ת'רד היריבות: יוחזר ברתומאו לאלתר! ביקשו מלבנדובסקי להפסיק להבקיע ממניעים כלכליים?

אבל הוא אשכרה סוסיו של ריאל מדריד, לא? הוא ליטרלי אומר מפורשות שהוא אוהד של ריאל מדריד. אנחנו לא צריכים להגיד כלום, הוא בעצמו אומר.

לאפורטה מאפיונר? במה? איך זה בא לידי ביטוי? תשתף אותנו.

ושמע, יחסית למישהו שאסף כסף בשביל לטפל באובססיה שלנו, אני חושב שאתה צריך לבדוק את עצמך.

לאפורטה מזיין את השכל על ריאל מדריד ופלורנטינו

אוהדי בארסה בתגובה: אתם אובססיביים

אני עדיין אוסף כסף אבל מתקשה לשכנע אנשים שיש תקווה.

פלורנטינו לא זיין את השכל לפני יומיים על בארסה?

הוא כן. אוהד ריאל שיאשים אוהדי בארסה באובססיה בעקבות דברי פלורנטינו הוא קוקו, בדיוק כמו מי שעושה זאת מהצד השני. פוזיציה פוזיציה פוזיציה.

אתה יודע לקרוא? שאלתי אותך שאלה.

ההבדל הוא שמועדון אחד נמצא בבית משפט בגלל ששילם מסיבה כלשהיא לנגריירה (כנראה בתמורה לייעוץ לגבי כיסוח הדשא) ונגד השני מופצות רק קונספירציות במשך עשורים.

פלורנטינו פרס מדבר באסיפות סוסיוס שלנו וכשריאל מדריד זוכה בתואר, לעתים תואר זניח, או כששחקן חדש מוצג לתקשורת ואז הוא חוזר על אותם המשפטים. הוא אפילו לא עולה לריאיון השנתי באל צ’ירינגיטו. אני מרגיש שאני שומע את ז’ואן לאפורטה יותר או לפחות באותה התדירות של האנסי פליק שלצערו יש לו לפעמים גם שש מסיבות עיתונאים בשבוע כשהלו”ז צפוף. יש לו הרבה מאוד זמן לדבר. הפעם ספציפית “אנחנו התחלנו” אז ציפיתי שהוא יגיב, אחלה, והעיתונאים מבסוטים.

אני לא אומר שברצלונה שיחדה שופטים (וכמובן שהציטוט של פלורנטינו מוגזם - השיפוט הוא לא הפער העצום באליפויות בעידן שהחל עם רונאלדיניו ונמשך עם ליאו מסי) אבל כל מי שמבטל הינף יד כאילו מה שכן קרה זה כלום והתשלום במיליוני יורו שהועבר הוא סבבה - זה לא רציני.

אל תתבלבל מהשטויות של שביט, זה לא העניין. העניין הוא שאתם כל הזמן אומרים שטבאס רק מחפש לדפוק את ברצלונה ושצריך לכלוא אותו, ואז לאפורטה בא ואומר דברים כאלה. דפק לכם לגמרי את הנרטיב. אגב עד כמה שזכור לי אתה ספציפית לא יצאת נגדו דווקא, אבל אחרים אצלכם כן.

אני ציטטתי אותך, לא את שביט. אמרת שלפורטה מזיין את השכל. אני שואל מה ההבדל בינו לבין מה שאמר פלורנטינו לפני כן.

אני נדמה לי היחיד בפורום בארסה שחושב שטבאס טוב לבארסה, או לפחות לא גרוע כמו שאחרים חושבים. אבל זה לא קשור לעניין שלפורטה עושה בדיוק את מה שפלורנטינו עושה, רק פחות גרוע.

פלורנטינו ירד מהפסים, ובאמת יש לו אובססיה עם בארסה.

פלורנטינו עבר כל גבול. אם הייתי לפורטה, כבר מזמן הייתי מכין סרטונים על השופטים, מפיץ פייקים על שוחד, בודק עבר של ריאל מדריד אצל כל פקיד בהתאחדות, ומה לא. לפורטה ג’נטלמני מדי.

עכשיו אתה מאמין למילים של לאפורטה?

דימה אני לא מבין איך פלורנטינו קשור לכך שהנרטיב שלכם כאן בפורום התפוצץ. כל הקטע של האובססיה לא מעניין אותי, זה סתם שטויות של שביט שלא יודע לענות לעניין ולכן עניתי לו באותו מטבע.

אז אתה בא להגיד לי שגם אותן הוא זייף?

זאת בעצם הייתה הטענה שלך בעבר אם אני זוכר נכון.
אם ככה, לא בהכרח שמה שהוא אומר זה נכון, אלא מה שמשרת אותו באותו רגע.

