ת'רד היריבות: יוחזר ברתומאו לאלתר! ביקשו מלבנדובסקי להפסיק להבקיע ממניעים כלכליים?

בחייאת טל, למי אכפת מה הצ’ט אומר?

אפשר להתפלפל בחוקה עד מחר, בפועל זה מקרה שכמעט תמיד שורקים עליו ולכן היה צריך להיפסל.

הצאט מסתמך על החוק,אז להתעלם מהחוק?
תן דוגמה למה שאתה אומר.

שורקים גם על דברים כאלה, אבל גם לא שורקים כל דברים כאלה, אף אחד משני השחקנים לא הלך חזק או מסוכן לתאקל, שניהם ניסו לקחת את הכדור, התוקף לקח את הכדור ואז בהמשך התנועה הטבעית של שני השחקנים הייתה דריכה, אם קונדה היה מקדים המצב היה הפוך והוא זה שהיה דורך על השחקן התוקף.

עכשיו, האם שרקו עבירות בעבר על דברים כאלה ? כן

אם היו שורקים אפשר היה לבוא בטענות לשופט ? בגדול לא, אבל זה לא היה מונע מאיתנו לעשות זאת :grin:

אבל גם אי שריקה לעבירה במצב כזה זה לא הזוי ולא מזוודות כסף של פרז(אנחנו לא ברצלונה ונגריירה) וחא להתחיל לחקור באינטרנט איפה נולד השופט ומי היו החברים שלו בגנון של אנטונלה בשנת 1993.

ברצלונה הפסידה והמצטיין של המשחק היה השוער שלה, זה סימן אזהרה, יותר נכון זרקור אדום וזה מה שאמור להדאיג אותם, כי משחק הבא ריאל מדריד מפסידה 1-0 כשויני מורחק על ריבים עם שחקני יריב, השאלה אם ברצלונה תהיה שם לנצל זאת, כרגע יש ספק גדול.

זה כבר דעתי האישית אבל הפלפולים האלה בחוקה לא מרשימים אותי, המדד מבחינתי זה האם שורקים על זה בד’'כ או לא, ועל המקרה הזה כמעט תמיד שורקים.

לגבי דוגמה, השכנים הביאו מקרה אחר שפסלו לבארסה (בצדק) גול על משהו דומה.

אמרתי, הקונספירציות שמה מופרכות (בכללי התלונות על השיפוט איבדו כל פרופורציה העונה), מבחינתי לא סותר את העובדה שהם צודקים במקרה הזה והשער היה צריך להיפסל.

אשמח לראות סרטון של המקרה ולא תמונה,האם קונדה נגע בכדור לפני היריב?

@ItamarH העלה את זה, מוזמן לשאול אותו.

בוא נשים את הדברים על השולחן, שרקו לנו 13 פנדלים השנה, כמה מהם היו באמת מופרכים? אחד אולי? גבוליים יש, אבל לפי החוקה אלא פנדלים.
לגבי המשחק מול אלתטיקו, הפסילה של קובארסי בסוף כן מוצדקת, זה נבדל, על הנבדל של אמבפה התלוננתם בקלאסיקו?

עכשיו למה שקרה אתמול, אין לי ספק שהייתה עבירה אתמול והשער הזה היה אמור להיפסל, אבל בחיאת תפסיקו לבכות לשופטים, כל פעם שברצלונה הפסידה השנה הבעיה היא השיפוט, לפחות פה אנחנו מודים כשאנחנו גרועים.
יש לכם הגנה גרועה וקבוצה שתלויה בשני שחקנים, אפשר להודות בזה ולהבין שכרגע זה המצב, אתם לא קבוצה היסטורית, אתם כרגע קבוצה בינונית בליגה חלשה.

בהזדמנות זו אמליץ לך ולשאר חברי בפורום היקרים להפסיק להגיב להם. חוץ מלרוקן אתכם מאנרגיות ולשלהב אותם יותר אני לא חושב שזה תורם במשהו.

