ת'רד היריבות: יוחזר ברתומאו לאלתר! ביקשו מלבנדובסקי להפסיק להבקיע ממניעים כלכליים?

כרגיל…

ללא מכת פציעות באמת הזויה, בדגש על החלק הקדמי - ברצלונה הייתה עם פער גדול יותר מאיתנו ומנצחת גם בקלאסיקו בסנטיאגו ברנבאו. אם זה היה דרבי ביתי שלנו אתמול היינו מגרדים נקודה ביכולת 50-50, מדברים על מצב ספציפי אחד שהיה יכול להפוך לשער ניצחון. ברצלונה עשתה לאתלטיקו מדריד בית ספר עם דומיננטיות מוחלטת. לא אוהב את התגובות הפסימיות ואמירות ‘לסגור את הבאסטה’ אבל זה נראה רע מאוד, הבדלים גדולים. חזר להם הרעב.

גם לכם יש את התחושה הזו כאשר ריאל מדריד מקבלת גול אז הסיכויים לנצח צונחים ממש? איפה ימי הרמונטדות העליזים כשהיה ריח של מהפך באוויר? אתמול כשברצלונה הצליחה לעשות את זה במשחק גדול נגד יריבה חזקה כמו אתלטיקו מדריד - זה מקבל משנה תוקף.

ריאל מדריד ביצעה העונה רמונטדה אחת שלמה בליגה כלומר מפיגור לניצחון: במחזור השלישי נגד מאיורקה. ודאט מוריצ’י העלה את האורחת ליתרון בדקה ה-18 אחרי ששער של קיליאן אמבפה נפסל, ואז ארדה גולר ו-ויניסיוס ג’וניור הפכו תוך דקה וחצי (37 ו-38). בשני משחקי החוץ האחרונים בליגה, ריאל פיגרה והצליחה רק להשוות. [אם נוסיף את ליגת האלופות אז ריאל הפכה פיגור לניצחון גם נגד מארסיי בבית - 1:2, ונגד אולימפיאקוס בחוץ - 3:4].

מה עם ברצלונה? הפכה פיגור 2:0 בלבאנטה לניצחון 2:3, פיגור 1:0 בייתי מול אוביידו לניצחון 1:3, פיגור 1:0 נגד ריאל סוסיאדד בבית לניצחון 1:2, פיגרה 1:0 בבית נגד אלאבס וניצחה 3:1, וניצחה 1:3 אתמול אחרי פיגור 1:0 נגד אתלטיקו מדריד. ברצלונה עם חש רמונטדות.

זה חלק מהאימפוטנציה.
לא מספיק מוכשרים מקדימה

פרידום:joy::joy::joy:

החוסר מודעות בתוספת החיוך המטומטם,האיש יודע לבדר.

אני כמעט בטוח ששביט כותב לו את הנאומים.

Joan Laporta:
“Real Madrid represents Getafe with money.
Barcelona represents Getafe with NO money.”

זה יותר נשמע כמוני.

שוער בטיס מציג - פתיחת רגליים כשמשחקים מול ברצלונה:

הם לא יאבדו יותר נקודות העונה, לפחות כל עוד פדרי משחק

כל הנקודות שהם איבדו העונה היו כשפדרי שיחק, או שאני טועה ?

לא צריך להסחף.

תמיד יש עליות ומורדות.

גם ריאל וגם בארסה עוד יאבדו נקודות (והרבה..).

אתה אף פעם לא טועה.

תנו לבנאדם לנחס

כבר שנתיים (לפחות) שברצלונה מיישמת את מה שריאל היו מתים ליישם, נחטוף 3, נכבוש 5…

אנחנו חצי דרך לשם גם, בינתיים יש את החלק של הלחטוף, מתישהו נגיע גם לכבוש.