לגבי טבאס, עובדתית היה כסאח עם בארסה שהתחיל עם הסירוב להיות חלק מהסכם ה-CVC, והתפתח משם למרדף של חתול ועכבר לייצר אפשרויות לרכש וסגירת האפשרויות מצד טבאס.
אולי היום היחסים אחרים, לא יודע. אולי זה סתם לעשות דווקא לפלורנטינו בגלל הניפוח של העניין עם נגריירה.

כלומר שקרן מקצועי?

לגבי יתר ההודעה, אני לא הולך להכנס למה טבאס אמר או עשה (בעיקר בגלל שאני לא זוכר את כל הפרטים - מתנצל מראש). ברצלונה ניסתה להציג הכנסות הזויות, כל מיני חברות קייטרינג ממדינות מוזרות למשל. אתם פירשתם כל דבר שמנסים לעזור לריאל ולדפוק את ברצלונה, כהרגלכם. בסופו של דבר יש לנו את השורה התחתונה והיא שלאפורטה תומך בטבאס. לא שזה יפריע לכם עם הנרטיבים אבל רק שזה יהיה פה כדי שלא תוכלו להגיד לא ידענו.

השורה התחתונה היא שיש פיצוץ ביחסים בין טבאס ופלורנטינו שהתחיל סביב תקיפת השופטים והלה ליגה, כפי שהייתה הרעה ביחסים בין לאפורטה לטבאס סביב אישורי תקציבים. בשום שלב (בטח מאז פרסת הסופרליג) לא קרה שלאפורטה ופלורנטינו עמדו יחד מול טבאס גם אם זה היה מוצדק, כל פעם מי שלא מעורב בסיטואציה מתרחק מהאירוע ומצדד בטבאס בצורה עדינה פוליטית. זה המשחק של שניהם כרגע.

בארסה הציגה הכנסות ממשכון נכסים כל פעם טבאס שינה את הכללים (שדימה יתקן אותי אם אני טועה)

ריאל תקפה שופטים והלה ליגה בערוצים רשמיים, וטוענת להתנכלות של השופטים כלפיה.

תגדיר זאת איך שאתה רוצה, אבל אתה זה שמסתמך על המילה שלו.

זאת הבעיה.
הפרשנות שלך מסתמכת על לא מספיק נתונים, ומוטה מראש.
האם לאפורטה ניסה לעשות תרגילים כדי לחזק את מעמדה הכלכלי של בארסה? כן.
האם זה אומר שטבאס לא היה נגד בארסה? לא.

אכן תיאור מושלם של “הדיון” פה.

מסקרן אותי, כשאתה אומר את זה, על מה זה נשען? אני מנחש שפרשת נגריירה, תקן אותי אם אני טועה. החשד הספורטיבי החמור ביותר בפרשה הוא שיפוט מוטה. האם אתה מרגיש, על בסיס משחקים של ברצלונה וריאל מדריד שראית בליגה הספרדית, שברצלונה קיבלה שיפוט מוטה, ביחס לריאל מדריד, מאז שאתה רואה כדורגל?

זו בדיוק הבעיה שכאילו אם זה לא “לקנות שופט” אז תשלום של מיליונרי יורו במשך שנים זה מקובל ואפילו לא ברמת “כשר אבל מסריח”.

אני חד משמעית מרגיש שיפוט אוהד מאוד בקלאסיקוס לברצלונה בפרק הזמן המדובר בלי קשר להיותה קבוצה טובה יותר בחלק מהזמן ובהחלט בקאמפ נואו (מבלי לומר שברצלונה קונים שופטים). צפייה נעימה, לא אני הכנתי ובטוח שלברצלונה יש קונטרה (כן היה גול חוקי לחלוטין שנפסל לכם ב-23/24 הכדור עבר את הקו).

לא משהו שטענתי.

תודה רבה.

עדיין מסקרנת אותי התשובה של חנן.

יש לי מה לענות אבל זה סתם יהפוך לעוד דיון פוזיציה של אוהדי ברצלונה וריאל וזה סתם משעמם ומתיש. את הנקודה שלי העברתי ובפעם הבאה שתגידו שטבאס דופק את ברצלונה ורוצה לעזור לריאל פשוט תזכרו בפוסט הזה.

לשאלתך האם אני מרגיש שברצלונה מקבלת שיפוט מוטה, אז התשובה היא לא, לא על זה דיברתי. סתם דוגמה קטנה, החתמת אולמו כשידוע שאין כסף ואז ללכת לבית המשפט ולשחק אותה הקורבן כמו אחרון המאפיונרים. רק חסרה הכיפה… אבל שוב, תחשבו מה שאתם רוצים, ככה אני רואה את זה.

נו אתה סתם כותב דברים, ואז כותב ‘‘לא זוכר’’ או ‘‘פוזיציה’’.