שיכתוב בספרדית, עדיף.
נגמר הקשקוש הזה של המשחק במיאמי וזה, “הכדורגל ניצח” כמו שאומרים. ומצחיק לקרוא מה ז’ואן לאפורטה אמר לפני כמה שעות. חאבייר טבאס גם עובד מדי פעם או שרק בטוויטר?
אבל עזבו: ארסנל עושה צחוק מאתלטיקו מדריד ורומסת אותה. קיבלנו מהם חמישייה בצורה כלכך עלובה והחזרנו אותה לחיים. חזרה לי ההרגשה הרעה מהדרבי וגם כעס. על כל הדרבים בליגה בערך מאז 2013.
ויאללה אוף טופיק: שתהיה השנה בה ארסנל זוכה במשהו (ליגה) מאז הבלתי מנוצחים.
בטח שמתם לב שהפציעה של לאמין ימאל נעלמה באורח פלא.
להלן הפציעה
רק חבל שאלצ’ה לא באו יותר צנועים ונתנו יותר ריספקט לברצלונה.
שמע, אם ראיתם את לאמין ימאל ואתם באמת לא ראיתם שהוא בקושי רץ ועוצר את עצמו, אתם עיוורים. אבל הלוואי שכל החיים תחגגו במחזור ה10 ניצחון על ברצלונה 2-1 כאילו לקחתם תואר ותתפסו תחת על ילד בן 18. אחלה שמחה לאיד. זה מה שהמועדון שלכם שווה, תמשיכו להתבכיין על שיפוט, לקבל פנדלים ולהיות גיבורים על ילדים.
בלי קשר קרראס אחלה מגן ואני מחכה למפגשים ביניהם יותר.
למה נעלמה?
הוא משחק טוב היום?
בחיי שאתה טרול, בלה בלה בלה כואב לי, בלה בלה בלה לוקחים לי, בלה בלה בלה לא נותנים לי.
תפסיקו כבר להתלונן על שיפוט, תפסיקו להסריח את הפורום עם תיאוריות קונספרציה, שנה שעברה הייתם יותר טובים וכולנו פה הסכמנו ואמרנו שברצלונה הייתה הקבוצה היותר טובה.
השנה בגלל שאתם מסריחים ואנחנו בנקודת זמן שכרגע ריאל יותר טובה מברצלונה זה כל כך כואב לכם? נמאסת כבר.
ברור שאנחנו יודעים שלאמין שחקן נהדר ולא הכל היה קרראס ולאמין עוד ינצח משחק או שניים על הראש של קרראס, כרגע זה עדיין לא קורה ולכן זה מצחיק.
אסור לחגוג קלאסיקו שמנצחים בו אחרי עונה מהגיהנום עם ארבעה הפסדים, ובכלל ניצחון ראשון אמיתי על קבוצה גדולה אחרי הרבה זמן? אני רואה שגם אתם מדברים על שופט לא מעט ובכל מחזור אתה שואל בפורום של ריאל מדריד ‘זה פנדל’?’ ועוזר לאנשי ה-OPTA לספור את הפנדלים שלנו..
לאמין ימאל שבהחלט היה נראה מוגבל מאוד בקלאסיקו מבחינת התנועה - ילד בן 18 אז שידבר פחות ויתעסק רק בכדורגל. אבא שלו אולי לא יועץ טוב וילד בעצמו - אבל יש שחקנים וותיקים בברצלונה, מנהיגים כמו ראפינייה ופדרי וגם מאמן ועוד. הוא לא לבד בעולם עם אבא חס וחלילה.
למה שמחה לאיד? אני שמח על הפציעה שאת התמונה שלה העלתי למעלה.
אגב זו גם לא הפעם הראשונה שהוא נפצע ככה, הייתה לו את הפציעה הזאת גם שנה שעברה מול בנפיקה.
אגב 2, אחלה עצירה ושינוי כיוון בשער היום. יכולת טכנית ופיזית עליאית של נסראווי שלכם.
אבל…זה המועדון שלכם עשה. אני מבולבל.
נגריירה זה לא קונספירציה…
אגב גם עליכם אנשים הריצו צחוקים כשחגגתם ניצחון מולנו כאילו סוף סוף ראיתם גמר אלופות בלי מסי לפני כמה שנים. רוצה אחידות בשיפוט קודם תיתן אחידות בעקיצות שלך.
אם הוא פצוע ואתם משחקים איתו הבעיה היא אצלכם והיא חמורה יותר ממה שאתה חושב.
אבל האמת היא שהבעיה רק אצלך, אם הוא היה פצוע הוא לא היה רץ ומשחק כמו ששיחק אתמול.
חברים עלינו על הסיבה לעונה הגרועה שנה שעברה, הפציעות של ויני וגוד. ויני בשריר החשק אחרי הבלון דאור וגוד עם הכתף. זאת הסיבה לא שקרלו עלה עם הרכבים הזויים והשחקנים הסריחו את הדשא.
האלו שיש להם תירוץ לכל דבר קוראים לנו בכיינים, עולם הזוי.