אל תכליל. יש שם גם משתמשים מעולים ‏(שלצערי קצת פחות פעילים‏). למדתי להנות גם מהשטויות של אלה שנוהגים פחות לדבר על כדורגל ונוטים יותר לכיוון הפילוסופיה בשקל.

כמובן שיש משתמשים מעולים. אבל רוב ההודעות הן מהסוג שצוינו מעליי והשיח הנורמלי והבוגר די נבלע לצערי.
אנסה לחדד את כוונתי - אל תאכילו את הטרלול.

כוונתי הייתה להודעה של בן, שמשום מה נמחקה פתאום. מלבד דור אני לא רואה אף מנהל מהצד שלנו מחובר. אין לי מושג איך היא נמחקה.

לא הכללתי, לא רואים יותר אבל כתבתי בפירוש “חלק מהמשתמשים”.

@dkaro @Niro

הגיע הזמן לדעתי להוריד הרשאות לאנשים שלא יודעים את מקומם.

סרסו הנשיא של אתלטי אומר שהוא לא חושש מבארסה וממציא שמות של שחקנים לא קיימים כמו תומסון וסמית׳

האמת שמבחינתנו זה יצא טוב, הם גם הודחו, גם רצו כמו משוגעים וגם סיימו עם שתי פציעות, יותר טוב מזה אין.

ומצד שני אני פשוט מקנא בהם, נלחמים עד השנייה האחרונה ורצים כמו משוגעים כדי לנסות לחזור מפיגור 4 שערים כאשר אנחנו שכחנו מה זה רמונטאדה בכלל…

עם הפציעות של ריאל לא הייתי פותח עינים יותר מידי עלינו… חחח

הוא בטוח בעצמו כי אין אפשרות לניחוס עצמי, לא נשאר אצלנו מי שיפצע :sweat_smile:

בקשר לאתלטיקו, אני לא כועס, רק מזדהה עם רביע :heart_hands:

משה אני כבר לא מצפה לשום דבר מהעונה הזו, פציעות, תארים, משחקים, הכל כבר משעמם.

צפיתי רק במחצית הראשונה האמת, אתלטיקו פשוט לא באו לשחק למרות שיכלו לגנוב שער או שניים כבר במחצית הראשונה.

שתי משחקים רצופים שלנו עם שלוש וארבע וגם אתמול הצלחנו לשמור על רשת נקיה

משתפרים

לא שלפניכן חשבתי שאפשר להוציא משהו מהעונה הזו כי יש גבול ואנחנו כל-כך גרועים, אבל אני לא חושב שריאל מדריד ‘הרוויחה’ משהו מהמשחק אתמול.
ברצלונה באה עם הגב אל הקיר, ללא כמה שחקנים חשובים ושיחקה מעולה, השער הרביעי ריחף באוויר, היה חסר להם רק את לאמין ימאל במוד של הלסובב לחיבור, לא איים מספיק, אלא בעיקר ניסה לבנות עם הדריבלים המדהימים שלו על מטר. זה היה טסט מעולה עבורם לצורך ברמונטדה אפשרית בקאמפ נואו בליגת האלופות למשל, הם רעבים ולא יבעטו בדלי לגבי האליפות. הם כמעט עשו את זה גם בכושר לא מספיק טוב של כמה שחקנים כמו החלוצים או ראפינייה. מארק ברנאל אתמול רשם את המשחק ה-25 שלו בקבוצה וזה לא הרבה, והוא מבקיע צמד במשחק כזה, כל כך מעורב וכל זה בגיל צעיר ובמשחק ברמה הכי גבוהה שיש. אצלינו רק שחקן וחצי מבקיעים לעתים תכופות. יש לנו הרבה מה ללמוד.

כל שחקן שעולה מלה מאסיה יש לו מינימום כדורגל וחזון ברגליים, אני מסתכל על השחקנים שלנו שעלו הרבה כסף ומאוד מתוסכל.

אני נזכר איך אנחנו עלינו לגומלין “יוקרתי” יותר כמו נגד ארסנל בשנה שעברה אחרי פיגור 3:0 ואפילו לא הצלחנו להוביל. כרגע ברצלונה וריאל מדריד זה שמיים וארץ.