אתה יודע מה ההבדל בין אוהדי ברצלונה לאוהדי מדריד ברוב המקרים?
שכשאנחנו מקבלים ״מתנה״ אנחנו יודעים להגיד וואלה קיבלנו מתנה, לא הייתה עבירה/פנדל/חוץ/יד תבחר מה שאתה רוצה,
אבל אתם? כשאתם מקבלים מתנה אתם מתעקשים שזו הייתה ההחלטה הנכונה ומגבים את השופט תמיד, אתם (או רובכם) אף פעם לא אובייקטיבים.
כמו במקרה של טושאמני, שעד היום אתם טוענים שלא היית יד, כך גם במחזור הקודם שאתם טוענים שהיה פנדל על אמבפה כשאמבפה בכלל זה שדרך על השחקן, אתם פשוט הזויים.
אנחנו באמת מסתכלים על אותו דבר ורואים דברים שונים? לא נראה לי.
אתם אומרים מתנה? ראית מה ששוסאקו כותב?
שוב פעם, אמרתי ששניהם מבחינתי לא פנדלים.
אז למה מבחינתכם זה שונה? למה שנה שעברה צעקתם זה פנדל ועכשיו זה לא פנדל?
תהיו עקביים כמו שאתם מבקשים מהשופטים.( ושוב פעם אני לא מגן ספיציפית על השופט הנ"ל.)
אם השופט בכבודו ובעצמו קבע ששנה שעברה זה לא פנדל אז הוא גם היה אמור לשרוק את אותה שריקה נגד לבנטה…
זה מה שנקרא אחידות.
“אנחנו” רק הולכים לפי מה שהשופט הספיציפי הזה קבע מה זה עבירת יד ברחבה ומה זה לא.
בוא נעשה את זה יותר קל. בעולם אלטרטיבי, דאבל הרננדס היה שורק לפנדל לטובת ברצלונה בקלאסיקו ואז מול לבנטה הוא לא היה שורק לפנדל על עבירת יד ברחבה (על אותו דבר)…
היית אומר שזה שיפוט אחיד? לא היה שום שאלה לגבי הכשירות של אותו שופט?
באמת שאין לי מושג מי זה ‘אתם’. אני לא חלק מיישות בשם ‘אוהדי ריאל מדריד’.
ציינתי שהחברים מהפורום השכן המשיכו בדיוק מאיפה שהפסיקו עונה שעברה (עדיין בשוק מאיך שהחליקו פה את טיעון ה-10:0 בפנדלים המטומטם).
לענייננו - דעתי לפחות - כן, הייתה יד של צ’ואמני, וכן, הייתה יד של באלדה. קופחתם בקלאסיקו ההוא אבל לא מבין מה האובססיה להשוות בין שני המקרים. המנח של היד שונה לגמרי.
במחילה, אבל טיעון ה’אמבפה דרך עליו’ לא ראוי לתגובה (אם כי כן הגבתי לו פה איפשהו).
לא נכון, דימה, באמת שלפת את הקלף הזה? ציפיתי ליותר
בפעם האחרונה שבדקתי לא הייתי אחראי על ערוץ הטליווזיה של ריאל מדריד ומה שגם אמרנו בפורום 1500 פעמים שאנחנו מגנים את ההתנהגות הנ"ל…
מצד שני אתם מתלוננים על שיפוט 9 פעמים ב 5 דקות…
אתה לא אחראי על ערוץ הטלויזיה של ריאל מדריד, ואני לא אחראי על כל אוהדי ברצלונה בפורום ובעולם.
זה לא הפריע לך לכלול את כולם ב “אתם”.
תן שמות ותתדיין איתם מי יותר בכיין.
אתה זה שהתחלת את ההתנצחויות שוב, הכללת את כולנו ועכשיו אתה לא אחראי על כל הרפש במועדון ? וואללה, גם אני, גם משה, וכל אחד אחר לא אחראי על כולם.
מה לא נכון?
אוהד ריאל מאשים את כל אוהדי ברצלונה בבכיינות. אצלכם זה ממוסד. למה שזה יהיה טיעון פסול?
גם אם רובכם נגד הבכיינות של המועדון, ליתר אין זכות להטיף לנו מוסר.
הטענה שלנו לאפליה מצד הרננדז הרננדז היא לגיטימית. אותו שופט, 2 מצבים דומים, שניהם נבדקו בואר על ידו, שריקות הפוכות, שתיהן נגד ברצלונה. אתה חושב שזאת בכיינות?
אני חושב שבפער אצלנו יש יותר אובייקטיביות, ולראייה גם המקרה האחרון שבו שחקן מיורקה נפל חלקנו טענו שצריך לעצור את המשחק. אגב, אני מאלה שטענו שצריך לעצור את המשחק.
אצלכם תמיד יש קונצנזוס לכל החלטה נגד/לטובת ריאל. השיא מבחינתי היה הפנדל שנשרק לטובת את׳ מולכם אחרי דריכה ברורה שפתאום טענתם שזה לא פאול ולא פנדל. אבל פתאום אני שומע פה טענות מאוד חד-משמעיות-מגע ברחבה זה פנדל.
אין לי בעיה עם הפנדל שנשרק נגדנו מול לבאנטה. הייתה יד והיה פנדל. הטענות הם על החוסר אחידות.
אני מסתכל עלינו האוהדים, כקהילה-תמיד אנחנו מתווכחים על שיפוט. בנינו לבין עצמנו. לדעתי זה מעיד על רמת אובייקטיביות. אני לא רואה את זה בפורום שלכם כמעט. היה קונצנזוס ממה שאני זוכר לגבי הפנדל של את׳ בזמנו.
ולמה אנחנו מדברים על האוהדים בפורום?
בא סארי, מתחיל להטיף משום מקום, ומכליל את כל אוהדי בארסה. אני לא כולם, משה לא כולם, טל לא כולם ושביט לא כולם. אתם לא כולכם טיטי וראגימוב, נכון?
אנחנו לא בסתם פורום, אנחנו בפורום כדורגל, ואתה אוהד ריאל. המועדון שלך מתנהג כמו האוהד הכי בכיין. אפילו שרובכם מתנגדים למדיניות הזאת של המועדון, לאף אוהד ריאל אין זכות להגיד לאף אחד אחר שהוא בכיין.
ב"דיון" הזה, גם אני תימני.
אגב משפט יפה שיש לו שתי משמעויות הפוכות. תלוי איך קוראים ערבים - arabs או garantors.