ידידי, אתה לוקח דבר פשוט ומנסה לסבך אותו כדי להגן על העמדה שלך.
אני לא צריך לנתח גופות, אני לא צריך לערוך מחקרים ואני לא צריך לבקר ברשות, הדבר מאוד פשוט, מוות זה משהו סופי שאי אפשר לשחק איתו, לא משנה ממה בנאדם מת הוא מת !
טוענים שמדובר במגיפה נוראית, סגרו מדינות, בידודים מסכות ומה לא, עכשיו יש חיסון שאמור להציל את האנושות, משרד הבריאות עושה כל מה שביכולתו כולל תמריצים, איומים ומה לא כדי לחייב אנשים להתחסן, סיפרו לנו שחיסון של פייזר זה 95% הגנה, מספרים לנו שבישראל לא מחוסנים חולים קשה וממלאים בתי חולים ומחלקות קורסות.
אם כל זה נכון אז מצבה של מדינה שלא חיסנה את אזרחיה אמור להיות בקנטים, אם בישראל 80% מחוסנים עם חיסון שמגן עליהם ב 95% הגנה וחובשים מסיכות שנותנות אקסטרא 95% הגנה(לפי משרד הבריאות) אז המצב שלנו היה אמור להיות הרבה הרבה הרבה יותר טוב מהרשות, ואני לא רואה זאת, הסטטיסטיקות מדברות שהמצב דומה ביחס לאוכלוסיה.
ואנחנו מדברים על רשות נכשלת עם מערכת בריאות רעועה, אנשים היו אמורים למות בסמטאות של ג’נין ושכם כל יום, אבל זה לא קורה ! אם המחלה נוראית כפי שאתה מספר לנו למה המצב אותו המצב מבחינת תמותה עודפת ? למה הם לא מתים מקורונה ?
ולא צריך לנתח !!! אם המחלה נוראית וברשות לא מחוסנים עודף התמותה ברשות יחסית לשנים קודמות היה אמור להיות הרבה יותר גדול מעודף התמותה בישראל, כי הרבה אנשים היו מתים מקורונה, אבל זה לא קורה, זה מוכיח שגם במדינה מחוסנת וגם במדינה לא מחוסנת מצב עודף התמותה הוא זהה.
ועוד דבר, מצב בתי החולים ברשות על הפנים, הם לא מחוסנים, אז איך זה שדווקא פה אצלנו המחלקות קורסות ולא מחוסנים מואשמים שהם לוקחים מיטות של מחוסנים ? איך זה שבפאקינג ג’נין מערכת הבריאות שהיא בדיחה יחסית לישראל לא קורסת ? וזה עוד בלי חיסונים !
אני לוקח את הרשות מסיבה פשוטה, אין שם חיסון, קרובה מאוד גאוגרפית, אותו מזג אוויר אותו אוכל.
אתה פנימאי, אם אתה עובד בבית חולים אז אתה נפגש עם חולי טרשת שמגיעים למיון כדי לפסול בעיות שקשורות במקור ההתמחות שלך לפני שהם עוברים לנוירולוג מומחה, איך זה הופך אותך למומחה טרשת אני לא יודע.
פגשתי כבר עשרות פנימאים, הידע שלהם בקשר לטרשת נפוצה הוא לוקה מאוד בחסר במקרה הטוב. אבל אני לא מצפה מהם להיות מומחים לעניין הזה, הם צריכים להיות מומחים בתפקיד שלהם, אז לא מבין למה פנימאי לוקח את זה אישית שהוא לא מומחה בנוירולוגיה.
אתה מוזמן אליי הביתה לראות את השיפוץ שעשיתי ואיך אני בעצמי התקנתי מחדש את כל החשמל, ואיך בניתי בית חכם לתפארת.
חשמל זה הדבר הכי פשוט בעולם. לא מבין מה אתה מנסה להוכיח…