ת'רד היריבות: יוחזר ברתומאו לאלתר! ביקשו מלבנדובסקי להפסיק להבקיע ממניעים כלכליים?

לא התקפה חזקה זה מה שצריך כדי לשבור את ההגנה של ברצלונה, אלא משחק אינטנסיבי ומהיר שדורש המון השקעה פיזית, ואם זה לא משחק קריטי לנצח בו, קבוצות בליגה לא ימהרו ללכת בטקטיקה הזאת, נגד אף קבוצה.

לא הבנת מה כתבתי. תקרא גם את המשפט שלפני כדי לקבל קונטקסט.

הבנתי,״לקבור״ את קובארסי אחרי שנתיים בהרכב של ברצלונה זה לא כמו לקבור את לאמין אחרי משחק אחד לא טוב ועוד בקלאסיקו בברנבאו.

אגב,אני לא קובר אותו,פשוט חושב שהיחס אליו בתקשורת ובקרב אוהדי ברצלונה הוא מוגזם ביחס למה שהראה עד עכשיו,האם קבעתי שלא ייצא ממנו כלום? ממש לא,אבל אני כן חושב שאם ברצלונה הייתה בסיטואציה כלכלית יותר נוחה הוא כבר לא היה שחקן הרכב ממזמן.

כתבת את זה על קוברסי או על מישהו אחר?

זה שקול ללהגיד שלא יצא ממנו כלום.

קוברסי בן 19. הוא עוד ילמד. שנה שעברה הוכיח שהוא יכול להיות הרבה יותר טוב .
לא אכפת לי מה ברצלונה הייתה עושה לו היה לה פיירפליי, אין לה. אם היה לה, הייתה קונה את ניקו וויליאמס :roll_eyes:

גם אם לא היינו במצב כלכלי רע היינו מעלים את קובארסי לשחק. כמו שהעלנו את מסי, את בויאן, את בוסקטס, את פאטי, את לאמין, ועוד אחרים. ברצלונה זה המועדון האחרון שאפשר להגיד עליו שהוא נותן הזדמנויות לצעירים בגלל שאין כסף-זה מועדון שגם כשהיה כסף נתן לצעירים ממחלקת הנוער לשחק.

קובארסי לא הגיע משום מקום, וההשוואה ללאמין ימאל לא כזאת תלושה. הוא היה מועמד לגולדן בוי, הוא משחק בנבחרת ספרד, והוא רק בן פאקינג 19. לאמין יותר נוצץ פשוט. גם לו יש תקופות ומשחקים פח.

אני חייב להגיד משהו, הליגה הספרדית השנה היא באמת אחת החלשות שראיתי, תעזבו שנייה את הניצחון של גירונה( אין לי מושג איך השער השני אושר), ברצלונה הזאת קבוצה חלשה, ואם לגירונה או לרבע מהקבוצות בליגה הזו הייתה התקפה נורמלית היא הייתה מסיימת כל משחק עם צמד לחובתה.

גרסיה הוא ה mvp שלהם עד עכשיו, זה אומר הרבה.

יש למישהו קצת פופקורן בשבילי?

לא יודע מה היה ומה לא היה, אני יודע שהשופט אשם.

זה פשוט, ברצלונה הפסידה, לא יכול להיות שזה לא השופט :grin:

יפה לראות את התשוקה של בארסה. הם, ובעיקר פליק, ממש ממש שונאים להפסיד. הכדור עף קדימה, הקצב והטירוף עולה ועולה והמגרש עומד להתפוצץ.

כמובן שעוד יותר כיף לראות אותם מפסידים בסופו של דבר. תודה רבה לשופט שמאפשר להם לשמר את תחושת הקיפוח וסיפק הסבר להפסד

האמת שהפעם הם צודקים בטענות לשופט, רק שלפני זה שיבואו בטענות לשחקנים שלהם, זה לא שהניצחון היה מובטח באיך שהם שיחקו…
מה שכן, שוכחים את העבירה על רודריגו באותו מגרש שלא נשרקה בתיקו שלנו מול גירונה( פנדל ברור).

איפה צודקים ? קיבלו פנדל מהסוג שהם התלוננו שריאל מקבלת.

ולדעתי העניין עם קונדה זה 50/50 במקרה הטוב

תשמע, שחקן גירונה נגע בכדור לפני הדריכה ללא ספק, אבל זה עדיין עבירה לדעתי, לפחות לקרוא לשופט בואר שיחליט בעצמו.

ואין לי ספק שהם יאשימו את השופט בהפסד שלהם אבל בחיאת שאני לא זוכר שוער שמציל קבוצה כל כך הרבה פעמים מאז ימי סאן איקר העליזים.

פרז בורול אומר שלדעתו אין עבירה.

אם השחקן התוקף הלך לכדור וגם הגיע, למה זו עבירה? זו סיטואציה שתמיד קורית. כי התוצאה היא דריכה, ולא סתם הכשלה של השחקן השני?

היה תאקל ושחקן ג’ירונה לקח את הכדור, קונדה במקום לקום ולהגן ולמנוע את השער נשכב, קם מיד אחרי שהשער אושר.

לא טוב בכלל

-כבר אמרתי לחבר שאני מרים ידיים מהעונה הזו, רואה משחקים בלי להתעצבן ולקחת ללב, השלמתי עם זה. עכשיו אני מתחיל לפתח ציפיות ויודע שאתאכזב, זה לא שאנחנו טובים.

-מדי מחזור בסיום אני מפרסם את הטבלה העדכנית יחד עם הלו”ז למחזור הבא, אוהדי ברצלונה הגיעו לפרוק זעם גם בדף שלי.

-לא יאומן לכמה מצבים מגיעים מולם ושז’ואן גארסיה היה ה-MVP. רק אנחנו לא מייצרים נגדם מספיק. כמובן שהם גם מייצרים המון-המון-המון בכל משחק.

-זה הפסד שלהם שמתאים לרצף השחור בעונה שעברה מנובמבר עד ינואר שאיכשהו פתחנו פער של שבע נקודות אז והשלכנו אותו לפח.

אגב - ריאל מדריד איבדה את הפסגה במחזור ה-14 אחרי תיקו נגד ג’ירונה שהיה השלישי ברציפות שלה. גם ברצלונה מאבדת את הפסגה אחרי איבוד נקודות נגד ג’ירונה בחוץ..

איך לא מגיעים ? ויני לבד במשחק האחרון נגדם מסר כדורים מדויקים לשוער שלהם ממצב הבקעה ודאי יותר מהכדורים המדויקים שהוא מסר לאמבפה כל העונה.

אני מקווה שהעליה למקום הראשון תהווה מקור למוטיבציה עבור השחקנים שלנו ולא סיבה לשאננות. עם כל הכבוד לברצלונה, לא היא הייתה הבעיה שלנו העונה, אלא הבעיה הייתה אנחנו, הגישה של הקבוצה והמועדון כאחד. אפשר לומר בזהירות שדברים נראים יותר טוב עכשיו אבל עדיין הכל רגיש אצלנו.

למה לא? דריכה זה באמת יותר חמור מסתם הכשלה, ולהרגשתי ברוב המוחלט של המקרים שורקים על דברים כאלה.

הקונספירציות אצל השכנים כרגיל מופרכות (המים ההוא של EJB התיישן מעולה), אבל גם בעיניי הזוי שלא פסלו את הגול.

הסרטון: