ת'רד היריבות: יוחזר ברתומאו לאלתר! ביקשו מלבנדובסקי להפסיק להבקיע ממניעים כלכליים?

אל תבנה על זה.

לבארסה יש רק משחקים קלים בחודש הזה. אמורה לנצח את כולם גם בלי פדרי.
לכם יש ויאריאל על הראש בחוץ בתור התחלה.

בליגה הזאת ה’’משחקים הקשים’‘ הם הכי קלים לריאל וברצלונה והמשחקים הקלים על הנייר הם המוקשים הגדולים.

ויאריאל יבואו לתקוף ולהוכיח שהם קבוצה טובה, יעשו לנו בעיות יגיעו לכמה מצבים ואולי אף יבקיעו, אבל ישאירו שטחים מאחורה, ישלמו על זה מחיר כבד.

ניצחנו אותם פעם אחת בלבד בשמונת המשחקים האחרונים בלה סרמיקה, אותו 1:2 די מפתיע בעונה שעברה. זה המאזן הכי גרוע שלנו במשחקי חוץ מבין המגרשים הגדולים. בניגוד להרבה קבוצות שציינת שעושות רעש - יש להם עונת ליגה מצוינת וכמה וכמה שחקנים מסוכנים, אבל אני שמח שאתה אופטימי כהרגלך מישהו חייב להיות עם התפקיד הזה בפורום.

אני צריך עוד כל מיני ‘הוכחות’ מהקבוצה ולא 90 דקות טובות בסה”כ כדי שאני אפתח שוב אמונה בריאל מדריד הזו.

בעונה זוועתית שלנו, אלונסו מפוטר, הכל הולך הפוך וברצלונה שלא מפסיקה לנצח ובסוף בתחילת הסיבוב השני אנחנו רק במרחק נקודה מהם.

הליגה חלשה מאוד, ריאל הנוכחית תעשה נגדה הכל רק אל תשאיר שטחים מאחורה וזה בדיוק מה שויאריאל יעשו.

בנוסף, בניגוד לדעה הרווחת פה בתקופה האחרונה לדעתי לריאל יש סגל מצויין, טופ3 עולמי ואני כותב זאת כמעט כל יום, עם סגל כזה גם אם משחקים זוועה מנצחים את רוב המשחקים.

לא יודע אם ראיתם את המשחק האחרון, אבל ההגנה שלנו מאוד חלשה.

אנחנו רק בחצי העונה. כמו שלא לקחתם אליפות בפער 5, גם אנחנו לא חגגנו אליפות בפער 4. יש עוד חצי עונה לפנינו. לדעתי הזעזוע עשה לכם טוב-זה הביא התלהבות וציפייה. השחקנים ישחקו עם דרייב כי הכבוד שלהם על הכף, וזה שיש לכם שחקנים שיודעים לשחק זה ברור. השאלה מה יקרה שתתקלו בבעיות, ושם גם המבחן של ארבלואה.

בהחלט, והיעדרותו של איניגו מרטינס מורגשת אם כי זה לעתים ‘מתקזז’ עם ההופעות של ז’ואן גארסיה בשער. אבל גם בשנה שעברה זו הייתה ברצלונה של 3:4 בגדול, המשחק נגד סלטה ויגו למשל כשהתקרבנו לישורת האחרונה - מסמל את היכולת שלה כמה היא חזקה מנטאלית והופכת פיגור וגם כובשת שערים בקלות. בעניין הזה אין חדש וכך גם בקושי של ריאל מדריד ליצור כדורגל מסודר. גם ההגנה שלנו חרא, “משחק ההגנה”. זה קצת מביך שמונאקו מאיימת 20 פעמים על השער גם בקיזוז היתרון הנוח שנו למשל וכשמורידים רגל מהגז. השנה הקלאסיקו ייערך בקאמפ נואו וזה יתרון גדול לברצלונה, הפעם זה יהיה באמת משחק בית.

בסופו של דבר התלהבות צונחת וחסר לנו כדורגל לכן אני לא אופטימי. ברצלונה כבר שיחקה לא פעם בלי פדרי מבלי לזלזל בו והיא תמיד מצליחה לכבוש שערים.

עד להפסד נגד ריאל סוסיאדד במחזור האחרון שגם בו ברצלונה הייתה נהדרת, היא עשתה 49 נקודות מסיבוב, זה 86% הצלחה, נניח זה מספיק גם כדי להיות במקום הראשון באנגליה במקום ארסנל שהיא בעונה נהדרת. זה בעצם איך שברצלונה של האנסי פליק ללא אותו משבר שקשה להסביר בין נובמבר-ינואר אשתקד.

אני לא הייתי מתלהב מהמשחק נגד מונאקו. התוצאה קצת משקרת לפי הנתונים היבשים, אבל ההשפעה של התוצאה טובה לכם מוראלית ומנטאלית.

לגבי פדרי-הוא אלוהים, אבל יש לו גם חסרונות. הוא לא מהווה איום לשער בכלל, ואם אולמו יהיה כשיר לחודש רצוף נקבל שחקן שיודע להכניס גולים.

סיכוי יותר גבוה שליאור יצביע לביבי בבחירות הקרובות

חחחחחחח

אני תוהה מי יותר אובססיבי. אני לפנדלים של ריאל, או אתם לתגובות שלי. אני אקח את זה כמחמאה בכל אופן.

אתה לתשומת לב

האמת זה רק אני פה שעוקב אחרי ספירת הפנדלים שלך :slightly_smiling_face:

מרתק אותי לראות איך טיעון כזה מטומטם (ריאל מקבלת יותר פנדלים = השיפוט לטובתה ודופקים את בארסה) עובר פה, והאם הטענה של ender שציטטתי מחזיקה מים.

התשובות אגב הן “לא יודע” ו"לא" בהתאמה.

אתם מתבלבלים פה בין בכיינות לבין מה ששביט עושה שזה הצגת נתונים בצורה אובייקטיבית כפי שהן בלי הטייה, שביט עושה פה עבודה מקצועית ראויה לשבח, כל הכבוד שביט, אני עוקב אחריך ולומד הרבה מההודעות האלה שלך.

אפרופו גגות.

צופה בבארסה נגד מאיורקה.

1. זה שיש לבארסה חלוץ 9 בתוך הרחבה לריבאונדים או הגבהות עוזר להם הרבה.
  2. ההגנה שלהם נוראית.

הגנה ? איזה הגנה ? :grin:

הוא מתכוון לקונדה.

אבל השיטה זה לא הגנה השיטה זה התקפה. אתם מנחמים את עצמכם בכך שההגנה של ברצלונה לא טובה.

אצל צאבי ההגנה הייתה מופלאה אבל סבלנו מכל משחק של ברצלונה.

ה’’שיטה’’ היא חרא של ליגה, איכות התקפית על הפנים אצל רוב מוחלט של קבוצות הליגה והתקפות בלי שיניים שלא יכולות להעניש על הפקרות הגנתית, זאת הסיבה שכשברצלונה שיחקה זוועה בתחילת העונה היא שמרה על פער סביר מריאל מדריד ועכשיו ריאל עם תקופה של כמה חודשים עם כדורגל ברמה של הפועל רעננה במרחק נקודה אחת בלבד מברצלונה.