אי אפשר לבוא בטענות ליריבות, בסוף זה לחלוטין עלינו.
אין לי ספק שאם אנחנו היינו משחקים אתמול בבניטו ויימרין היינו יורקים דם וכנראה גם לא מנצחים.
קל מידי לשחק נגד ריאל מדריד ובייחוד במשחקי החוץ האלה- צריך לצופף את המשחק, לשמור חזק את אמבפה, להוציא את ויני משיווי משקל ובזה נגמר המשחק, כל גול מרגיש כמו לידה כשבצד השני של הקטלונים התחושה היא שבכל רגע נתון יכול ליפול שער.
פראן טורס המושמץ עם 12 שערי ליגה העונה כשויני, ג’וד, גולר, רודריגו, פרנקו, אנדריק, גונזאלו וברהים עם אותם 12 ביחד, נתון שדי מספר את הסיפור של העונה עד כה עוד לפני שדיברנו על לבאנדובסקי,ראפיניה, לאמין, פדרי או אפילו אולמו.
אז אין להם שום דבר שקרוב למה שאמבפה נותן אבל הצוות המסייע כולו נמצא שם ובענק ולהגנות מאד קשה להתמודד עם הארסנל הזה.

לאירופה זה ככל הנראה לא יספיק כי בצ’מפיונס יש יריבות שיודעות להעניש יפה מאד את החורים שפליק משאיר אבל בליגה הספרדית כל עוד הם בהרכב די מלא זה פשוט נראה קל מידי.

זה בגלל שאנחנו חופש חופש חופש, ואתם כוח כוח כוח. אתה לא מקשיב ללאפורטה?

11 שערי ליגה ליתר דיוק, אבל ב 933 דקות בלבד. לא ספרתי כמה דקות צברו כל אלה שציינת, אבל זה כמה וכמה אלפים.

בתור אנקדוטה - אם בריאל מישהו אחר היה בועט פנדלים, מבאפה היה עומד על 12 שערים ב 1308 דקות.

1. את חלק מהפנדלים הוא באמת לא בעט.
  2. אחת מכמה סיבות שאני לא אוהב את ״בניכוי פנדלים״ כסטטיסטיקה היא שהיא מתעלמת מלסחוט פנדלים. אמבפה סחט לא מעט מהפנדלים של ריאל. אולי גם פראן.

האנקדוטה בפני עצמה מעניינת כמובן, סתם הערה.

קיליאן אמבפה הוא גם בועט פנדלים די אמין, הייתה לו את תקופת השפל שלו כמו שאמר וכדומה, גם העונה הוא החמיץ בקלאסיקו ואין לו 90% הצלחה אבל אני מתבסס בעיקר מנטאלית על הקושי הזה של גמר המונדיאל. פראן טורס כבש שלושה פנדלים בקריירה והחמיץ שניים. הוא לא היה פנדליסט גם לא בוולנסיה, אני לא יודע מה קרה בגילאים צעירים יותר, אבל אולי הוא לא פנדליסט טוב. אני אתעלם מנגיעות יד וכאלה, אמבפה סחט את הפנדל נגד אוססונה במחזור הראשון ובעט בעצמו.

ברור לי שאם פראן היה בקבוצה שלי הייתה יותר נוקשה איתו וכועס על החמצות ענק כמו נגד צ’לסי שלעתים עולות ביוקר. קטלתי אותו לא מעט, אני חושב שהוא חווה רנסנס והוא אחלה כחלוץ מחליף. כאילו החוש שלו לדעת איפה הכדור השתפר ואין לו משקולות על הרגליים כמו בעבר. אחלה פראן, עונה אדירה שלו.

ברצלונה אחלה קבוצה ואמנם היא חזרה אתמול מאוד מהר מהפיגור בדרך למהפך אבל כשהם סופגים הם לא נראים אבודים כמו ריאל, זה אפילו עניין של שפת גוף וכדומה. במשחק בית זה אולי מובן מאליו לחזור אבל ברצלונה עושה את זה בקלות גם במשחקי החוץ. זו הרמונטדה השישית של ברצלונה העונה בליגה.

שיהיה ברור, אני קראתי לזה אנקדוטה כי מבאפה שחקן הרבה הרבה הרבה יותר טוב מפראן טורס.

אני הורדתי לו 4 גולים שהוא כבש בפנדלים. יכול להיות שהיו עוד פנדלים שמישהו אחר כבש.

מעניין אם יש סטטיסטיקה של סחיטת פנדלים. הייתי מוסיף את זה לרזומה של חלוץ במשקל הרבה יותר גדול מכמות הפנדלים שהוא כבש.