גם בתגובות בפייסבוק יש רמת טיעונים גבוהה מזו. העיקר אתה יודע להתנשא ולהסתלבט על חצי מהיוזרים פה.
משה אתה מפרש את הדברים בצורה לא נכונה, לא אמרתי שברצלונה קבוצה גרועה, אתם קבוצה טובה, יותב טובים מאיתנו גם, אבל הגנתית אתם גרועים, כקבוצה אתם לא גרועים, יש לכם התקפה מצויינת, אבל יש לכם גם תלות רבה בפדרי וראפיניה.
לא יודע למה אתה חושב שאני הופך אתכם בדיוק, אבל כל שאני טוען כבר תקופה זה שההגנה שלכם בדיחה והסיבה שאתם לא משלמים על זה בהרבה יותר נקודות זה בעיקר כי ההתקפות בליגה הם בדיחה עוד יותר עצובה.
התקפית אתם טובים.
אתה טוען המון דברים אבל שאחרי זה רואים שפשוט תלושים.
טענת שתקחו אליפות מחזור 32 שנה שעברה. גג 35. כולנו ראינו איך זה נגמר.
טענת שכל מה שצריך זה שאנצ׳לוטי ילך ואלונסו יבוא, כולנו ראינו איך זה נראה.
עכשיו אתה טוען שההגנה שלנו ״מסננת״. הגנה מסננת היא לא הגנה של מקום ראשון בליגה והשלישית בטיבה בליגה. היא הגנה יותר חלשה מההגנה שהייתה לנו שנה שעברה, אבל עדיין לא מסננת.
לאחיין שלי בגן יש טיעונים יותר טובים משלו, גם אם ישברו לשחקן של ריאל את הרגל ברחבה הוא יטען שהפנדל זה בגלל לחץ על שופטים.
זה בנאדם שחי על תלונות ומרמור, הבעיה היחידה היא שלכם שאתם ממשיכים לענות לטענות ההזויות שלו ונותנים לו סיבה להמשיך עם זה.
חברים אתם מפספסים את כל הקטע עם שביט, הוא האתנחתה הקומית של הפורום שלנו, אתם לוקחים אותו ברצינות וסתם הורסים את כל הקטע שלו, הבנאדם מוצלח מאוד בתפקיד שלו.
הבעיה שלך זה שאתה לא יודע לקרוא עברית. אני כל כך בראש שלך שאני צריך לשלם לך שכירות ואז גם ללמד אותך לקרוא.
לא פעם ולא פעמיים טענתי שבאמת חלק פנדלים מוצדקים. אני מתלונן על הפנדלים הגבוליים שהם לא אחידים. שופטים פשוט ממהרים לתת לכם פנדלים, ואם זה לא חד משמעי את הואר לא עושה כלום.
תגיד לי כמה להעביר לך שכירות, השיעור על חשבוני.
זה בעיקר תגובה לאיזה משתמש אחד ש…
השוער, הקישור, ההתקפה והמאמן שלכם הצגה, ההגנה שלכם על הפנים כמו שטענו פה מעלי, וברוב המשחקים בנס אתם לא סופגים אבל מתישהו זה יתאזן (כמו במשחקים כאלו).
תתנחם בזה שרוב העונה אתה נהנה לראות את הקבוצה שלך משחקת.
עונה שעברה הוא היה טוב? אוברייטד מטורף,אם היה לברצלונה קצת יותר כסף היום הוא מתחרה על ההרכב באלצ׳ה.
אין לי בעיה שתחשוב שהוא אוברייטד, אנחנו בפורום חופשי-לכל אחד מותר שתהיה לו דעה משלו. יותר מפריע לי שאתה מדבר ללא מושג עם כזה ביטחון על מחלקת הנוער שלנו ואיזה שחקנים היו מסומנים ואיזה לא.
