הודעה משעשעת במיוחד כשהיא מופיעה בדיון היריבות ![]()
העיקר שתחייך בויה
אה לא, לא התכוונתי אליך ספציפית.
“אתה” זה אוהד ריאל כללי, לא אתה אישית.
אין לאוהד ריאל שום זכות להאשים אף אחד אחר בבכיינות.
במצב הנוכחי של ברצלונה, לא באופן כללי, כלומר ראפינייה שחקן יותר טוב אבל עם איך שברצלונה משחקת ולצרכים הנוכחיים שלה פראן יותר מסוכן כרגע.
אני לא יודע איך אפשר להגיד ששתי המקרים דומים, זה עיוורון מוחלט. מקרה אחד שחקן בועט על שחקן במרחק של פחות מחצי מטר, אין לשחקן שום סיכוי להזיז את היד משם. מקרה שני בוודאות במרחק של יותר ממטר ורואים גם שיש שם בין הבועט לבין זה שנגע עם היד.
זה רק לפי התמונה שהעלו פה לא יצא לי לראות את המשחק של ברצלונה אתמול במלואו ובטח לא את הפנדל, שמתי את המשחק ברקע שנהגתי חזרה מההורים בצפון לתל אביב, אותי הפליא השאלה שאם כבר השופט החליט לשרוק לפנדל איך זה לא צהוב?? איך שלא תסובבו את זה לבאלדה היה זמן תגובה ארוך יותר משל טשואמני.
אמ;לק למי שצלח את התחביר
לא יצא לי לראות את המשחק במלואו ובטח שלא את הפנדל - אבל זה לא מה שיעצור אותי מלחרטט בנחרצות על מרחק התגובה של באלדה.
איך אפשר להתייחס אליך ברצינות? איך אתה מביע דעות נחרצות בלי לראות דברים במלואם?
רק הערה לכולם: מחקתי כמה הודעות פיפי קקי אכלו לי שתו לי מחקו לי.
מי שיש לו בעיה עם מדיניות המחיקות מוזמן להציף בדיון המיועד על הפורום, מבטיח לנהל שם דיון פתוח ומסודר על מה שרק תרצו (אפילו על הגנים של סידני סוויני).
מי שנכנס לדיונים הרגילים זכותו לא לגלול ספאם מיותר, בואו נשאיר אותם נקיים מכל זה.
חברים אני אוסף כסף לקנות תרופה לאובססיה לחברים מהצד השני של הפורום, מי בפנים?
האירוע יצא מפרופורציה לחלוטין כבר.
אין שום דבר עינייני בזה.
זה בגדול אשמתינו, בעונה שעברה אנחנו (והמועדון נתן לזה לגיטימציה) הגזמנו עם ההתבייכנויות על השיפוט.
לא משנה אם בצדק או לא, זה רק תדלק את האובססיה שלהם ונתן להם מלאי עצום של הודעות לצטט.
הדבר הנכון לעשות הוא פשוט להפסיק לדבר על שיפוט (לא משנה כמה גרוע הוא בליגה והוא גרוע מאוד מכולם)
צריך לחזור להיות מועדון הגדול יותר מהדיבורים האלה.
לא דיברתי על זה שהיה פנדל או לא. אלא רק על זה שאם כבר נתן פנדל, איך זה לא צהוב??
במקום כל היום לחשוב שמדברים דווקא נגדכם תנסו לקרוא את ההודעה.
אחרי שחלקכם השווה את המקרה הזה למקרה של טשואמני, פירטתי את ההבדלים ואת המרחק בין המקרים.
היה מספיק לראות פה את שתי המקרים בסרטונים שהעלו פה.
אבל התכוונתי שרשמתי את התגובה לא ראיתי. אחרי זה הלכתי לראות לוודא שהוא לא מקבל פצצה מחצי מטר, הוא לא.
טעות שופט, הקטנות תמיד נדפקות, אבל מעניין אם זה היה הפוך ולטובת ריאל מה האוהדים הכי אובייקטיבים בעולם היו רושמים אצלם ? ![]()
![]()
![]()
![]()
רק לדמיין את הקונספירציות שהיו עפות באוויר אם זה היה קורה אצלנו. החשודים כמובן לא יודו בסטנדרט הכפול בחיים, כי הכל פוזיציה.
למען הסר ספק, אני חושב שמדובר באמת בסתם תקלה וטעות שיפוט נוראית.
טיטי - על הקטנות אני כתבתי.
ייאמר גם למען ההגינות שהמגרש בוויקאס במצב הזה לא ראוי לכדורגל וזה פוגע בקבוצות הבכירות. אבל הפנדל בושה וחרפה זו אפילו לא הצגה טובה. הם היו מנצחים בכל מקרה כן, אבל שריקה הזויה. התקלה ב-VAR זה לא מכוון כמובן הם נהנו מההפקר אבל זה מזכיר לי ליגה לאומית. חאבייר טבאס כבר צייץ בטוויטר?
הקונטרה שלהם לערוץ המאוס שלנו RMTV זה ת’רד היריבות וריאל מדריד והשופטים. זה יותר זול בפורום מאשר ערוץ טלוויזיה
בבקשה אל תכנסו לזה.
אני כבר רואה איך הפורום הופך לעוד חור שחור לשבועיים הקרובים.
להפך חנן, הדרך היחידה אי פעם להתקדם מעבר לדיונים המטומטמים האלה היא לא לתת לדוגמאות הנגדיות הכל כך מובהקות האלה לחמוק ללא יחס. ככה לא נראית ליגה עם שופטים מכורים. סתם שופטים גרועים. כל עוד האמת הטריוויאלית הזאת מוטלת בספק, ולא רק אצל הטרולים, צריך לחזור על זה.
צריך להימנע מדיונים מטומטמים על קונספירציה הפוכה, או מלהצדיק טעויות ברורות בעדנו בגלל פוזיציה.
אם אתה חושב שזה יעצור את שביט או טל מלהמציא קונספירציות עוד לפני המשחק הבא - אתה טועה.
לא רוצה להפריע לדיון המרתק על אנשי הקש, אבל בינתיים כולם אמרו שזה לא פנדל גם…
זה לא משנה - מה שקרה היום סותר לפחות במידה מסוימת את הזה שהשופטים “עם ריאל מדריד”. עוד על קיליאן אמבפה מול אוססונה היו תלונות על הפנדל. וחנן לא יפה אל תקפח חלק מהלוס אמיגוס. גבולי זה טוב זו ההמצאה המודרנית ל-לא פנדל בחיעם וזה לא מסתדר בטג’נדה אז נייפה את המציאות. בעיקר מציב מראה כמה זה מצחיק אחרי כל מהלך לכתוב שהשופטים של ריאל.
אוי האירוניה… איש קש בהודעה שמתלוננת על איש קש.