ת'רד היריבות: יוחזר ברתומאו לאלתר!

עכשיו רואה שכתבת שם, אבל לא ציטטתי משם, פשוט כתבתי את דעתי על מה שהיה בפנדל, שאכן הייתה פה טעות שופט ושהקטנות נדפקות.

קונספירציה? לדעתי זה גבולי נוטה ללא, וכנראה שאם var זה היה נפסל.

אתם אלה ששולחים מכתבים ורוצים לשנות חוק היד ואת חוק הנבדל.

@Paco-Pavon אתה מבין אורי? בלי בושה. אתה סתם אופטימי שזה יעצור אותם.

רגע רגע. לא היה פנדל על אמבפה שטענתם שאם יש מגע=פנדל?

חביבי אני האחרון שיתן דלק לשטויות שלך. תמצא לך פרטנר אחר לדברים האלה.

אם אכן הוואר לא עבד בזמן הפנדל זה מחדל טכני אמיתי שאין סיבה שיקרה. השופט היה חייב לקבל ack מהחבר’ה שם או ללכת לדבר איתם פיזית.

אתה קראת לי, אבל כנראה שאם אמבפה דורך על שחקן ונופל לפני המגע עם הרגל שנייה זה פנדל 100%. אם התחת של שחקן נכנסת בברך של לאמין ימאל זה רך מדי.

אתם כמו השופטים, אין לכם אחידות. אבל לך לפורום שלנו, תראה מה זה אובייקטיביות.

מקווה שלפחות יבטלו את הר הצהובים שאחרי שם. הזוי.

למה קש?
ביקשת תגובה מאוהדי ברצלונה שיסביר למה זה כל פנדל, אף אחד לא אמר שזה פנדל…

El partido se jugó sin que el árbitro pudiera haber ido al monitor si hubiese sido reclamada su presencia desde la sala VOR. El plan B ante esa situación, recogido por el protocolo, es que Iglesias Villanueva, árbitro de VAR, es el que tenía que decidir y se lo comunicaría después al árbitro de campo. En el penalti pitado a Chavarría, desde el VAR también consideraron que Busquets Ferrer acertó

נראה שיש נוהל במקרה של תקלה: את ההחלטה לוקח השופט של הואר. באס נטען שהוא הסכים עם השופט הראשי שהפנדל מוצדק.

לא. הטענה היתה שאם זה היה קורה הפוך בתוספת הואר, הקונספירציות היו עפות מצד מיעוט מסוים מהכותבים שם. זאת לא חוכמה גדולה להודות שהלא פנדל הזה הוא לא פנדל (אבל כן מעריך את היושרה למען הסר ספק).

מעניין אז מה לא עבד - רק המסך של השופט לצד הקווים, או גם דברים אחרים.

מה החוקים מבחינת התערבות הוואר? קורא לשופט רק אם הוא חושב שהשופט טועה בוודאות, או כשסתם יש ספק?

וסליחה על הבורות, אבל…מה זה ack?

תגידו לי זה נראה לכם שאפשר לנהל דיון ענייני עם החבר׳ה האלה?
זה לא יגיע לשום מקום, אין לאוהד ריאל בכלל זכות ביטוי מבחינתם. אינפנטליות שלא שווה יחס אפילו

ובנושא אחר - מארק אנדרה מי?

זה כל המידע שמצאתי :frowning: משתמע שהמילה האחרונה היא שלו.
ACK - acknowledge. אישור שהם בהאזנה.
לא ידעתי שזה קיצור נישתי

וואלה הוא מדהים.

לראיו לא מגיע לנצח עם כל ההחמצות האלה. אני חי בשלום לגמרי עם התוצאה הזאת במידה וזה מסתיים ככה.
את המשחק הקודם הם נצחו עם שער עצמי בדקה ה90 וגם היום הם הסתבכו. עדיין מוקדם לקרוא לזה משבר או בעיה, וגם יש להם פגרה עכשיו להתאפס, אבל עד כה ההופעות שלהם לא הכי מעודדות מבחינתם.

במידה וזה מסתיים ככה, ריאל ובילבאו היחידות עם 3 נצחונות. גם ויאריאל אבדה נקודות הערב.

האם ראשפורד הפך באופן רשמי לנאחס של ברצלונה ?

משחק ראשון לא שיחק ברצלונה מביסה בקלות
משחק שני פותח פיגור 2-0 במחצית, מחצית שנייה מחליפים אותו מהפך.
היום 1-0 לברצלונה, ראשפורד נכנס שיוויון

כנראה שאפשר להוציא את השחקן מהיונייטד אבל לא את היונייטד מהשחקן :grin:

אז מה ראפיניה חזר כבר מברזיל או שקארלו השאיר אותו לנקות את המתחם אימונים קצת?
:rofl:

אחלה קרלו!!
עכשיו נשאר לשלוח את זיזו לצרפת כדי שתהיה מנוחה לטשואמני ואמבפה כשנצטרך.

לאפורטה ברגעים אלה ממש כותב מכתב זועם בפורטוגזית.