קובארסי היה שחקן שהיה מסומן לבוגרים עוד כשהיה ילד, מגיל 15 כבר היה ידוע שזה עניין של זמן. הוא הופיע בכל הנבחרות הצעירות של ספרד, כל אחת מהן, הוא היה מיועד לבוגרים. הוא לא הפתעה או הבלחה כמו הסוטה שלכם שמצלם ילדות ללא רשותן. הוא ילד שהיה מסומן וגם אם היה לנו כסף, כנראה שהוא לא היה הולך. כמו שלאמין לא היה הולך.
לאמין ימאל שחקן שמהנגיעה הראשונה שלו בכדור ידעת שהוא יכול להיות שחקן היסטורי ובדרך לשם. ההשוואה הזו ביניהם מגוחכת. פאו קובארסי בלם מעולה וצעיר מאוד, התקרה גבוהה אבל אי אפשר עדיין לדעת. זה יפה שהצביעו עליו מגיל צעיר כאחד שימלא עידן במועדון אבל זה לא רלוונטי כל מה שקורה בקבוצות הצעירות כי רבים כבר נפלו בדרך והקבוצה הבוגרת היא עולם אחר. לטעמי השנה הוא הרבה פחות טוב מהעונה שעברה. נאצ’ו היה בלם פחות מבטיח כנראה וסיים עם קריירה מעולה.
ראול אסנסיו ‘הסוטה שלנו’ לא בהכרח צילם את הילדות ללא רשותן, זה לא הוכח, השופט גם סגר את התיק לפי הידוע לי. הטמטום והמעשה הגועלי שלו היה שהוא הפיץ את הסרטונים. בכל מקרה כנראה שזה הטיעון כשאין טיעון מקצועי והוא יחסית בעונה טובה ונאבק על מקום בסגל הנבחרת.
להיות ההגנה השלישית בטיבה בליגה -הזו- זה לא הישג גדול. גם ריאל הייתה ההגנה השלישית בטיבה בליגה וספגה אשתקד “רק” גול למשחק. אף אחד לא חשב שיש לנו הגנה טובה ואנחנו סובלים מפציעות ארורות בהגנה כבר שהנתיים.
יש כל כך הרבה שחקנים שסומנו בנוער כפוטנציאל והיום במקרה הטוב הם בקבוצה קטנה בליגה הראשונה ובמקרה הרע פרשו והלכו לעבוד.
ההשוואה ללאמין-שניהם בני אותו גיל בערך ועלו ביחד בערך לבוגרים,מאז לאמין עשה שדרוג מטורף ומממש את הפוטנציאל,קובארסי לדעתי לא הוכיח שהוא ראוי לרמה הזו,עדיין בלם חלש הגנתית,נמוך ולא פיזי שמתהדר במשחק רגל,יש כאלה עשרות בליגה,אבל בגלל שלברצלונה אין ממש כסף לא נחת לו על הראש בלם רכש כבר לפני שנה לפחות.
קוברסי גם סובל מהנסיבות.
קונדה זוועה העונה וחושף את כולם. הבלם השמאלי שלידו מתחלף כל הזמן. כשאראוחו שיחק, קוברסי בעצמו היה הבלם השמאלי.
אין יציבות בעמדה שלו.
לא מסכים עם אף מילה.
כולם סובלים מהנסיבות, גם בריאל מדריד. קבוצה דפוקה טקטית שלא יודעת ולא רוצה ללחוץ. ראול אסנסיו משחק עם קנבארו ונסטה? הוא עם בלם חלש כמו דין האוסן שלא אוהב להתלכלך או אנטוניו רודיגר על ברך אחת. אתה יודע כמה חוליות הגנה שונות הציגה ריאל העונה? משווה ביניהם רק כי שניהם צעירים כביכול (כמובן שקובארסי בן 19 לעומת אסנסיו שבן 23), גדלו במועדונים ומשחקים בקבוצות על ואולי מתחרים על מקום בהרכב הנבחרת.
*לא אומר שאסנסיו הרשים יותר במצטבר אבל קובארסי העונה לא טוב. היה קטסטרופה גם בסופרקופה נגדינו. ולהגיד כאילו הוא שחקן ברמה של לאמין זה הזייה. לאמין זה פעם בדור.