זה הדבר היחיד הנכון שאמרת בכל השנים שלך בפורומים.
שוב, אני לא מבין, המועדון שלך מאיים להחרים משחקים, מחרים טקסים, עושה קמפיינים של לחץ נגד שופטים דרך הערוץ שלו ומראה ״טעויות״ נגדו, מקבל הכי הרבה פנדלים, שולח מכתבים כועסים להתאחדות בגלל שהיריבה לא קיבלה אדום, ואז ברצלונה בכיינים? אתה יודע מה זה חוסר מודעות או שגם זה משהו שיקח לך שנים להבין?
פציעות זה בהחלט חלק מהסיבות שקבוצה יכולה לשחק פחות טוב. זאת לא בכיינות. יש סיכוי שעם ויני נורמלי וג׳וד כשיר היית נראים יותר טוב. גם עם המאמן השנוא עליכם.
כבר יותר מכל הדברים הנכונים שאמרת אמרת. תודה
תגיד אני המועדון? אני דובר המועדון, מישהו פה בפורום הוא הדובר, אתה דובר של ברצלונה מישהו אצלכם בפורום הוא דובר המועדון עונה בשם או מוציא הודעות לתקשורת בשם, יש לנו יכולות השפעה עליהם? אני מדבר על חברי הפורום פה, יש אצלכם כמה ממש בכיינים שאתה עומד בראשם ואף אחד כבר לא לוקח אותך ברצינות.
בוא נודה באמת גם שאם היה חשד שריאל שילמה לשופט בכיר במשך עשור אתה וכמה אצלכם בפורום היו עושים מזה מטעמים, אז גם לקבוצה יש זכות להגיב בנושא במשהו שהיא חושבת שפגע בה.
מזה נורמלי? לא בכושר טוב? זה לא אומר פציעה.
אם שחקן בסגל והוא משחק זה אומר שהוא כשיר ויכול לשחק, לגוד היה רגישות בכתף הוא חשב שזה לא משמעותי וזה לא ישפיע לו על המשחק והחליט לשחק. ויני כל משחק שנה שעברה היה מקבל שריקות בוז, יכול להשפיע מנטלית , לא מרגיש מוכן לשחק אל תשחק, אל תתרץ אחרי זה שזה בגלל השריקות וכו..
זה ששניהם החליטו לשחק בעונה שעברה לא נותן להם לגיטימציה לתרץ יכולת גרועה בסיבות כאלו ואחרות , אתם לא מרגישים שאתם יכולים לשחק אל תשחקו אל תחרטטו אותנו אחרי שזה בגלל א. ב. ג. ולא הרגשתם מאה אחוז ואתם לא כשירים. תגידו את זה לפני שריקת הפתיחה יעלו מישהו אחר במקומכם בהרכב, מישהו שכשיר במאת האחוזים.
להגיד ״תודה״ בסוף של משפט זה מאוד נשי.
אתה אוהד של המועדון הכי בכיין בעולם. אין לך זכות להגיד לאף אוהד שהוא בכיין. אתה יודע למה? כי המועדון שלך מתבכיין כל הזמן בשביל לקבל יתרון-מועדון שבוכה יש לו השפעה (שאותה אנחנו רואים…) אוהדים בפורום בישראל שטוענים שמועדון מקבל העדפה, אין להם השפעה. אז לפני שאתה קורא לנו בכיינים, תסתכל על המועדון שלך. אם אתה חש אלינו בוז, אתה צריך לחוש למועדון שלך יותר בוז. אתה יורד על אוהדים בפורום שיש להם 0 השפעה ולא מייצגים את המועדון, כאשר המועדון שלך עושה דברים יותר גרועים מבחינת בכי. זה פשוט מוציא אותכם ליצנים.
ועוד יותר מצחיק, שזה עניין של פוזיציה. אתם בעצמכם מתלוננים כל הזמן על שיפוט.
אתה לא רוצה לדעת איך אנחנו לוקחים אותך. אבל תענה עניינית, לא צריך לרדת עליי. זה משעמם.
…
אני דואג לגבריות שלו וגם זה לא בסדר. אתם כמו פרז ואיגוד השופטים, אי אפשר לרצות אותכם.
אני מדבר על שיפוט כשמדובר במשחק גדול כמו קלאסיקו או נוקאאוט בליגת האלופות, לכל הפחות יריבה חזקה*, כמובן שיש שופטים שצריך לסמן כמו דה בורגרוס. נגד כל הראיו וייקאנו ואוססונות וחטאפה - אני אסתום את הפה ולא אתלונן אם נסבול מקיפוח. מבחינתי ריאל מדריד ברוב המקרים צריכה לדעת להתמודד עם זה. לא הלכנו ובדקנו כל פנדל שברצלונה קיבלה בליגה בשנים האחרונות , רק אומר.
*ובהחלט נפלתי בזה כשהיה את המשחק במאסטייה כשהשופט הכוכב שורק כשהכדור באוויר ושנייה אחר כך ג’ו בלינגהאם מבקיע - אני לא זכרתי דבר כזה קודם.
להסביר את מה?