה שקרה בעונה שעברה ופחות על מצב כלכלי ומגוון אפשרויות.
פראן טורס לא יעמוד בציפיות שהיו כשהביאו אותו אם כי אני מסייג קצת ולדעתי רכש של חורף הוא בא “לתקן” בניית סגל עקומה, והוא לא כמו שחקן שמגיע בקיץ שסגורים עליו במאה אחוז. אבל בשנה שעבה הוא היה בסדר גמור. הוא עובד קשה, הכימיה שלו עם שאר שחקני ההתקפה בסדר והוא מאוד מהיר. בגמר הגביע הוא קיבל מתנה אמנם אבל ניצל את ההזדמנות.
השחקן ההתקפי השני שאני הכי חושש ממנו, הראשון זה לאמין ואצלכם מעל כולם פדרי אבל הוא שחקן קישור.
אני לא צריך את פראן טורס בשביל זה, אני אומר שגם עם ימאל וגם עם פדרי מה שיש לכם להציע זה לא הרבה ובושה גדולה שאנצ’לוטי איבד אליפות נגד הסגל שלכם.
אבל כפי שאמרתי, הבעיה העיקרית שלכם זה לא ההתקפה ובטח לא פראן בעמדת החלוץ, הבעיה שלכם זה שאחת הקבוצות החלשות בליגה כשהיא משחקת בונקר מצליחה להגיע להמון מצבים נגדכם ודי בקלות, עם קצת יותר דיוק בכמה כדורי רוחב די קלים הם היו יכולים להבקיע נגדכם עוד 2 שערים, אתם עולים עם קו גבוה רעוע ובונים על ניסים כדי להפוך, אתם גם לא יודעים להניע כדור תחת לחץ.
המשחק שלכם מאוד התקפי ומהנה לצופה עם המון שערים ומהפכים מה שקצת מטשטש את העובדה שאתם בעצם קבוצה די בינונית ומוגבלת ברמות הגבוהות.
אתה חושב שפראן טורס שחקן יותר מסוכן מראפיניה?
אני חולק עליך אם לומר בעדינות.
לפי המשחק אתמול, לאמין יותר מסוכן לברצלונה מאשר ליריבה.
אחד הדברים היפים באוהדי ברצלונה הוא שהם תמיד מתלוננים, אם שופט טעה בעונה שעברה והעונה הוא שרק למקרה נכון הם עדיין מתלוננים על השופט; פשוט מדהים😅.
עכשיו תעזבו צחוקים, אני צופה בכדורגל איזה 25 שנה והשנה כל החלטה שיפוטית מבלבלת אותי יותר, אני כבר לא יודע מה זה יד של פנדל ומה זה יד חוקית.
( אני חושב ששני המקרים לא היו אמורים להישרק כעבירת יד).
מכיון שאני זה שבעיקר מתלונן על זה בפורום שלנו אז אני יקח אחריות על זה
אם אתה לא מבין שיש בעיה ששופט אחד ספיציפי משנה את הדעה שלו שלו לגבי מה זה עבירת יד וכל פעם בצירוף מקרים זה תמיד נגד ברצלונה. הבעיה לא אצלי אלא אצלך חבר.
אם הוא הוא חושב שהעבירה יד של צ’ואמני. לא שווה פנדל מסיבה כלשהי אז גם העבירה של אתמול לא שווה פנדל. …
זה אותו שופט אותה מסגרת והחוק לא השתנה… ואפילו בשתי המקרים זה נבדק בואר…
זה מה שנקרא אחידות.
הוא לא הודה שהוא טעה לגבי שנה שעברה דרך אגב. הוא עדיין חושב שזה לא פנדל בקלאסיקו…
לא לא משה הכוונה בכלל לא אליך, אחד הדברים שאני מאוד מעריך אצלך זה העקביות שלך.
אני מסכים עם זה ששתי ההחלטות אמורות להיות עקביות, אבל שנה שעברה כולם צעקו שזה פנדל, אז למה השנה זה לא?
על השופטים בספרד שוב פעם לא צריך להרחיב, באמת שכולן פח אשפה.
[quote=“sari.23.11, post:1374, topic:1789”]
שוב זה לא הטענה. אם הוא לא היה שורק אתמול. אני הייתי מוריד את הכובע וכותב שטעיתי לגביו מה שכתבתי עליו אחרי הקלאסיקו ואין לי שום טענה שהוא לא נתן לנו פנדל אז כי הוא שומר על אחידות.
שוב שאותו שופט מקרה כמעט זהה והפעם הוא פתאום חושב שזה כן פנדל.
כי זה שופט אחד שמשום מה משנה את דעתו לגבי מה זה עבירת יד וכל פעם בצירוף מקרים זה נגד ברצלונה.
ואנחנו רק במחזור השני, כן? תלונות על 2/3 משחקים עד עכשיו. מעניין עד מתי זה יימשך.
רק 2-0 לנו בפנדלים אז משער שעוד הרבה בדרך.