עונה שעברה אמרת שזאת פשוט ריאל מדריד שחלשה. שזה רק לבנדובסקי. אחרי זה אמרת שזה המאמן שלכם.
עכשיו אתה אומר שזה הפציעות ושזאת הליגה.
זה מרגיש כאילו תמיד אתה הולך לכיוון אחר אחרי שטיעון אחד הלך לך לפח והיקום עשה לך שולה פנינים.
סארי, קצת מייאש להסביר לך את הנקודה. בפעם האחרונה-4 קבוצות לא מעידות על כל הליגה, ומדובר על דיון שלא באמת ניתן להוכיח. להגיד שקבוצה מליגה אנגלית ניצחה קבוצה מליגה ספרדית זה לא טיעון, כי את הטיעון הזה אפשר לאנוס עם קבוצות מליגות שונות-וזאת הנקודה שלי ושל אריאל.
המשחק שלנו מאוד משעמם אז אני אענה.
4 קבוצות שמשחקות 8 משחקים זה לא מדגם קטן בשבילי, אין לי את היכולת לדגום את כל הקבוצות בליגה, לכן אני מסתמך על מה שיש.
ולא אמרתי שבגלל שקבוצה x ניצחה את קבוצה y، אז הליגה שלה יותר טובה, במשחקים של האנגליות מול הספרדיות השנה הייתה עליונות מוחלטת של האנגליות, זה לא שהם ניצחו במזל או בקושי, הם ניצחו בקלות.
אינטר אמנם עשתה עונות אירופאיות מרשימות אבל היא קצת היוצאת מן הכלל בליגה האיטלקית שמאוד משעממת וגם שם אין מספיק כסף ויסלחו לי לוקה מודריץ’ בעיקר וגם קווין דה בריינה שהגעתו לנאפולי לא הרימה את הקבוצה מי יודע מה. רוצה לומר: לטעמי לפחות הליגה הספרדית מספר 2, פשוט הפער בינה לבין הליגה האנגלית די גדול.
ב”מדגם” העונה יש עשרה משחקים. זה לא מעט והתוצאות חרא. במשחקי בית חשבתי שבילבאו ו-ויאריאל גם אם הן לא כל שנה בליגת האלופות - יהוו יריב. בשבעה משחקים הספרדיות לא הבקיעו.
אתלטיק בילבאו - ארסנל 2:0
טוטנהאם - ויאריאל 0:1
ליברפול - אתלטיקו מדריד 2:3
ניוקאסל - ברצלונה 2:1
ארסנל - אתלטיקו מדריד 0:4
ויאריאל - מנצ’סטר סיטי 2:0
ליברפול - ריאל מדריד 0:1
ניוקאסל - אתלטיק בילבאו 0:2
צ’לסי - ברצלונה 0:3
ריאל מדריד - מנצ’סטר סיטי 2:1
שוב אני בעיקר מסתכל על שלוש הגדולות אבל, אפשר וצריך היה לצפות ליותר מריאל מדריד ומברצלונה וגם מאתלטיקו מדריד. פפ גווארדיולה הוציא שלושה כוכבים שלו נגדנו בדקה 72 בערך כי בשבת היה לו קריסטל פאלאס על הראש, הוא הרגיש ממש בנוח בסנטיאגו ברנבאו. לליברפול הפסדנו במשחק חד-צדדי זה נגמר 1:0 בלבד רק בגלל הצלות ענק של טיבו קורטואה.
שביט ואנחנו במקום השני בליגה, האם אנחנו כאלה טובים?
השנה נגד כל קבוצה עם ניצול מצבים בינוני ספגתם בכמויות(צלסי, פסז, אתלטיקו, ברוז), גם שנה שעברה ברוב המשחקים הגדולים ספגתם המון, אתם צריכים חיזוק הגנתי דחוף.