קובארסי ילד, שנה שעברה היה לידו בלם מצויין והוא לא היה צריך להוביל את ההגנה והיה לו יותר קל לבלוט ולהראות את התכונות הטובות שלו, השנה הוא פשוט נזרק למים העמוקים לבד להנהיג את ההגנה של ברצלונה והוא פשוט קורס תחת העומס.
אני חושב שאחרי תקופת התאקלמות הוא כן יחזור למיטבו, הוא בלם חכם עם הרבה תכונות טובות, שוכחים פשוט שהוא בקושי בן 19.
מה כל זה קשור ליכולת של קוברסי?
אמרו שהוא חלש, נמוך, ולא יודע להגן.
אמרו שהוא אובריטד, ושנה שעברה הייתה מטעה. איך זה קשור לריאל מדריד או לאסנסיו?
אני מקווה שאתה צודק.
כך או כך, להכריע כבר עכשיו מה ייצא ממנו זה ממש ממש מוקדם.
כמו לקבור את לאמין אחרי ההפסד בקלאסיקו.
אני לא השתמשתי במילה אוברייטד, אני מייצג אך ורק את עצמי. אי אפשר להגיד שהוא שחקן באותו סקאלה של לאמין ימאל, זה הכל. זו בהחלט הגזמה. אתה אמרת על הנסיבות שמשפיעות עליו, תיארת לי בעיות שאכן קיימות בברצלונה וז’ול קונדה בכלל לא מחובר. אז אני אומר שעל כל בלם יש סביבה שמשפיעה והצגתי לך כקונטרה בעיות של ריאל מדריד שעל חלקן ראול אסנסיו בחלק מהזמן מצליח להתגבר לא רע לדעתי, וגם כך היה בעונת הפריצה הטובה שלו אשתקד. שיחקנו בלי מגן ימני ועם בלם עם חצי ברך.
קובארסי בלם טוב, העונה הוא פחות טוב ממה שהראה בעונה שעברה, גם הגיל משפיע ואי אפשר להציג את אותה היכולת כל הזמן, הכל בסדר. אולי גם העונה שעברה הייתה יותר ממה שהוא מסוגל, זה משהו שצריך לקחת בחשבון.
רונאלד אראוחו, אמנם בגיל מאוחר יותר, היה אחד מחמשת הבלמים בעולם ב-2023, איפה הוא היום? אי אפשר לדעת. לא צריך למהר להכריז. במקרה של לאמין כן אפשר.
אני אשתמש, אוברייטד גדול.
בלם נחמד ולא יותר, עונה שעברה כשעדיין לא ידעו איך לאכול את השיטה הזאת זה גרם לקוברסי להיראות הרבה יותר טוב ממה שהוא באמת, קורא משחק טוב ומניע כדור סביר, אבל אין מהירות, פיזיות לא משהו והמון פוזה של אגרסיבי אבל בלי טיפת אגרסיביות.
על איזה התאקלמות מדובר? הוא כבר מעל שנתיים בהרכב של ברצלונה,גם עונה שעברה ההצלחה של ברצלונה הגיעה דרך ההתקפה וההגנה הייתה גרועה.
מה? למה הוא הוכיח את עצמו כמו לאמין שאתה שם אותם באותו משפט?
מודה שאני לא עוקב אחריכם באדיקות ואת ההופעות שלו נגד נמושות הליגה אני לא רואה,אבל בקלאסיקוס ובמשחקים הגדולים באלופות הבן אדם תמיד נראה רע ולא ברמה (הגנתית,פסים הוא יודע לתת).
לא הבנתי מה הטענות לקובארסי פה, הוא בן 19 אשכרה
גם אם הוא כרגע בלם נחמד או סביר, הוא בן 19 והולך להשתפר מאוד והוא מרוויח נסיון מטורף. כמובן שההתקדמות שלו תלויה בעצמו ובדברים שמסביב (פציעות, מאמנים וכו) אבל שיש לך בלם “סביר”/“נחמד” כשהוא בן 19 ועוד מהנוער, זאת פריבילגיה עצומה. גם אם לא יהפוך לבלם טופ, מספיק שיהיה לידו בלם טופ