תודה רבה וסליחה.
יש סיכוי שקלופ החליף אותו בשביל מנוחה?
נראה כפציעה, הוא אף פעם לא נותן מנוחה לואן דייק
אוף טופיק
יש מישהו שמאמין בהארכה? למה לא ללכת לפנדים בתום 90 דקות? 30 דקות של כלום ושום דבר. 2 הקבוצות התחרו מי מאבדת יותר כדורים.
מעניין מה חומרת הפציעה של סאלח ו-ואן דייק. בלעדיהם הסיכויים של ליברפול יורדים באופן משמעותי.
כל אוהד ריאל בערך העונה
גם טיאגו נפצע עכשיו.בזמן שואן דייק וסלאח יושבים על הספסל ונשמרים לגמר.
איזה כאב ראש לקלופ עכשיו,לסכן אותם ולקחת אליפות? או לשמור אותם ולהסתכן באיבוד אליפות שסיטי כרגע מאבדת בלוזריות.
טיטי שתף אותנו בתחושותיך…
מזל שאני לא קלופ
3 השחקנים הכי טובים שלנו פצועים, למרות שסיטי בפיגור 80% שהם ינצחו בסוף, אנחנו חייבים להיות שם במקרה של ה 20%, סלאח חייב להיכנס, גוטה חלש מאוד.
ספגנו שער של נוער, כדור 5 שעובר את קו ההגנה זה משהו שמלמדים בילדים שאסור שיקרה. קונאטה בלם מעולה אבל כל משחק כמעט יש לו פאשלה כזאת.
החילוף הראשון שלנו זה מילנר, אם נחזור לדיון על המיליארדים של סיטי.
קלופ חייב להכניס בשלב כלשהו את סאלח וואן דייק, במקום להשאר בלי אליפות ואלופות לפחות יהיה לו סיכוי לאליפות.
הכדורגל נהיה מסריח. קבוצות של כלום ושום דבר שולטות בכדורגל העולמי בגלל שכמה שיחים החליטו שבא להם צעצוע חדש.
ועכשיו קונים את הצעצוע היקר בעולם כי מעל מיליארד דולר ביזבוזים לא הספיקו, ופפ אומר שזה לא מספיק, הוא רוצה לחזק עוד, אולי יביא את קלופ כעוזר מאמן ?
וצ’לסי מה? אם אתה לא ערבי אז זה פסדר? העניין הוא שקבוצות כדורגל הם צעצוע של עשירים, אין איך לשחק עם זה. ברצותם משקיעים כסף, ברצותם סובלים הפסדים בלי להניד עפעף, זה מה יש.
צ’לסי הייתה אותו זבל. היום הם לא זורקים כספים לא ריאליסטים ומחלקים חוזים לא הגיוניים סתם כי למה לא. אם הם יעשו את מה שסיטי ופריז עושות אז מבחינתי אין הבדל בין אם הבעלים ערבי או רוסי.
קבוצות כדורגל לא אמורות להיות צעצועים של אנשים פרטיים. 3.5 מיליארד אנשים בעולם אוהדי כדורגל, הכדורגל שייך לאוהדים ולא לכמה מסריחים שצריכים אינסוף בוסטים לאגו המנופח שלהם.
גם ריאל מחלקת חוזים לא ריאליסטים ביחס להרבה קבוצות אחרות, ואוהדי סיטי (מיעוט ככל שיהיו) מאוד מבסוטים היום.
ליברפול במקום השביעי בליגה האנגלית מבחינת נט ספנדינג, כאשר רחוקה מהמקום העשירי רק ב 20 מיליון.
סיטי הוציאה פי 3 מליברפול ובקיץ זה יהיה פי 4 כבר, וזה לא שהיה להם סגל חלש לפני שהפציצו מיליארד בנט ספנדינג, צעצוע של מדינת נפט, זה כבר לא ספורט תחרותי.
ריאל מחלקת חוזים בהתאם להכנסות שיצרה לעצמה, לא כי איזה שיח החליט שסבבה לו להיפרד מאיזה חצי מיליארד יורו בשביל הפאן. גם לבאנטה מחלקת חוזים היסטריים ביחס לקבוצה מהליגה השלישית. ככה עובד הכדורגל. כאן נכנסת חיה חדשה לאקוסיסטם והורסת הכל.
ולפני שתאשים אותי בחוסר אובייקטיביות, כמובן שאני לא אובייקטיבי, זה ברור מאליו, ועדיין זה דפוק שהכדורגל הפך להיות מלחמת אגו של כמה שיחים.
אם נחזור לריאל מדריד, סלאח וואן-דייק ישחקו בטוח, כנראה שגם טיאגו.
ראיתי, אבל ליברפול נראיתה היום מותשת לגמרי. זו לא אותה אינטנסיביות. ריאל כבר באה מוכנה יותר אחרי 4 משחקים מול צ’לסי וסיטי, והיא כבר יותר רגילה לאינטנסיביות שליברפול יכולה לייצר. גם שמרנו על הרגליים לאורך כל התקופה האחרונה. גם במשחקים ששיחקנו עם הרכב יחסית מלא בעיקר שמרנו על הרגליים.
המשחק עוד 6 ימים, סלאח וואן-דייק יגיעו רעננים ואיתם ליברפול נראת אחרת, דיאז הרבה יותר קל לו כשסלאח משחק ומושך את כל תשומת הלב של ההגנה.
נראה מה יהיה. אני הרגשתי היום שליברפול כבר לא מסוגלת לייצר את אותה אינטנסיביות. סלאח היה נראה קצת חלוד.
ואגב לא רק היום זה היה נראה כך…
יש לליברפול מלא זמן לנוח.
חוץ מזה, אני לא בטוח שחלודה עדיפה על עייפות
כי אין ואן-דייק, כל לחץ גבוה הם שלחו כדור גבוה ויצרו לנו בעיות, עם ואן-דייק מאחורה ולוחץ קדימה ומשתלט בקלות כל כדור אחר זה נראה אחרת לגמרי, גם פאביניו לא שיחק היום ולמרות שהוא בעונה חלשה הרגליים הארוכות שלו עוצרות הרבה מתפרצות.
וניסיוס על ארנולד זה המאצ’ אפ מבחינת ריאל. ארנולד חלש מאוד הגנתית ולא מהיר.